aklım çok karışık aldatılıyo muyum :(

safiyesercan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2013
1.745
73
113
35
kızlar merhaba benim derdim sevgilimle. sevgilim bu aralar pek sık konuşamıyoruz bana msj atamadığını müsait olmadığını söylüyor.dün gece erken yatacam diyip msj attı. neyse uyudum ben de sabah kalktım içim pek rahat değildi şeytan dürrtü galiba internte giriyim dedim bakıyım falan sonra numarasından girip internetten kimlerle konuşmuş görebiliyorum sadece numara oluyor ve görüşme internet içerikleri de gözüküyor hat da böyle bir özellik var ama onun haberi yok sorun şu ki bana uyuduğum dediğim saatten yani on birden saat dörde kadar cepten internete girmiş önceki gün de aynı şekilde girmiş o saate kadar dolaşmış netde face i falan yok kullanmıyoruz. bi numarayla da msjlaşmış birkaç kez ama o saate kadar ne yapar ki insan net de aklıma kötü şeyler geliyor yapmaz diyorum başkası olamaz ama ona da soramıyorum beni uyutup niye böyle bişey yapsın ki kızlar fikirlerinizi söyler misiniz ne yapmalıyım bu durumda ona sormalı mıyım ?

tabıkı sormalısın.
yada imalı konuş uyuduğuna emin misin vb.

Numaralari görebiliyorsaniz, bi arayip baksaniza kimler cikicak, gizlu numarayla x bankadan ariyom falan diye arayip en azindan kime ait ögrenebilrsiniz... Siz sorsaniz zten inkar edicek, ama söyle biside var eger ayrilmiycaksaniz bosada kurcalamayin, kardesi yada atkadasi girmistir o uyurken...

hayırlı bişey çıkmaz altından kurcalayıp deştikten sonra ayrılmaya niyetiniz yada gücünüz yoksa hiç irdelemeyin ama eğer bırakmam peşini bu işin diyorsanız herşeyi göze alın derim

İnternet dökümleri internete girdiğinin kanıtı değil cünkü akıllı telefonlarda sen internete girmesen bile arka plandaki uygulamalar acık kaldıysa internetten yiyor. Yani diyelim ki borsa arkada aktif ama sen uyuyorsun...

her gece aynı şeyi yapıyosa şüphelenin tabi ama insanı uyku tutmaz bi arkadaşı arar dertleşmek ister. bunun gibi bişide olmuş olabilir. size tavırlarında ve gün içerisindeki hareketlerinde değişim yoksa bnce ck kurcalamayın.

yeterli veriler yok elinizde, uykusu kaçıp sonradan internete de takılmış olabilir. sizinde uyuduğunuzu düşünerek aramak istememiştir. hoş aramak zorunda da değil aslında her boş olduğunda.

diyelim ki gercekten uyuyordu o zaman şüpheleriniz son bulacak mı?

son zamanlarda sizinle konuşmak istememesinden de şikayetçisiniz...
bu aralar canını sıkan birşey olmuş olabilir mi hayatında? aileyle, arkadaş çevresi, iş?
veya siz üstüne çok mu düşmeye başladınız? sürekli sizinle konuşsun istiyor musunuz?

whatsap, arka plan uygulamaları gibi uygulamalar net yiyebiliyor. Ona bişi diyemem ama msjlaşma olayını bi araştır. Numarayı kaydet whatsaptan fotosuna bak kimmiş ya da biyerden ara falan :26:

Arka plan acik kalmis desek mesajlasmia.demek uyumuyor eger oysa.ama kardesi faln da olabilir.korkunun ecele faydasi yok ben konularin uzerine giderim.sorabilirsin acik olarak neden blof yapasin ki

saolun kızlar teşekkür ederim destek oldunuz fikir verdiniz bugün yoğun çalıştığı için soramadım ama soracam hadi interneti geçtim yiyebilir ama msj konusuna takıldım onu açık açık soracam kendisine:26:

hayır ben çok üstüne düşmüyorum zaten her zaman çok sık konuşamıyoruz canını sıkan herhangi bişey de yok

Arkada uygulama acik kalmis olabilir...
Irdelenmesi gereken mesajlasma...
Ben olsam direkt sorardim, zaten anlasilir bir sey olup olmadigi...

hayır ben çok üstüne düşmüyorum zaten her zaman çok sık konuşamıyoruz canını sıkan herhangi bişey de yok

öyleyse bu ilgisiz tavırları cok anlamsız. o yüzden mesajlaşması umursamaz tavırları vs. ben de huylanırdım ama uyuyacagım dedin gidip mesajlaşmışsın diye sormanız geri tepmesin?
açıkcası biri bana böyle soracak olursa her dakikayı seninle geçirmek zorunda mıyım, uykum kaçtı arkadaşımla mesajlaştım derdim.
bir de güvenmeyip suçladıgı için çemkirirdim.
bence siz genel olarak son zamanlarda soguk davranmaya başladıgını ve bunun bir nedeni olup olmadıgını sorun,
aldatmıyor olsa bile ilişkiden sıkılmış olabilir. ya da maddi veya ailesiyle ilgili birşeydir o yüzden utanıp sizden saklamıştır...?

Son düzenleme:
iğrenç bi şekilde aldatılmış biri olarak(üstelik en yakınım dediğim k.ltakla) ben bu olaydan çok pis şüphelendim ama bence sen çok fevri davranma.bi arkadaşın da dediği gibi telefon numarasını kaydedip whatsaptan fotosuna bakmak,başka bi numaradan arayıp kim olduğunu öğrenmek çok mantıklı.belki de tanıdığın biridir yada bi arkadaşıdır falan.konunun üstüne git ama sakin bi şekilde fevri olmadan.ayrıca bazı arkadaşlar ayrılamıyacaksan hiç kurcalama falan diyor bence çok yanlış bu evliler mi sanki çocukları mı var neden ayrılamasın.hem daha sevgiliyken aldatan bi adamdan ilerde kocan olarak ne bekleyebilirsin ki bu şüpheyle yaşanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…