Tesadüf cnmHerkese ıyı geceler
19 yaşındayım ve son birkaç gundur ağzımdan çıkan herşey gerçek oluyor. Geçenlerde arkadaşım ile tekne turuna gittik. Ona baksana simdi dumanin senden daha guzel sarkisi ciksa ne gulerim dedim ve 1 dakika gecmeden calmaya basladi. Dunde sevgilin bugun hic aramadi arasa ne sevinirsin dedim ve 10 saniye sonra telefonu caldi sevgilisi aradi. Son olarak erkek arkadasim ile 1 haftadir hic konusmamistik. Bugun arasa keske ama nerde bende o sans dedim 2 saat sonra aradi. Bunlar gibi daha ornek var. Hislerimde genelde kuvvetlidir ne tahmin etsem cikiyor.Acikcasi ne dusunecegimi bilmiyorum ki bazilarina sacma gelecek olsa da hoca islerine inanan biriyim ayni zamanda. Sizce noluyor?
Lütfen jelibon'u öküzü arasa ne güzel olur der misinHerkese ıyı geceler
19 yaşındayım ve son birkaç gundur ağzımdan çıkan herşey gerçek oluyor. Geçenlerde arkadaşım ile tekne turuna gittik. Ona baksana simdi dumanin senden daha guzel sarkisi ciksa ne gulerim dedim ve 1 dakika gecmeden calmaya basladi. Dunde sevgilin bugun hic aramadi arasa ne sevinirsin dedim ve 10 saniye sonra telefonu caldi sevgilisi aradi. Son olarak erkek arkadasim ile 1 haftadir hic konusmamistik. Bugun arasa keske ama nerde bende o sans dedim 2 saat sonra aradi. Bunlar gibi daha ornek var. Hislerimde genelde kuvvetlidir ne tahmin etsem cikiyor.Acikcasi ne dusunecegimi bilmiyorum ki bazilarina sacma gelecek olsa da hoca islerine inanan biriyim ayni zamanda. Sizce noluyor?
çok para daha çok para dahada çok para istiyorumHerkese ıyı geceler
Evet evet :)) kantinde harcarızçok para daha çok para dahada çok para istiyorum
Hoca miii yalan dolan onlar yaa milletin dini duygularini somurmekten baska ise yaramiyolar, inanmam. Hislere inanirim ben. Demek hislerin kuvvetlii. Ne guzel bisey. Ruyalarin da cikiyodur senjn
Asla asla inanma. Hepsi yalan dolan. Para tuzagi. Ben fal bakiyodum biraktim. Fala da inanmam sadece moral olur. Herkes aa cikti diyince insanin bi inanasi geliyo. Ama gecmis gelecegin aynasidir derler gecmise bakip gelecege yonelik tahmin yapiyoruz biraz da hisler var isin icinde. E oyle olunca da millet ciktiii diye seviniyo. Ama inanmayin boyle seylere. Ben huslere acayip inanirim. Senin yazini okuyunca aa ayni ben dedim. Durup durup soyle olcak derim olur mesela. Ruyalarim cikar. Cok hosuma gidiyoBende asla inanmazdim ama sahit oldugum ve yasadigim bazi olaylardan sonra inanmaya basladim. Asla denemem ama inanirim. Ayy keske ciksa ama ruyalarim hic cikmaz
çok para daha çok para dahada çok para istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?