Aklım çok karışık

citanes

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
22
3
6
39
Ben evlenmek üzereyim ama ailem daha doğrusu babam çok karşı bu evliliğe hem işinden dolayı hem de biz ayrılıp barıştık çok tartışıyorduk ama ayrıykende yapamadık şimdi yine sorunlarımız var ama birbirimizi seviyoruz beraberkende olmuyor ayrıykende ben tartışmalarımıza rağmen evlenmeyi göze alıyorum çok seviyorum ama babam sırf işinden dolayı kabul etmiyor nişanlım kaptan babam da annemde seninki evlilik olmuyor bir hayatı tek başına göğüsleyeceksin zaten çok iyi anlaşamıyorsunuz nasıl başa çıkmayı düşünüyorsun diyorlar bazen hak veriyorum bazen biz evlenince herşey düzelir belki diyorum neyapmalıyım sizce ailemi dinlemelimiyim işinden dolayı ayrılırsam pişman olurmuyum

İnan evlilik süreci çok yıpratıcı :( sevgiliyken tartışmak kolay 2 gün birbirinizi görmezsiniz iş hallolur. Ama aynı evde küs kalınmıyor öyle ki hiç bişey yokken sırtını dönüp yatması bile sinir bozucu olabiliyor. Sanırım o kişi işi gereği günlerce eve gelemiyor dimi?

İnan evlilik süreci çok yıpratıcı :KK43: sevgiliyken tartışmak kolay 2 gün birbirinizi görmezsiniz iş hallolur. Ama aynı evde küs kalınmıyor öyle ki hiç bişey yokken sırtını dönüp yatması bile sinir bozucu olabiliyor. Sanırım o kişi işi gereği günlerce eve gelemiyor dimi?
evet malesef gün değil ay en az 4 ay ama 5 te olur 6 da 7 de

nişan kına düğün eşya alışverişinde yanında olmama gibi bi durumda söz konusu.gündüzleri zaman geçer ama ya akşamları? bide sen oğlumuzun emanetisin diyip senin herşeyine karışan bi ailede çıkabilir karşına. olduki hamile kaldın o zaman ne yapacaksın? umudunu kırmak istemem ama annen baban bu süreçten geçmiş insanlar bi onlara kulak ver senin görmediğini onlar görmüştür.

nişan kına düğün eşya alışverişinde yanında olmama gibi bi durumda söz konusu.gündüzleri zaman geçer ama ya akşamları? bide sen oğlumuzun emanetisin diyip senin herşeyine karışan bi ailede çıkabilir karşına. olduki hamile kaldın o zaman ne yapacaksın? umudunu kırmak istemem ama annen baban bu süreçten geçmiş insanlar bi onlara kulak ver senin görmediğini onlar görmüştür.
Ben anneme babama kulak veriyorum tabiki ama gönül işte insan gönlüne laf geçiremiyor herzaman bunları bende çok düşünüyorum başa çıkabilirmiyim diye cevabım bazen evet oluyor bazen hayır kavga ettiğimizde hele diyorumki hiç olmaz bu iş hem kavga et hem ayrı kal ama gelgelelim çok acı çekiyorum onu başkasıyla hayal bile edemiyorum zamanla geçermi bilmem

Back
X