Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
one demekmis oyle musluman olsun. bende esimle mezhep farkiyla evlendim ama hic sorun yasamadim. bence kafana takma sevgilin kafasinda soru isaretleri varsa arastirsun. kendine kendi gibi musluman kiz bulsun. o haldeMerhabalar..24 yaşındayım. 1.5 yıllık bir ilişkim var. Okul bitince memlekete döndüm 1 ay kadardır da uzaktan yürütüyoruz.
Sıkıntıma gelecek olursak ben memlekete dönmeden önce mezhep farkıyla ilgili annesi istemem öyle gelin tarzında bişeyler söylemiş. Kendisi de bana "ne yapıcaz ona göre yolumuzu çizelim ? " Dedi. Ben Aleviyim ve bana yaptığım banyoya kadar sordu aklında soru kalmayacakmış. Neyse dedim bilmiyordur, anlattım. Resmen ahirette hesap veriyormuş gibi hissettim inancımı ispat etmek için. Neyse "tamam bu anlattığın gibiyse" Dedi . Ailesine de anlatmış abisi de "öyleyse tamam ama söyle ona müslüman olsun " demiş. Artık şaka mı değil mi bilmiyorum. Konu öyle kapandı ama bi de bana sorun. Sürekli aklımda bu konu var ben problem etmiyordum bile. Bana göre insanlar sadece iyi ve kötü olarak ayrılır. Çok kafam karışık ne yapmam lazım bi akıl verin lütfen
Konunuz kapanacak... Size göre iyi insan kötü insan yeterli olabilir fakat başkalarına yetmiyor olabilir. Yetmemesi de normal yetmesi de normal. Önemli olan su an siz böyle düşünen bir ailede huzur bulabilir misiniz önemli olan o...
Ben Aleviyim ve bana yaptığım banyoya kadar sordu aklında soru kalmayacakmış. Neyse dedim bilmiyordur, anlattım. Resmen ahirette hesap veriyormuş gibi hissettim inancımı ispat etmek için. Neyse "tamam bu anlattığın gibiyse" Dedi . Ailesine de anlatmış abisi de "öyleyse tamam ama söyle ona müslüman olsun " demiş. Artık şaka mı değil mi bilmiyorum.
din icerik yasak canim. onsallah vende banlanmamNeden kapanacak konum ?
Çünkü dini içerik yasakNeden kapanacak konum ?
Merhabalar..24 yaşındayım. 1.5 yıllık bir ilişkim var. Okul bitince memlekete döndüm 1 ay kadardır da uzaktan yürütüyoruz.
Sıkıntıma gelecek olursak ben memlekete dönmeden önce mezhep farkıyla ilgili annesi istemem öyle gelin tarzında bişeyler söylemiş. Kendisi de bana "ne yapıcaz ona göre yolumuzu çizelim ? " Dedi. Ben Aleviyim ve bana yaptığım banyoya kadar sordu aklında soru kalmayacakmış. Neyse dedim bilmiyordur, anlattım. Resmen ahirette hesap veriyormuş gibi hissettim inancımı ispat etmek için. Neyse "tamam bu anlattığın gibiyse" Dedi . Ailesine de anlatmış abisi de "öyleyse tamam ama söyle ona müslüman olsun " demiş. Artık şaka mı değil mi bilmiyorum. Konu öyle kapandı ama bi de bana sorun. Sürekli aklımda bu konu var ben problem etmiyordum bile. Bana göre insanlar sadece iyi ve kötü olarak ayrılır. Çok kafam karışık ne yapmam lazım bi akıl verin lütfen
Çünkü dini içerik yasak
Tamam da kuralları ben koymuyorum bu sitenin bölüm kuralı bu ... Ben tavsiyemi verdim zaten. İyi düşünün boyle düşünen bir ailede yapabilir misiniz ? Bence çok zor...İyi de din sorgulamıyorum ya da kimsenin görüşüne bişey demiyorum böyle bi durum var tavsiye istiyorum sadece
Kendinizi ne duruma soktuğunuzun farkında mısınız acaba? Şoklar içinde okudum resmen, kendinize azıcık değer veriyorsanız kaçın.Ben Aleviyim ve bana yaptığım banyoya kadar sordu aklında soru kalmayacakmış. Neyse dedim bilmiyordur, anlattım. Resmen ahirette hesap veriyormuş gibi hissettim inancımı ispat etmek için. Neyse "tamam bu anlattığın gibiyse" Dedi . Ailesine de anlatmış abisi de "öyleyse tamam ama söyle ona müslüman olsun " demiş.
bu ne rezilliktir bu ne terbiyesizliktir?
onlar kim oluyor da sizi sorgulama hakkını kendilerinde görüyorlar?
bir de kuzu kuzu cevap mı verdin saçma sorularına...
yol yakınken geri dön.
bu aileyle çekeceğin var.
en baştan sanane be benim banyomdan deyip çekip gidecektin. yüz verdikçe üste çıkıyorlar işte.
ben hiç diri diri insan yakan alevi görmedim ama tam tersini çok gördük maalesef... seni banyona kadar sorgulayacak aileyle ne işin var ya?
Onu bunu bilmem de alevilik de Sünnilik de Müslümanlıktir.
Hz. Ali müslüman değil miymiş, camii de namaz kılıp ümmete imamlık yapmamış mi da siz kendinizi kanıtlamaya çalışıyorsunuz?
O da gusül alıyordu ben de deyip çekip gitmeliydiniz.