• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklım çok karışık

dlrgrsne

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
7
2
6
29
Herkese ıyı geceler
19 yaşındayım ve son birkaç gundur ağzımdan çıkan herşey gerçek oluyor. Geçenlerde arkadaşım ile tekne turuna gittik. Ona baksana simdi dumanin senden daha guzel sarkisi ciksa ne gulerim dedim ve 1 dakika gecmeden calmaya basladi. Dunde sevgilin bugun hic aramadi arasa ne sevinirsin dedim ve 10 saniye sonra telefonu caldi sevgilisi aradi. Son olarak erkek arkadasim ile 1 haftadir hic konusmamistik. Bugun arasa keske ama nerde bende o sans dedim 2 saat sonra aradi. Bunlar gibi daha ornek var. Hislerimde genelde kuvvetlidir ne tahmin etsem cikiyor.Acikcasi ne dusunecegimi bilmiyorum ki bazilarina sacma gelecek olsa da hoca islerine inanan biriyim ayni zamanda. Sizce noluyor?

Herkese ıyı geceler
19 yaşındayım ve son birkaç gundur ağzımdan çıkan herşey gerçek oluyor. Geçenlerde arkadaşım ile tekne turuna gittik. Ona baksana simdi dumanin senden daha guzel sarkisi ciksa ne gulerim dedim ve 1 dakika gecmeden calmaya basladi. Dunde sevgilin bugun hic aramadi arasa ne sevinirsin dedim ve 10 saniye sonra telefonu caldi sevgilisi aradi. Son olarak erkek arkadasim ile 1 haftadir hic konusmamistik. Bugun arasa keske ama nerde bende o sans dedim 2 saat sonra aradi. Bunlar gibi daha ornek var. Hislerimde genelde kuvvetlidir ne tahmin etsem cikiyor.Acikcasi ne dusunecegimi bilmiyorum ki bazilarina sacma gelecek olsa da hoca islerine inanan biriyim ayni zamanda. Sizce noluyor?
Tesadüf cnm

Hoca moca karıştırıp konunu kapattıma, tesadüfleri de bu kadar abartma. Ön plana çıkabileceğin, başarılı olabileceğin başka özelliklerine/yeteneklerine yönel.

Herkese ıyı geceler
Lütfen jelibon'u öküzü arasa ne güzel olur der misin :21:

Bende de oku bazen Aklımda ki çıkar bazen kötü de olabiliyor bazen de güzel aklımdan geçenler oluyor . Neden acaba bende hiç bilemedim. Düşünce gücü de olabilir içten isteyince de olabiliyor.

Oohh ne güzel

Şey desene'feraceli arkadaşımız şimdi uyur hee':KK45:
(Uyurum belki)

Herkese ıyı geceler
çok para daha çok para dahada çok para istiyorum

Hoca miii yalan dolan onlar yaa milletin dini duygularini somurmekten baska ise yaramiyolar, inanmam. Hislere inanirim ben. Demek hislerin kuvvetlii. Ne guzel bisey. Ruyalarin da cikiyodur senjn

Hoca miii yalan dolan onlar yaa milletin dini duygularini somurmekten baska ise yaramiyolar, inanmam. Hislere inanirim ben. Demek hislerin kuvvetlii. Ne guzel bisey. Ruyalarin da cikiyodur senjn

Bende asla inanmazdim ama sahit oldugum ve yasadigim bazi olaylardan sonra inanmaya basladim. Asla denemem ama inanirim. Ayy keske ciksa ama ruyalarim hic cikmaz :(

Bende asla inanmazdim ama sahit oldugum ve yasadigim bazi olaylardan sonra inanmaya basladim. Asla denemem ama inanirim. Ayy keske ciksa ama ruyalarim hic cikmaz :KK43:
Asla asla inanma. Hepsi yalan dolan. Para tuzagi. Ben fal bakiyodum biraktim. Fala da inanmam sadece moral olur. Herkes aa cikti diyince insanin bi inanasi geliyo. Ama gecmis gelecegin aynasidir derler gecmise bakip gelecege yonelik tahmin yapiyoruz biraz da hisler var isin icinde. E oyle olunca da millet ciktiii diye seviniyo. Ama inanmayin boyle seylere. Ben huslere acayip inanirim. Senin yazini okuyunca aa ayni ben dedim. Durup durup soyle olcak derim olur mesela. Ruyalarim cikar. Cok hosuma gidiyo :D ama cok bi anlam yuklememek gerek

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Back
X