- 14 Nisan 2016
- 2.698
- 1.137
- 133
temmuzda nişanım olacak. kısmetse nisanda da düğünüm. . ama benim aklım annemde.. Babamı küçük yasta kaybettim. Annem halam(bekar) abim birlikte kalıyoruz. Halam nişanlıymış, Babam öldugunde bize bakıcam diye nişanı atmış..Abim evli 2 yegenim var. Yengem abim sıkıntı değil de. Halam Annemi sürekli tersliyor. Bişiy söylemeye kalmıyo sürekli tersliyo bende arada sesimi yukseltiyorum işte hala annem ne dedi ki niye böyle tersliyosun eee ben terslemiyorum ki diyo ama sürekli tersliyo Annemde doğal olarak arada tepki veriyo. Halam yengemci zaten laf söyletmez laf söylesen sana da bişiy demez ama hemen sana karşı huyları değişir. bi gün baya kavga ettik böle olmasından dolayı sen böle yapıyosun gözum arkada kalacak benm dedim ee kızım anneni de alırsın o zaman yanına dedi sen böle davrandıkça ben onu da düşünüyorum dedim.. yok ben sana küçükken baktım emeğim çok hastanelere göturdum fln. Hala dedim yapılanlar söylenmez hani diyorsun ya dedim annenim eger öyleysen Anneler hiç söylemez dedim madem önume getıreceksın yaptıklarını o zaman bundan snra bişy yapma dedim.. hastaneye göturmussun eger yasım tutsaydı kendımde olsaydım ben kendm giderdim dedim şimdi oldugu gibi.. Annen de seni götrdu dedim bu ne şimdi her Anne her buyuk göturur dedim önume sunmak için mi göturdun... içimi dökmek istedim cidden. evet halam buyuttu annemle birlikte fln tamam kabul onu da severim sayarım. ama annemi ezmesi üzüyor.. annem eskiden sessiz bi insandı ama ben bi dün dayanamadım. Anne halam sana bişiy dediği zaman ver cvbı dedim kalmasn içinde yapıştır.. Şimdi Şimdi cvp vermeye başladı.. dayanamadım içimi dökmek istedim..