• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklım almıyor bı anne nasıl bebeğini balkondan atar?

Ya siz burda aklı başında konuşuyorsunuz kim bilir nasıl aklı dengesi yerinde değildi etrafındakiler asıl suçlu olan
O bebekmi asıl suçlu nasıl konusuyosunuz anlamadım kadının suçu yok annesinin ve bebeğin suçu var gibi hiçe öyle gorunmuyodu cinnet geçiren insan kendini hirpalar bağırır çağırır bu resmen attı bebeği aşağı normalde biseymis gibi bari savunmayin

Ağlamaktan bı hal oldum haberi izlerken. Dayanamıyorum artık bu hale gelmemize. Annesini bıçaklayan cocugunu acımadan aşağıya atan bir kadın mümkünse yıkılsın bu dünyadan. Yemisim psikolojisinin bozklugunu. Gülüyordu yaaa gülüyordu bebeğini atmadan once. Allahim dedim inşallah birşey olmamış olsun bebeğe ama yoğun bakımda lafını duydugum an yıkıldım. Bu tip insanların tedavi olması falan hikaye.. İçimden sadece yıkılmasını diliyorum Allah'ımdan....
Olurmu öyle şey bazıları resmen çocuğunu atan caniyi haklı çıkarma peşinde nasıl mantiktir nasıl biseydir anlayamıyorum insanları artik

O bebekmi asıl suçlu nasıl konusuyosunuz anlamadım kadının suçu yok annesinin ve bebeğin suçu var gibi hiçe öyle gorunmuyodu cinnet geçiren insan kendini hirpalar bağırır çağırır bu resmen attı bebeği aşağı normalde biseymis gibi bari savunmayin
Bebek mi suçlu demişim okuduğunuzu anlamakta sorun var galiba psikolojik rahatsızliklarla ilgili ufacık bile bir bilginiz yok anlaşılan siz burda aklınız sağlıklıyken konuşmak kolay tabi

geçen burda görünce baktım netten mezarlıktan kız olayına.
gece , gündüz kız gelecek diye seferver olmuş insanlar.selfiler, canlı yayınlar v.s
diyecek söz bile yok.gülelim sadece ağlanacak halimize.
bu haberide şimdi burdan okudum yine.
hatırlayın bundan yıllar önce müge anlida annesini dostuyla yakaladığı için
annesi ve dostu tarafindan oldurulup tarlaya atılan muhammedi.
5 yaşlarında felandi sanırım.
babası tarafından sinirlenince ağzına vurulup dişleri kirilan çocuk
annesinin sevgili tarafından öldürüldü.
günlerce seferber oldu herkes.
2 kez agirlastirilmus müebbet aldı diye söylediğinde müge anli herkes coşkuyla alkışladı.
daha dün gibi kulaklarımda halen.
sonra ne oldu .4 yıl sonra dilber çıktı muge anliya " kendime yeni bir hayat kuracağım " dedi.kocasida çoktan evlenmişti bile.
insan olan üzülür , insan olan kızar ama burda ne desek ne yazsak boş.
bu kadının akıl ruh sağlığını bilemeyeceğim.
ama aklı fikri gayet yerinde olup öldürenide gördük
1 ay tatile çıkarken 2 aylık bebeği evde bir biberon mama yapıp birakanida gördük toplum olarak.bu ilk değil umarım ki son olur.

Ağlamaktan bı hal oldum haberi izlerken. Dayanamıyorum artık bu hale gelmemize. Annesini bıçaklayan cocugunu acımadan aşağıya atan bir kadın mümkünse yokolsunbu dünyadan. Yemisim psikolojisinin bozklugunu. Gülüyordu yaaa gülüyordu bebeğini atmadan once. Allahim dedim inşallah birşey olmamış olsun bebeğe ama yoğun bakımda lafını duydugum an yıkıldım. Bu tip insanların tedavi olması falan hikaye.. İçimden sadece yokolmasını diliyorum Allah'ımdan....

Bakın kadın bebeği atmadan önce bebeğini öptugunu gordum .psikolojik sorunu olan bırı heralde balkondan cocugu atacağı zaman vedalasır gıbi öpmez cocugu. . Allah için şu canıyı savunmayın halada.

Bebek mi suçlu demişim okuduğunuzu anlamakta sorun var galiba psikolojik rahatsızliklarla ilgili ufacık bile bir bilginiz yok anlaşılan siz burda aklınız sağlıklıyken konuşmak kolay tabi
Gayet okuduğumu anladım ben siz etrafindakiler suclu olamazmi dediniz etrafinda annesi ve bebegi vardı normal gelmiş Size bu durum

Bu yorumunuz ile tüm ateistleri zan altinda birakiyorsunuz. Sözün gelişi diyebilirsiniz fakat halen çok çirkindir.

Vicdan sahibi olmak için dindar olmayi gerektirmiyor. Sadece allah korkusu bir insanin bebeğini camdan atmasina engel ise, bu ne biçim bir vicdan anlayişi diyorum ben.

Bu vakalardan dolayi kürtaj olma taraftariyim. Çocuklarina herhangi bir şekilse istismar edenleri ise doğurganliğin elinden almasi taraftariyim. Bu tür vakalar herhangi bir vicdana, akil mantiğa siğmiyor. Herkes ile empati kurabilirim fakat o "anneler" ile değil. Umarim çok ağir cezalar alirlar.

Bu yorumunuz ile tüm ateistleri zan altinda birakiyorsunuz. Sözün gelişi diyebilirsiniz fakat halen çok çirkindir.

Vicdan sahibi olmak için dindar olmayi gerektirmiyor. Sadece allah korkusu bir insanin bebeğini camdan atmasina engel ise, bu ne biçim bir vicdan anlayişi diyorum ben.

Bu vakalardan dolayi kürtaj olma taraftariyim. Çocuklarina herhangi bir şekilse istismar edenleri ise doğurganliğin elinden almasi taraftariyim. Bu tür vakalar herhangi bir vicdana, akil mantiğa siğmiyor. Herkes ile empati kurabilirim fakat o "anneler" ile değil. Umarim çok ağir cezalar alirlar.

Lafı saptırma simdi ona buna . Konuda dedigin gıbı bişi yazılmadı. Lutfen yeterince canımız sıkıldı zaten bıde bunu tartısmayalım

Haberleri izleyemiyorum ben de artık, yüreğim vicdanım kaldırmıyor. Bebeğini çöpe atan, balkondan atan, sevgilisine sevgilisini öldürten, ayı ile boğuşan adamı kurtarmak yerine olayı videoya çekerken adamın ayının ellerinde can vermesi, telefon çaldı diye karı koca adamı öldürüp olay yerini temizlemeleri, eski sevgilisini askerden izin alıp öldüren ardından intihar eden kişilerin olması bunlar sadece bir günde haberlerde çıkan olaylar. Dünya çok çirkin bir yer gerçekten çok çirkin.

Psikolojik bozukluğu, ayh sinirlerim bozuldu sanıyorlar. Nevrotik ve psikotik rahatsızlığın ayrımını bilmiyorlar. Anksiyete ile bir tutmuşlar. Atan kişi, elinde bebek olduğunun bile farkında olmuyor. Ne sanıyor kim bilir bebeği. Öyle birinin eline çocuk verilmez. Etrafındakilerin sorumsuzluğu bir cana mal olacak belki.
Herkes benim psikolojim bozuk diye gezince, gerçek ruh hastalarını da öyle sanıyorlar.
Psikotik hastalar, halüsinasyon görür. Attığının bebek olduğunun bile farkında olmaz. O sebeple tehlikelidirler. İzole yaşamaları gerekir.

Lafı saptırma simdi ona buna . Konuda dedigin gıbı bişi yazılmadı. Lutfen yeterince canımız sıkıldı zaten bıde bunu tartısmayalım

Lafi saptirmiyorum. Konu başliğinizi tekrar okuyun isterseniz. Ayni ithamlar müslümanlar için yapilip "aa ama lafin gelişi" denilse sizce normal mi?

Bu tür vakalar elbette konuşulmali fakat üslübte önemlidir.

Aklım almıyor bı anne nasıl bebeğini balkondan atar daha 6 aylık bebek .Hiçmi allah'tan korkmuyosun. Nasıl kıyarsın o bebege .Biri bebeğini çöpe atar biri camı avlusuna bırakır diğeri balkondan atar .Şu mezarlıkta aglayan kızı gormek için colugunu çoğunu alıp oraya gider oda yetmez gıbı adamın bırı çekirdek satar . Yaa nasıl bı dunya bu nasıl zihniyet yeteeeerrr dıe cıkıp bagırasım var. İnsanlar nasıl bukadar merhametsiz olabıldıler bu nasıl bı zihniyet .İnşallah o bebeğe bısı olmazdq büyüyüp o annenin yuzune tükürür. Basıma agrılar girdi.
Dur sakin ol bebeğim sende delirme. Kadın çocuğu bırakırken sırıtıyordu. Türkiye delirdi.

Haberlerde cinnet geçiren insanların ailelerini katlettiği haberlerine hiç denk gelmediniz sanırım ;)

Back
X