- 9 Mayıs 2014
- 85
- 11
- 13
- Konu Sahibi Araf_Melegi
-
Eğer güzellik çirkinlik şimdiden gözüne batıyorsa zor, yani herşeyi aradığım gibi de demişsin, güzellik aradığın bir durum değilse o zaman başka.4 aydır tanıdığım bir insan var. Hani derler ya karakteri tam aradığım insan. İlgisi, sevgisi çok güzel. HAli vakti yerinde. Saygılı. Amaaa çok çirkin....Yani maymundan hallice.... Ben de Angelina jolie değilim ama genellikle oldukça güzel bulunurum.Evet güzellik geçici ama....
Bir de en nefret ettiğim şeye sahip : yemek yerken ağız şapırdatma durmadan..delirtici !
O benimle yavaş yavaş evlenme hayalleri kuruyor. Benim aklım çok çok karışık... Bir daha tam aradığım gibi bir karaktere rastlar mıyım (yaş 31) bilmiyorum.Lütfen yardımmmmm
bence yanlış düşünüyorsun cnm ..bir ömür geçicek bir insanla aynı yatakta...bilemiyorum yani sen erkek olsunda taştan olsun diyorsan senin bilecegın şey tabı..ama bence elektrık almak şartyüreği güzel olsun arkadaşım en önemlisi o çünkü ..mesela şöyle düşün..çok yakışıklı eşin var ama sana saygısız,aldatılıyorsun kendini beğenmiş falan falan ama birde çirkin ama yüreği sevgi dolu sana kıymet veren,senin mutluluğun için uğraşan biri hangisi tercih edersin?..varsın yakışıklı olmasın ama adam gibi adam olsun..
ben de yalnızca iç güzelliği diyemiyorum.. evet öncelikli olan o ama insana karsısındaki hoş gelmeli, cok yaksıklı/güzel olamkla ilgili degil bu, sevince herseyi guzel gelir zatenbence yanlış düşünüyorsun cnm ..bir ömür geçicek bir insanla aynı yatakta...bilemiyorum yani sen erkek olsunda taştan olsun diyorsan senin bilecegın şey tabı..ama bence elektrık almak şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?