• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aklım bir karış havada :(

Nyks01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
1.875
1.352
163
Kızlar bu da dert mi diyeceksiniz. Ama ben bir türlü dikkatimi yaptığım işe veremiyorum şu sıralar. Ne işimi yapabiliyorum konsantre olup ne de okuduğum bir şeyi anlayabiliyorum. Sabahları uyanamamam, gün içinde yorgun ve uykusuz hissetmem de cabası. Ocak sonunda nişanım var acaba ona mı heyecandan böyleyim diyorum ama öyle heyecanlı da hissetmiyorum. Nasıl dikkatimi toparlayıp işlerimi düzene koyarım ben ?

Aynen.
Calismiyorsunuz sanirim.
Erkek kalkip bir isle ugrasinca olmuyor bu bende aynen bu sekilim.
Kızlar bu da dert mi diyeceksiniz. Ama ben bir türlü dikkatimi yaptığım işe veremiyorum şu sıralar. Ne işimi yapabiliyorum konsantre olup ne de okuduğum bir şeyi anlayabiliyorum. Sabahları uyanamamam, gün içinde yorgun ve uykusuz hissetmem de cabası. Ocak sonunda nişanım var acaba ona mı heyecandan böyleyim diyorum ama öyle heyecanlı da hissetmiyorum. Nasıl dikkatimi toparlayıp işlerimi düzene koyarım ben ?

Al benden de o kadar :KK35:
Benim bir nişanımda yok yaklaşan ama senden farklı değilim :KK54:

Aynen!
Çalışırken ister istemez işleri yoluna sokmak zorunda kalıyorsunuz,beyin devamlı plan üretiyor,uyguluyor.
Normalde her şey kafamda belli bir plan çerçevesinde ilerlesin isterim, belirsizlik beni fazladan yorar. Şu anda da böyle kafam karman çorman ya, sanki her şey ekstradan yoruyor. Mesleğim yaratıcılık istiyor, ben düşünemiyorum, şu an seve seve yaptığım işten soğudum sırf bu yüzden

cevaplari ben de merakla bekliyorum.. benim nişani filan yok ama :KK53: konsantre olamama, uyanamama, duzensizlik bende de bol miktarda mevcut su sira..

Bilgisayar televizyon telefon bunlarla ugrasiyorsaniz yine aynisi oluyor.
Bi sure sonra beyin uyusuyor.
Geçenlerde yurtdisindan misafirimiz gelecekti haliyle hazirlik falan ugrasacagiz.
Gece 2 gibi yattim sabah 8de uyandim.
Normalde 8-9 saatlik uykuyla sersem gibi olurdum ama 6 saatlik uyudum hemen elini yüzümü yikayip hazirliklara basladim. Elime telefon bile almadim.
İnan zimba gibiydim..
Çalışıyorum ancak dediğim gibi 2 haftadır doğru düzgün yapamıyorum işimi. Kendimi suçlu hissediyorum yok yere maaş alıyormuşum gibi. Sizin neden acaba?

Bilgisayar televizyon telefon bunlarla ugrasiyorsaniz yine aynisi oluyor.
Bi sure sonra beyin uyusuyor.
Geçenlerde yurtdisindan misafirimiz gelecekti haliyle hazirlik falan ugrasacagiz.
Gece 2 gibi yattim sabah 8de uyandim.
Normalde 8-9 saatlik uykuyla sersem gibi olurdum ama 6 saatlik uyudum hemen elini yüzümü yikayip hazirliklara basladim. Elime telefon bile almadim.
İnan zimba gibiydim..

Biraz moralle de alakalı olabilir dediğiniz. Misafir heyecanı güzel bir şey :) İşim gereği sürekli bilgisayardayım ona bir çözümüm yok, eve gittiğimde de yemekti bulaşıktı televizyona vakit kalmıyor saat zaten 11 oluyor. Telefonu fazla elime almayayım bir de öyle deneyeyim bakalım nasıl olacak. Sevgilimden bolca trip yerim herhalde benimle ilgilenmiyorsun diye :))

Olabilir :) mesela şu var ilkbaharda çok enerjik olurum ben . sürekli gezerim onunda etkisi var.
İnsan oturdukca oturmak istiyor kalkmadikca çözülmüyor.
Mesela 2 dk markete gitmeye useniyorum simdi ama cikip gezsem 2-3 gün daha enerjik olurum..
Biraz moralle de alakalı olabilir dediğiniz. Misafir heyecanı güzel bir şey :) İşim gereği sürekli bilgisayardayım ona bir çözümüm yok, eve gittiğimde de yemekti bulaşıktı televizyona vakit kalmıyor saat zaten 11 oluyor. Telefonu fazla elime almayayım bir de öyle deneyeyim bakalım nasıl olacak. Sevgilimden bolca trip yerim herhalde benimle ilgilenmiyorsun diye :))

Back
X