- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.165
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Arkadasın dedıgi gıbı baslıcam onun psikolojisine kendını atsın ozaman balkondan psikolojisi bitek bebegemı bozuk 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten böyle düşünen zihniyetler yüzünden cezasız kalıyo o pislikler ve herkes yapio bunu dengesi olmayan bi insan cocukmu yapar gitsin yurda bıraksın niye atiyoAnne belki normal degildir onu ne hale getirdiler de yapti belki...
Zaten böyle düşünen zihniyetler yüzünden cezasız kalıyo o pislikler ve herkes yapio bunu dengesi olmayan bi insan cocukmu yapar gitsin yurda bıraksın niye atiyo
Postpartum depresyon da olabilir gerçeklikten kopuk olduğu bir psikiyatrik bozukluğa sahip olduğu halde anne olmuş da olabilir. Bebeğini öldüren anne sayısı az değildir lohusa depresyonunda. Depresyon denilip geçilse de tehlikeli olabilir, bazılarında sanrılar görülüyor. Durumu bilmeden yorum yapmamız pek doğru değil. Burada ihmalkarlık var belli ki, mesela kadının eşi gidip yardım almasını sağlamamış bu kadının, görmezden gelmiş. Umarım bebek iyileşir. :/
Normal biri zaten bunu yapmazArkadasın dedıgi gıbı baslıcam onun psikolojisine kendını atsın ozaman balkondan psikolojisi bitek bebegemı bozuk![]()
Bazen diyorum kendikendime ben 2 yıldır ne yaptıysam olmadı ama bu haketmeyenler hemen doğuruyor aksam öyle agladimki haberlerde görünce bittim başım agiriyor resmen geçen günde copun yanındaki bebeği görünce Recai bu dedim ben olsun diye yalvariyorum ağlamaktan halden hale giriyorum diyorum insan deli hile olsa evladını atarmi aşağı artık insanlari aklım almıyor beynim algilamiyorAklım almıyor bı anne nasıl bebeğini balkondan atar daha 6 aylık bebek .Hiçmi allah'tan korkmuyosun. Nasıl kıyarsın o bebege .Biri bebeğini çöpe atar biri camı avlusuna bırakır diğeri balkondan atar .Şu mezarlıkta aglayan kızı gormek için colugunu çoğunu alıp oraya gider oda yetmez gıbı adamın bırı çekirdek satar . Yaa nasıl bı dunya bu nasıl zihniyet yeteeeerrr dıe cıkıp bagırasım var. İnsanlar nasıl bukadar merhametsiz olabıldıler bu nasıl bı zihniyet .İnşallah o bebeğe bısı olmazdq büyüyüp o annenin yuzune tükürür. Basıma agrılar girdi.
Kendini atsın bebeğin suçu ne kendini kessin annesini n suçu ne hanımefendi kendine birsey olmamış o gunahsizmi attı aşağı bunun hic açıklaması olamaz ne yaşarsa yaşasın başına ne gelirse gelsin böyle birşeye yer olamazzzzAnne belki normal degildir onu ne hale getirdiler de yapti belki...
İnan bu caniligine işkence bile az gelirBnde ızlemıyodum .Kardesım açtı tesaduf gördüm .o kadınıda muhebbed verip hergun işkence uygulasınlar inşallah
Kendini atsın bebeğin suçu ne kendini kessin annesini n suçu ne hanımefendi kendine birsey olmamış o gunahsizmi attı aşağı bunun hic açıklaması olamaz ne yaşarsa yaşasın başına ne gelirse gelsin böyle birşeye yer olamazzzz
Ya siz burda aklı başında konuşuyorsunuz kim bilir nasıl aklı dengesi yerinde değildi etrafındakiler asıl suçlu olanKendini atsın bebeğin suçu ne kendini kessin annesini n suçu ne hanımefendi kendine birsey olmamış o gunahsizmi attı aşağı bunun hic açıklaması olamaz ne yaşarsa yaşasın başına ne gelirse gelsin böyle birşeye yer olamazzzz
Ama aklım almıyor hiçbir gerekçe bunu yaptiramazNe hikayeler var ne insanlar var bilemeyiz ne travmalar acilar var ki akli dengesi o an yerinde olmayabilir.
Tecavuz sonucu hamile kalip benim cocugum degil diyenler var bilemeyiz.