Eşime yetemiyorum.. Yada ben bu işi bilmiyorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz bi değerlerinize baktırın, sonra jinekolojiye gidin, 3 yaş bebe tuvalete alışmıştır artık, süt de vermiyonuz neyin uykusu yorgunluğu bu?

öncelikle sen asla abartmıyorsun. anlatımın o kadar açık ki dışarıdan bakan herkes yorulmuşluğunu, yıpranmışlığını ve yalnız kaldığını anlar.
karşılıklı emekle yürüyen bir evlilikte “önceliğin ben olayım” demek güzel ama bunu baskı ve kırgınlıkla istemek hiç adil değil. sen zaten işin, çocuğun, ailen ve yorgunluğun arasında elinden geleni yapıyorsun.

cinsellik iki tarafın da hazır olduğunda kıymetli. bu kadar baskıyla değil, anlayışla olur. senin duyguların da önemli.
çalışan bir kadınsın, iyi bir annesin, yük taşıyorsun. seni anlamaya niyeti olmayan biri seni de yorar.
“Ben mi abartıyorum” diye sormak yerine “Bu bana iyi geliyor mu?” diye sormayı dene. cevabı içinde zaten 💛
Cenazeye 4-5 kez gitmek üstüne kaynananın gönlü olsun diye tekrar gitmekle, sevişmenin alacağı süreyi bi hesaplayın bakalım kim elimden geleni yapıyor? Bazı bencillikleri anlamakta güçlük çekiyorum.

Ben hep aynıydım 😂 hepimizin huyu karakteri farklı.

Misal sen hep evliliğinle kocanla ilgili konular açmışsın. Saçma sapan dertlerin var. O evlilikte çocuk bile yapmışsın 😂😂😂😂 kaç yaşına gelmişsin hala baba derdi çekiyorsun.

Ben ne öyle bi evlilik devam ettiririm nr de o babanın yüzüne bakarım.

Hayatım şu an mis gibi. Eşimle sorunları aştık hatta eşim 2.senemizde komple değişti. Ben de sorunları ardımda bıraktım. Gül gibi geçiniyoruz. Her dert bitiyor. Bugüne bakmak lazım. Bugün tek derdim nereye gitsem. Ne yesem içsem.

senin çooook tutkulu evliliğinde mutluluklar 😂😂😂😂
İşte iyi cinsellik o tutku bu kadar önemli, bakın nasıl evlilikler hayatta kalıyor iyi cinsellikle, tutku nelerin üstünü örtüyor. Sizde yine işler azcık ters gitse ne ile tolere edeceksiniz? Belli ki emekli memur tarzını kabullenip oturmuşsunuz, evliliği ne çekilebilir kılacak o vakit?

öncelikle sen asla abartmıyorsun. anlatımın o kadar açık ki dışarıdan bakan herkes yorulmuşluğunu, yıpranmışlığını ve yalnız kaldığını anlar.
karşılıklı emekle yürüyen bir evlilikte “önceliğin ben olayım” demek güzel ama bunu baskı ve kırgınlıkla istemek hiç adil değil. sen zaten işin, çocuğun, ailen ve yorgunluğun arasında elinden geleni yapıyorsun.

cinsellik iki tarafın da hazır olduğunda kıymetli. bu kadar baskıyla değil, anlayışla olur. senin duyguların da önemli.
çalışan bir kadınsın, iyi bir annesin, yük taşıyorsun. seni anlamaya niyeti olmayan biri seni de yorar.
“Ben mi abartıyorum” diye sormak yerine “Bu bana iyi geliyor mu?” diye sormayı dene. cevabı içinde zaten 💛
Adam da bu bana iyi geliyor mu diye sorarsa eyyle kendi kendine, nasıl olacak o iş? 😂

Ben adamları da anlıyorum ya ne değişik kadınlar var, şey görse fare sanıp zehir atacak.
Linç yemek istemiyorum da bu kadının aldatıldım nerde hata yaptım emek verdim saçımı süpürge ettim konusu çok yakındır zaten hata da bence bu adam evde kendini hırpalayan anne ev hanımı değil kadın istiyor yanında bunun için de her teklife fedakarlığa açık ha bu sebeplerden biri aldatılmayı hak eder mi asla doğru olanı boşanıp yoluna bakması ama bu doğruluk bizim erkeklerde olmadığı için ( ki çocuk olmasa biterdiye gelmiş iş ) muhtemel sonu aldatılmak

Mevlüt işini hiç anlamadım, adam geç geldiyse de geldi işi çıkmış. Saat 8 oldu diyorsunuz üstelik, o saatte insanın pili bitiyor ananın kaprisine bir de adam kalkıp o saatte yol mu tepti🙄🙄amma kaprislisiniz ailecek altından ýapılmasınız mübarek🙄🙄
Kaprisli deyince kiz aklıma aliriza tekin ve ailesi geldi onların da kaprisleri tribleri bitmezdi 😂😂😂

Kızlar iyi geceler. Akıcı bir şekilde anlatmaya çalışacağım;

Aşağıdaki konuyu ben açmıştım

Eşimi Soğutuyorum Sanırım
Konu Linki

Eşimle oturduk konuştuk sorunları çözmek adına iki tarafta adım atacak dedik. Her şey güzel buraya kadar...

Eşim bugün işten çıktı 20:00 da, bende bebeğimiz ve kardeşimle bugün bir mevlüt vardı kuzenimizin ona gittik. Mevlüt bitti sonra anneme geçtik.

(annem 2. evliliğini yaptı, il dışında oturuyorlar ve mevlite uğradılar ardından beraber annemin evine geçtik. Düzenini evlenince bozmadı buradaki)

Eşimde iş çıkışı geldi anneme ama 1 saat geç geldi bir yere uğramış, aslında iş çıkışı bir yere biz gelene kadar uğrayacağını söylemişti. Annemde biraz eşim gelmeden söylendi bana, hani oturacaktık eşin akşam otururuz demişti diye. Eşimde az geç gelince bozuldu ve biz çocuk durmayınca kalktık evimize döndük. Annemin eşi de uyuyordu diğer odada eşimle görüşemediler haliyle.

Eve geldik, eşim annemi aradı kalktık diye kalbine bişey gelmesin diye ince düşündü.
Anne kalkmak zorunda kaldık çocuk durmadı dedi ve O sırada da hep beraber oturuyorlarmış yeni eşi ve kardeşlerim. Eşimde ayıp olmasın hazırlandı ve annemin evine tekrar gitti. Oturdular 1 saat ve eve döndü. Bende çocuğu uyuttum, uyuyakalmışım.

Mesajlar gönderdi oraya giderken: bugün mevlite gitmesende olurdu 4 5 kere cenaze evine gittik ben hatta sen yokken de gittim kuzenlerinle vakit geçirdim biliyorsun dedi.

Arkadaşlar bu gece ilişkiye giremedik diye bozuldu. Dün yorgunduk uyuduk bugünde böyle geçti diye hayıflandı. Bundan sonra ÖNCELİĞİN KOCAN OLSUN yıllarca ben senin yanında olacam, şimdiden bu sorunları kafaya takıp hastalıklara kapılmak istemiyorum yine sen çekeceksin bana bakacaksın. Bir birimizi el için yıpratmayalım. Gerekirse işin harici boş zamanlarında benimle daha çok ilgilen dedi. Hatta bir ara ağzından çocuk olmasa bu evlilik aşırı sıkıntıya girerdi imasında bulundu... Beni seviyor bende onu seviyorum ama cinsellik konusunda sorun tartıştık mı düşmanıymışım gibi her şeyi silip atacak beni boşuyacakmış gibi adam deliriyor.

İkimizde aynı mesleğe sahibiz aynı kurumda. Mesai saatlerimiz yoğun ve ek bazen akşam yada hafta sonu çalıştığımız oluyor. Artık bana neredeyse istifa et deme durumuna geldi. Aşırı ilgi bekliyor. Benimle teması seviyor. Sürekli öpmek öpüşmek istiyor. Bana biraz fırsat kollasan hiçbir sorun kalmayacak hep ben ortam yaratmaya çalışıyorum diyor. Sabah işi olunca gece de duş al yat saç kurut zor geliyor... İstediği şu bi lere yaptık diyelim ertesin gün yoksa diğer gün mutlaka olsun.

Sorun tamamen benden daha çok cinsellik beklemesi ve benim onun istediği sıklıkta ilişkiye girememem. Uykuyu seviyorum ve yoğun çalışıyoruz. Bebekde var haliyle aşırı hareketli ve yoruyor 3 yaşında erkek.

Çalışan her kadın benim gibi mi ?
Ben mi abartıyorum.. Eşim mi aşırı istekli kafayı yicem ya.....
İkinizinde evlilikten beklentileri çok farklı,asla uyuşan tarafınız yok.Cinsellik mihenk taşı evliliğin ama siz anlaşılan bahanelere sığınıp kaçıyorsunuz.Bu şekilde bir yalanı yaşadığınızın farkında bile değilsiniz.Sevgi bir yere kadar,olmayacak duaya amin diyorsunuz.Acilen destek alın,size de eşinize de yazık.

Eski konuyu okudum. Eşiniz haklı. Adamın talepleri o kadar yerinde ki. Eminim burada birçok evli kadın ah keşke benimki de böyle olsa diyordur.

Bir gün öyle diyen kadınlardan biriyle eşinizin denk gelip günaha girmemelerini temenni ediyorum.

Benim eşim de 3 gün olmazsa 3 ay oldu ben istemesem isteyeceğin yok diye kavga eder hep biz de çözemedik 😂 benim ki de uykusuzluktan bebeğim uyumuyo 21 aylık hala gece çok uyanır ne yaptıysam çözemedim yatıp uyuyup kalıyorum yorgunluktan

Kızlar iyi geceler. Akıcı bir şekilde anlatmaya çalışacağım;

Aşağıdaki konuyu ben açmıştım

Eşimi Soğutuyorum Sanırım
Konu Linki

Eşimle oturduk konuştuk sorunları çözmek adına iki tarafta adım atacak dedik. Her şey güzel buraya kadar...

Eşim bugün işten çıktı 20:00 da, bende bebeğimiz ve kardeşimle bugün bir mevlüt vardı kuzenimizin ona gittik. Mevlüt bitti sonra anneme geçtik.

(annem 2. evliliğini yaptı, il dışında oturuyorlar ve mevlite uğradılar ardından beraber annemin evine geçtik. Düzenini evlenince bozmadı buradaki)

Eşimde iş çıkışı geldi anneme ama 1 saat geç geldi bir yere uğramış, aslında iş çıkışı bir yere biz gelene kadar uğrayacağını söylemişti. Annemde biraz eşim gelmeden söylendi bana, hani oturacaktık eşin akşam otururuz demişti diye. Eşimde az geç gelince bozuldu ve biz çocuk durmayınca kalktık evimize döndük. Annemin eşi de uyuyordu diğer odada eşimle görüşemediler haliyle.

Eve geldik, eşim annemi aradı kalktık diye kalbine bişey gelmesin diye ince düşündü.
Anne kalkmak zorunda kaldık çocuk durmadı dedi ve O sırada da hep beraber oturuyorlarmış yeni eşi ve kardeşlerim. Eşimde ayıp olmasın hazırlandı ve annemin evine tekrar gitti. Oturdular 1 saat ve eve döndü. Bende çocuğu uyuttum, uyuyakalmışım.

Mesajlar gönderdi oraya giderken: bugün mevlite gitmesende olurdu 4 5 kere cenaze evine gittik ben hatta sen yokken de gittim kuzenlerinle vakit geçirdim biliyorsun dedi.

Arkadaşlar bu gece ilişkiye giremedik diye bozuldu. Dün yorgunduk uyuduk bugünde böyle geçti diye hayıflandı. Bundan sonra ÖNCELİĞİN KOCAN OLSUN yıllarca ben senin yanında olacam, şimdiden bu sorunları kafaya takıp hastalıklara kapılmak istemiyorum yine sen çekeceksin bana bakacaksın. Bir birimizi el için yıpratmayalım. Gerekirse işin harici boş zamanlarında benimle daha çok ilgilen dedi. Hatta bir ara ağzından çocuk olmasa bu evlilik aşırı sıkıntıya girerdi imasında bulundu... Beni seviyor bende onu seviyorum ama cinsellik konusunda sorun tartıştık mı düşmanıymışım gibi her şeyi silip atacak beni boşuyacakmış gibi adam deliriyor.

İkimizde aynı mesleğe sahibiz aynı kurumda. Mesai saatlerimiz yoğun ve ek bazen akşam yada hafta sonu çalıştığımız oluyor. Artık bana neredeyse istifa et deme durumuna geldi. Aşırı ilgi bekliyor. Benimle teması seviyor. Sürekli öpmek öpüşmek istiyor. Bana biraz fırsat kollasan hiçbir sorun kalmayacak hep ben ortam yaratmaya çalışıyorum diyor. Sabah işi olunca gece de duş al yat saç kurut zor geliyor... İstediği şu bi lere yaptık diyelim ertesin gün yoksa diğer gün mutlaka olsun.

Sorun tamamen benden daha çok cinsellik beklemesi ve benim onun istediği sıklıkta ilişkiye girememem. Uykuyu seviyorum ve yoğun çalışıyoruz. Bebekde var haliyle aşırı hareketli ve yoruyor 3 yaşında erkek.

Çalışan her kadın benim gibi mi ?
Ben mi abartıyorum.. Eşim mi aşırı istekli kafayı yicem ya.....
Aşırı istekli değil. Adam normal bir şekilde hakkı olanı istiyor. Sevişmek dediğimiz minimum kaç dk zaten. 15 dakika ayırabilirsiniz bence.

Ben hep aynıydım 😂 hepimizin huyu karakteri farklı.

Misal sen hep evliliğinle kocanla ilgili konular açmışsın. Saçma sapan dertlerin var. O evlilikte çocuk bile yapmışsın 😂😂😂😂 kaç yaşına gelmişsin hala baba derdi çekiyorsun.

Ben ne öyle bi evlilik devam ettiririm nr de o babanın yüzüne bakarım.

Hayatım şu an mis gibi. Eşimle sorunları aştık hatta eşim 2.senemizde komple değişti. Ben de sorunları ardımda bıraktım. Gül gibi geçiniyoruz. Her dert bitiyor. Bugüne bakmak lazım. Bugün tek derdim nereye gitsem. Ne yesem içsem.

senin çooook tutkulu evliliğinde mutluluklar 😂😂😂😂
Sen sapla samanı karıştırma demek ki 40 senelik ömründe tutku ne aşk ne bilmiyorsun benim huysuzluğumu sen yap bakalım ne kadar çekileceksin şuan hiçbir derdimiz yok aştık. 6 aylık göbeğimle olduğum en çirkin haldeyim yine de bana neredeyse tapan sevgisini gösteren kocam var burada sadece olumlu şeyleri yazmıyorum olumsuz. bir derdim vara ne yazayıj kocam bans düşkün mü? Çok mutluyuz mu? Çok şükür hem sevişip hem arkadaş olduğum sevildiğimi hissettiğim arkamda desteğini hissettiğim bi adamla evliyim. Asla yüzüme karşı beni kıracak bir sözü yok. Ki 10 13 senelik birliktelik. İnsan 70 yaşına gelse de baba derdi çekiyor. Ki babam da bana çok düşkün bi adam. Onu çok sevdiğim için dertleniyorum. İktidarsız tutkusuz adamla ev arkadaşı da ben olmazdım. Herkesin tercihi işte. Bebeğim de istenen bi bebek boşansam bile bakarım. Dünyanın sonu değil. Üremek istedim üredim. Allah arattırmadı. Buna sahip olamayan çok kadın var.

Son düzenleme:
Bacım dahiliyeye gitmelisin kan testi yaptır vitaminlerine baktır d vitamini desteği al sonra bana dua edersin büyük ihtimalle kan değerlerinden yorgunsun

dünya yansa eve girince tekrar dışarı çıkmam
kaldı ki kv kp için
koca için bile çıkmam

Bir de duş almak nasıl bir bahane olabilir aklım almıyor benim ya. Sadece sevişince haftada bir mi duş alıyor bu insanlar?

Ben sabah işe giderken ayrı akşam eve dönünce ayrı duş alıyorum. Tamam benimki de fazla ama insan en azından bahar gelince her gün bi suya girmez mi ya? Pis misiniz arkadaşlar?
Bu duş meselesi tamamen bahaneden ibaret bence ya. Ben her gün yıkanıyorum ama saçımı 2 günde 3 günde 1 yıkıyorum. Konu sahibi de gayet sadece vucudunu yıkayabilir. İsteksizliğine kulp bulmuş kendince ama 5 gün boyunca cenaze evinden çıkmıyor enterasan...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X