aklım çok karışık..lütfen yardım :(

buneo

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
80
20
13
36
arkadaşlar ben evlendim ama çok kısa süre içinde ayrıldık..ayrılalı 1,5 sene olmak üzere henüz boşanma gerçekleşmedi dava sürecindeyim.eşimden sonra hayatıma kimse girmedi.sonra biriyle karşılaştım 6ay önce gördüğüm an çok tuhaf şeyler hissettim öyle bi enerji aldım ki!tesadüf ortak bir arkadaşımız çıktı onun vesilesiyle tanıştık..hakkında hiç birşey bilmeden etkilenmiştim ben ondan sonra öğrendim ki bulunduğumuz şehrin ileri gelenlerinden zengin bir iş adamı.oda benden çok etkilendiğini söyledi.ben 25yaşındayım o 38yaşında..durumlar aynı eşinden ayrılma sürecinde birde kızı var onun artı olarak.bir kere görüştük sonra görüşmek istemedim sürecim tehlikeli olduğu için.geldi benim işimin karşısındaki iş yerini tuttu.gelip giderken sürekli karşılaşmaya başladık haliyle..o ortak arkadaşımızla beraber falan kahveye gittik bi kere.sonra geçen hafta ben yalnızdım beni çağırdı olanlar oldu işte...biraz istekli biraz korkulu beraber olduk.biliyorum ki onun duyguları sevecek evlenecek şekil değil ama ben bir hayat kurmak istiyorum,evim çocuklarım olsun...bu onunla mümkün değil,nasıl anlatayım bunu ona.hala etkileniyorum ondan bi kaç kere söylemek istedim ama onu görünce yüzümde aptal bir sırıtmadan başka birşey olmuyor,aşık değilim onu biliyorum ama.yardım edin bana yazıp versem çok mu saçma,çocukça olur..bugün konuşmaya niyetliyim ne diyeyim

Ortaya ciksa dava surecini etkilemez mi..
Soylemek istediklerinizi acikca soyleyin bence birincisinden agziniz yanmis tekrar pisman olcaginiz bir yola girmeyib

Himmm bosandiktan sonra biseyler yasansaydi keske ama neyse olan olmus.bence acik ve aklindan ne geciyorsa soyle.net ol gercekci ol.onunda dusuncelerini gercek seklinde ogren.ikinizde bosanma asamsindasiniz adamin hemen ewlilik dusunecegini hiiic sanmiyorum.once bi toparlanmak ister ruhen. Biraz tani onu zaman ver ikinizede.ama adamin karsisinda yapmacik olma saklama dusuncelerini.net ol

canım herkeste hayatının belli zamanlarında olan şeyler bunlar heves aslında gelip geçici yani seninde farkında olduğun gibi ama bi şekilde bi süre aklından hiç çıkmayan hevesler ve seni yiyip bitirir elde edinceye kadar ama bi süre sonra da hevesin geçer herşey ondan sonra başlar pişmanlık utanç.ilerde seni gerçekten sevebilecek çocuklarına baba olabilecek biriyle karşılaştığın zaman içinin gerçekten rahat olması için seni duygularını ve sevgini haketmeyecek birinden uzak durmalısın.
tabi bu benim dost tavsiyem yine herşeyi en iyi sen bilirsin

Aşık bile değilim diyosun,bişeyler hissetmediği insanla neden ilişki yaşar bi insan ?
senin bizlere sorun bu değil ama ben bu kısma takıldım k bakma

yüzyüze düzgün bir şekilde konuş yazıp vermek ne kendine güven azcık net ol ki onunda netliğini gör!

arkadaşlar yaptığım şeyin bir hata olduğunu zaten kabul ediyorum,yanlıştı..bunu o gün onada söyledim ve bir dahada yalnız kalmadım onunla.ama ortak arkadaşımız benim iş arkadaşım ona belli etmemek için normal arkadaş gibi konuşmaya devam ediyoruz nasılsın vs diye.ben zaten evliliği onunla düşünemiyorum sebebi şu ki onun benimle düşünmediğini biliyorum artık.bakireyken çıksaydı karşıma kabul etmezdim..ilk eşimle oldum telimle duvağımla çıktım evimden..ama diyorum ya bambaşka bir etkileşim oldu onunla aramızda.belki bekaretin engel olmaması bu rahatlığı verdi bana belkide eski eşimin hala evli olmamıza rağmen sürekli başka kızlarla birlikte olduğunu düşünmem izin verdi.ne oldu bilmiyorum ama oldu işte..şu anda aklımın karışıklığı neden oldu değil şimdiden sonra ne olacağı konusunda.o bunu tekrar isteyecek eminim ama bana göre hata bir kere yapılır,bende hata yaptım ve tekrarı olmayacak.

o zaman aynı bu şekilde net konuş haklısın hata ıkı kere tekrarlanmamalı..
ama karşısına çık konuşki birdaha böyle birşey isteyemesin cesaret edemesin

bencede yüzyüze gidip konuş kapat konuyu

Yanlis yapmisin,sende farkindasin,aranizda bi etkilesim oldu diye,iliski yasamaniz hos degil,birde daha bosanmamisin,hemde karsindaki adamin evlilik niyeti olmadigini bile bile yasamisin bunu.dogru olan tek birsey yok ki..
Ne diyeceksin ki simdi adama,evlilikte dusunmuyormus,evlilige mi ikna edeceksin,kucuk cocuk degil ki oda.keske senin hissettiklerini hissetseydi sana,mutlu bir yuva isteseydi..bir defalik bir iliski yasamis seninle,umarim senin hakkindaki fikirleri degismemistir bu olaydan sonra..

aynen böyle konuşacağım onunla.. ''ben evlenip yuva kurmak istiyorum,çocuklarım olsun,mutlu olayım istiyorum..bunun seninle olmayacağını da biliyorum.bir yanlış yaptık ve tekrarı olsun istemiyorum.sürekli yüzyüze bakacağız o yüzden kötü olmasını istemiyorum aramızın.'' diyeceğimm :/

yaşanmadan önce bilmiyordum böyle bir niyeti olup olmadığını..hala sözlü olarak söylediği bişey yok zaten sadece hislerime göre söylüyorum.o hala aynı devam ediyor davranışlarında.o zaten bir defalık değil devamını istiyor ama ben onun istediği gibi biri değilim.yani tahminimce o herşeyi yaşayayım,istediği herşeyi karşılayayım mantığında sanıyorum.ben yine beni seven benim sevdiğim insanla yine herşeye uygun bir şekilde evlenerek bunları yaşamak istiyorum.bunu ona söyleyeceğimde...

boşluktayken yaşanmış bir birliktelik .ne hissediyorsanız söyleyin yetişkinsiniz yazıp falan vermeyin ve de dava sürecini de en kısa zamanda atlatırsınız inş .sağlıklı karar vermek için iyi düşünün evlenmek istemez gibi bişey demişsiniz bunda da hayal kırıklığına uğramayın .

Erkek Kadın olsun 'boşanma' olmadan yaşanan şeyler (ortaya çıkmasa bile) bence kişinin düşmesinden başka birşey değil.. Bunun sonrası pişmanlik sadece..

Bence bu konusmayi yapmak icin acele etmeyin.

Bell ki aranizda bir cekim, bir elektrik var. Siz de adamdan cok hoslaniyorsunuz belli.

Daha cok bearber vakit gecirseniz, bir yerlere davet edin, sinemaya, yemege gidin mesela beraber. Su an icin evlilik dusunmuyor olabilir, ama o da size baglanmaya , sizinle guzel vakit gecirmeye baslarsa dusunebilir, neden olmasin?

Nasıl yani?
İkinci görüşmenizde birlikte mi oldunuz?
O hormonlara biraz sahip çıkın.
Eşinden ayrılacağının bile garantisi yok!

müsade etmiyorum ki!!bir kere yaşandı devamını getirmedim ve getirmemek içinde konuşmak istediğimi belirttim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…