• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklım almıyor bı anne nasıl bebeğini balkondan atar?

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.951
37.165
548
29
Aklım almıyor bı anne nasıl bebeğini balkondan atar daha 6 aylık bebek .Hiçmi allah'tan korkmuyosun. Nasıl kıyarsın o bebege .Biri bebeğini çöpe atar biri camı avlusuna bırakır diğeri balkondan atar .Şu mezarlıkta aglayan kızı gormek için colugunu çoğunu alıp oraya gider oda yetmez gıbı adamın bırı çekirdek satar . Yaa nasıl bı dunya bu nasıl zihniyet yeteeeerrr dıe cıkıp bagırasım var. İnsanlar nasıl bukadar merhametsiz olabıldıler bu nasıl bı zihniyet .İnşallah o bebeğe bısı olmazdq büyüyüp o annenin yuzune tükürür. Basıma agrılar girdi.

Gecen gördüm çöpe atmak bir bebeği ne kadar kötü bişey.çöpe ya ilerde o çocuk büyüyüp ögrendiğinde ne hisseder.
Git bi yurda bırak bu kadar vazgectiysen.
Buyuyup ogrenebilirse tabi.. copleri ezen dev makinalar arasinda sksip olmezse.. copten kurtulup buyumesi cok buyuk sans. Insanlar insan degil hayvan bile degil artik. Igrenc yaratik doldu heryer. Sapik kayniyor bilmem ne..ahlaki degerlerimize sevgimize ne oldu..

Buyuyup ogrenebilirse tabi.. copleri ezen dev makinalar arasinda sksip olmezse.. copten kurtulup buyumesi cok buyuk sans. Insanlar insan degil hayvan bile degil artik. Igrenc yaratik doldu heryer. Sapik kayniyor bilmem ne..ahlaki degerlerimize sevgimize ne oldu..
Evet bi çocugu öldürüp çöpe atmışlardı .çöpü götürüp alana boşaltılınca pres oluyomuş çocugun cenazesini bulunamadı malasef o kadar aranmaya ragmen tek tek.

Çöpe atılan bebekte yeni doğmuş biri bulmuş son anda

Aklım almıyor bı anne nasıl bebeğini balkondan atar daha 6 aylık bebek .Hiçmi allah'tan korkmuyosun. Nasıl kıyarsın o bebege .Biri bebeğini çöpe atar biri camı avlusuna bırakır diğeri balkondan atar .Şu mezarlıkta aglayan kızı gormek için colugunu çoğunu alıp oraya gider oda yetmez gıbı adamın bırı çekirdek satar . Yaa nasıl bı dunya bu nasıl zihniyet yeteeeerrr dıe cıkıp bagırasım var. İnsanlar nasıl bukadar merhametsiz olabıldıler bu nasıl bı zihniyet .İnşallah o bebeğe bısı olmazdq büyüyüp o annenin yuzune tükürür. Basıma agrılar girdi.
Bildiğim bütün küfürleri ettim o yaratıklara. Hayır aklım almıyor sebep olarak annesinin ona annelik yapmadığı için bu eylemi yapmış gerizekalı pislik sen nasıl annesin o zaman o yaşarsa ki inşaAllah yaşar büyüyünce o da o pisliği balkondan atsın. Herkes doğurmasın bu tür psikopatlar çoğalmasın.

Mezar olayı ise tam rezillik akıl yoksunu insanlar bu dehşet verici merakla nasıl hayatta kalmışlar inanılmaz değil mi. Bir kadın diyor ki bu olay çözülene kadar buradayız annem merzifondan geldi bacım bursa dan geldi diyor vallahi pesssss yeminle pes ben bu kadar cahil cuhela sapkın sapık bir toplulukla nasıl aynı oksijeni soluyorum bilmiyorum tek diyeceğim Allah akıl fikir versin.

Son düzenleme:
Back
X