Yanlis yapmisin,sende farkindasin,aranizda bi etkilesim oldu diye,iliski yasamaniz hos degil,birde daha bosanmamisin,hemde karsindaki adamin evlilik niyeti olmadigini bile bile yasamisin bunu.dogru olan tek birsey yok ki..
Ne diyeceksin ki simdi adama,evlilikte dusunmuyormus,evlilige mi ikna edeceksin,kucuk cocuk degil ki oda.keske senin hissettiklerini hissetseydi sana,mutlu bir yuva isteseydi..bir defalik bir iliski yasamis seninle,umarim senin hakkindaki fikirleri degismemistir bu olaydan sonra..
arkadaşlar ben evlendim ama çok kısa süre içinde ayrıldık..ayrılalı 1,5 sene olmak üzere henüz boşanma gerçekleşmedi dava sürecindeyim.eşimden sonra hayatıma kimse girmedi.sonra biriyle karşılaştım 6ay önce gördüğüm an çok tuhaf şeyler hissettim öyle bi enerji aldım ki!tesadüf ortak bir arkadaşımız çıktı onun vesilesiyle tanıştık..hakkında hiç birşey bilmeden etkilenmiştim ben ondan sonra öğrendim ki bulunduğumuz şehrin ileri gelenlerinden zengin bir iş adamı.oda benden çok etkilendiğini söyledi.ben 25yaşındayım o 38yaşında..durumlar aynı eşinden ayrılma sürecinde birde kızı var onun artı olarak.bir kere görüştük sonra görüşmek istemedim sürecim tehlikeli olduğu için.geldi benim işimin karşısındaki iş yerini tuttu.gelip giderken sürekli karşılaşmaya başladık haliyle..o ortak arkadaşımızla beraber falan kahveye gittik bi kere.sonra geçen hafta ben yalnızdım beni çağırdı olanlar oldu işte...biraz istekli biraz korkulu beraber olduk.biliyorum ki onun duyguları sevecek evlenecek şekil değil ama ben bir hayat kurmak istiyorum,evim çocuklarım olsun...bu onunla mümkün değil,nasıl anlatayım bunu ona.hala etkileniyorum ondan bi kaç kere söylemek istedim ama onu görünce yüzümde aptal bir sırıtmadan başka birşey olmuyor,aşık değilim onu biliyorum ama.yardım edin bana yazıp versem çok mu saçma,çocukça olur..bugün konuşmaya niyetliyim ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?