Bence bu konusmayi yapmak icin acele etmeyin.
Bell ki aranizda bir cekim, bir elektrik var. Siz de adamdan cok hoslaniyorsunuz belli.
Daha cok bearber vakit gecirseniz, bir yerlere davet edin, sinemaya, yemege gidin mesela beraber. Su an icin evlilik dusunmuyor olabilir, ama o da size baglanmaya , sizinle guzel vakit gecirmeye baslarsa dusunebilir, neden olmasin?
yaşı olsun,konumu olsun çok yüksek bir insan..evet çok hoşlanıyorum ama o şimdi düşünmüyor evlilik hissediyorum.bu tanıma sürecindede bunu isteyecektir ve ben bi daha yaşamak istemiyorum
O zaman tekrar yakinlik olacak duruma girmekten kacinin.
Mesela evine gitmeyin, ne bileyim, kendinizi o konuda uzak tutabilirsiniz. Gerekirse soyleyin, seni iyice tanimak istiyorum ama bu sekilde degil diyin, isine gelmezse yapacak bir sey yok zaten.
Simdi dusunmeyebilir, adam sonucta sizi tanimiyor. Ama sizi taniyip severse, isinirsa niye dusunmesin?
Bence olaylari bu kadar irdelemeyin, birazcik akisina birakin. 1 yil sonrasinin hesabini yapmayin derim, bu kadar begendiginiz biri var ne guzel, yaninda iyi vakit gecirin, birbirinizi taniyin. Belki adami taniyinca siz istemiceksiniz onunla evlenmeyi ?
Yalniz kafama takılan biraz istekli biraz korkulu derken? Sizi yapmak istemediğiniz bir şeye zorlamadı umarım...
Siz bence önce bir karar verin. Hala kararsizsiniz. Evlenme sürecine kadar birlikte olmaz belki diye düşünüp, kafanızı karistiriyorsunuz belki kabul eder diye. İpleri onun eline vermissiniz. Kararinizi net verin geri adim atmayin. Ne istediğinizi bilin derim. Bir de pismansaniz eğer bunun için tevbe edin, ve bu konuyu bir daha kimseye de acmayin.....
arkadaşlar yaptığım şeyin bir hata olduğunu zaten kabul ediyorum,yanlıştı..bunu o gün onada söyledim ve bir dahada yalnız kalmadım onunla.ama ortak arkadaşımız benim iş arkadaşım ona belli etmemek için normal arkadaş gibi konuşmaya devam ediyoruz nasılsın vs diye.ben zaten evliliği onunla düşünemiyorum sebebi şu ki onun benimle düşünmediğini biliyorum artık.bakireyken çıksaydı karşıma kabul etmezdim..ilk eşimle oldum telimle duvağımla çıktım evimden..ama diyorum ya bambaşka bir etkileşim oldu onunla aramızda.belki bekaretin engel olmaması bu rahatlığı verdi bana belkide eski eşimin hala evli olmamıza rağmen sürekli başka kızlarla birlikte olduğunu düşünmem izin verdi.ne oldu bilmiyorum ama oldu işte..şu anda aklımın karışıklığı neden oldu değil şimdiden sonra ne olacağı konusunda.o bunu tekrar isteyecek eminim ama bana göre hata bir kere yapılır,bende hata yaptım ve tekrarı olmayacak.
Sorun da hep bu zaten. Aşık değilim , aşık değil, öyle sevgi yok, olmayacak olsa da seviştik
Amaaa lütfen ilkimi telli duvaklı gelinliğimle evlendiğim kocamla yaptım.
Yani namusumla, sonuçta ilk önemli değil mi ? O kan akacak ne de olsa.
Ahlak anlayışının bu kadar tek yönlü olması.
Ama sonrasında giden gitti deyip sıradan biriyle birlikte olabilmişsiniz. Gerçi önemli değil çünkü ilkiniz evlendikten sonra çok namusluca oldu.
Olmaz olsun böyle anlayış. Namus , ahlak anlayışı böyle olmuyor.
Sevdiği ve gerçekten bir şeyler hissettiği adamla yapan her kadın değerlidir benim gözümde.
Benim yardım edebileceğim bir şey yok. Size hayatta başarılar.
Sorun da hep bu zaten. Aşık değilim , aşık değil, öyle sevgi yok, olmayacak olsa da seviştik
Amaaa lütfen ilkimi telli duvaklı gelinliğimle evlendiğim kocamla yaptım.
Yani namusumla, sonuçta ilk önemli değil mi ? O kan akacak ne de olsa.
Ahlak anlayışının bu kadar tek yönlü olması.
Ama sonrasında giden gitti deyip sıradan biriyle birlikte olabilmişsiniz. Gerçi önemli değil çünkü ilkiniz evlendikten sonra çok namusluca oldu.
Olmaz olsun böyle anlayış. Namus , ahlak anlayışı böyle olmuyor.
Sevdiği ve gerçekten bir şeyler hissettiği adamla yapan her kadın değerlidir benim gözümde.
Benim yardım edebileceğim bir şey yok. Size hayatta başarılar.
Bu adam ciddi bir ilişki düşünmüyormu? Hiç birşey belli olmaz işler bir anda değişir.
Benim eşimde ilk evliliğinden dili yandığı için evliliğe karşıydı evlendik çocuğumuz var inan herkes çok şasırdı.Hayat bu hiç bir şey belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?