Akla istemsizce gelen cinsel hayaller

aylin113

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2016
76
39
8
26
17 yaşındayım öğrenciyim. Son 2 senedir ağır psikolojik takıntım var. Çok detaya girmek istemiyorum.

Kısacası aklıma cinsel hayaller geliyor olmaması gereken kişilerle, böyle görüntüler geliyor. Psikiatriye gidip anlatmaya utandım yani yüz yüze kimseye anlatamam.

Mesela namaza duracak oluyorum aklıma hayalime cinsel objeler geliyor. İşte atıyorum tv de filmde hayat kadını görüyorum kendimi hayat kadını gibi hayal ediyorum sonra niye böyle bir hayal kurdum diye pişmanlık yaşıyorum.

Eşcinsel değilim ama kendi hemcinsimle ilişki yaşadığımın hayali geliyor aklıma.

Önceleri sapık olduğumu düşündüm. Ölmek istedim, yemeden içmeden kesildim.

Sonra utana sıkıla internetten araştırınca, bu durumda olanın sadece ben olmadığımı gördüm bazı forumlarda bu sorunları yaşayanların olduğunu gördüm ama bir şey yazmadım oralara. Üyelik açmadım yani.

Sanırım psikiatriye gitmem gerekli ama gidip anlatamam zaten utangaç bir insanım burda kimse tanımıyor yüzümü görmüyor diye biraz daha rahat anlatabildim ama yüz yüze birisine anlatamam.

Nasıl mücade edebilirim bu skıntı ile? Yoksa gerçekten sapkın birisi miyim?

17 yaşındayım öğrenciyim. Son 2 senedir ağır psikolojik takıntım var. Çok detaya girmek istemiyorum.

Kısacası aklıma cinsel hayaller geliyor olmaması gereken kişilerle, böyle görüntüler geliyor. Psikiatriye gidip anlatmaya utandım yani yüz yüze kimseye anlatamam.

Mesela namaza duracak oluyorum aklıma hayalime cinsel objeler geliyor. İşte atıyorum tv de filmde hayat kadını görüyorum kendimi hayat kadını gibi hayal ediyorum sonra niye böyle bir hayal kurdum diye pişmanlık yaşıyorum.

Eşcinsel değilim ama kendi hemcinsimle ilişki yaşadığımın hayali geliyor aklıma.

Sonra utana sıkıla internetten araştırınca, bu durumda olanın sadece ben olmadığımı gördüm bazı forumlarda bu sorunları yaşayanların olduğunu gördüm ama bir şey yazmadım oralara. Üyelik açmadım yani.

Sanırım psikiatriye gitmem gerekli ama gidip anlatamam zaten utangaç bir insanım burda kimse tanımıyor yüzümü görmüyor diye biraz daha rahat anlatabildim ama yüz yüze birisine anlatamam.

Yok canım ne sapıklıgı psikatriye gitmen en iyisi canım. Her insanın aradada olsa böyle şeyler aklına gelebilir. Başka seylerle mesgul olmayı dene

Birisine yüz yüze anlatamam ki ben bunları :( En yakın arkadaşlarım bile bilmiyo onlara bile söyleyemem.

Kendi haline bırak. Duygularını bastırma. Faaliyete gecirmedigin surece sorun yok. Ergensin hala.

Yakın arkadaşlarına fantezilerini anlatmayacaksın tabi ki, şapşik misin? Erkek arkadaş edin, karşı cinsi az biraz keşfet, hormonların coşmuş bence. Bi de cinsel terapi alabilirsin, zaten terapist böyle şeyleri dinlemek için var, şakın kankalarına anlatma . Bugün kanka yarın dedikoducu olur.

Herkes hayal kurar. Kimi az kimi çok. Sapkınlık falan değil. Boşuna kendine kızma. Tut ki sen çoğuna göre daha çok düşünüyorsun, ne olur ki? Günlük yaşamını çok etkiliyorsa git istersen psikiyatriste ama sadece suçluluk duygusundan dolayı gideceksen inan hiç gerek yok.

normal bir süreç bence, 17 yaşımdayken ben de öyleydim. olur olmadık yerde olur olmadık insanlarla gelirdi hem de. şimdi geçti, hiç öyle bir düşüncem yok. belki artık bir sevgilim olduğu için, belki de artık bastırmadığım için gelmiyor bilmiyorum; ama sonuç olarak geçti. o kadar endişelenme.

Ben de senin yaşında çok büyük dikkat dağınıklığı ve odaklanma sorunu yaşıyordum bu durum yüzünden. Aklımı toparlayamıyorum mantıklı düşünemiyordum enerjim fazla geliyordu :) ben bir çözümünü bulamamıştım. Umarım sen bulursun.

Cinsel soruları yanıtlayan biri var ya gazetede de köşesi var istersen ona yaz rumuzunla gazeteyi takip et sürekli
Sanırım o sayfada kadın doğumcu falan da var belki sana yardımcı olur aklıma yeni geldi

Takinti yapmani ve psikologa gitmeni gerektirecek bir durum yok. O yaslarimsa bende oyleydim. Hatta okulda cok guzel bi kiz vardi hep onu hayal eder kendimden tiksinirdim ne oluyor bana diye. Sonra universiteye gittim bir sevgilim oldu. Sevisince hepsi geciyor ve cinselligin hayallerindeki gibi olmadigini anliyorsun. Simdi evliyim. Esimin yakinlasacagibi hissettigimde aklima turlu fanteziler getirmeye calisiyorum ortami iyice yakiyim diye ama yok tik yok yani. Gececek merak etme. Cinselliginide bastirma. Bu nefes almak kadar dogal bir sey. Doganda var inkar etmeye bastirmaya calisma.

Geçen gün böyle bi konu vardı benzer bişey konusmustuk orda da. Ama senin için diyebileceğim bişy yok ilacım olsa başıma sürerim :/

Konu sahibi benm bu gibi durumlar için soyledğm bi laf var

"Kan dikine fışkırıyo tabi normal bu yaşlarda"

ama çok seviyorum ya kızma bak :KK48:

Back
X