- 29 Nisan 2024
- 655
- 1.354
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu evlenmeden önce sorsaydınız biz de söylerdik. Tipik, yurt dışına kapağı atabilmek için yapılmış sevgisiz bir evlilik. Oturum iznini alınca görürsünüz gerçeği. Yaşadığınız ülkede büyümüş yetişmiş, kuralı kanunu bilen, eğitimli medeni erkek yok muydu koşarak Türkiye'ye gelip koca buldunuz? Satın alınan evi aileniz beğendiği için kalmam diyor ama bahçedeki 1+1 evde kalmaya devam ediyor ilginç. Siz çok sevmeye devam edin, annenizin lafını dinlemeyin. Zamanı gelince, günü dolunca, garantisini eline alınca adamın izini bile bulamazsınız. Daha bir tane böyle evlilikte mutlu sona şahit olmadım. Evlilik değil sözleşme çünkü, süresi şartları var.Ondan sana eş olmaz, o seninle sırf buraya gelebilmek için evlendi, seven adam eşine ve eşinin ailesine böyle davranmaz" gibi şeyler diyip annem de beni çok üzüyor. Ben eşimi gerçekten çok seviyorum, onun da beni çok sevdiğini biliyorum ama çok yıprandım. 1 haftadır kardeşlerimle konuşmuyorum, hemen yan taraftalar, içim gidiyor...
çok da eksik bişey yok benceHikayedeki eksik yanlarida mi anlatsaniz acaba? Eger eksik birsey yok diyorsaniz, esiniz dupeduz hasta ve sizi sevmiyor.
kızı mutlu olsun diye değilBu koca denilen canlıya aileniz neden bu kadar sabrediyor ben onu merak ettim. Kendisi altın mı mıçıyor da ailenizi beğenmiyor? Bu hikayede anne babanıza üzüldüm en çok, sırf kızları mutlu olsun diye bir odunun kahrını çekiyorlar.
Damat çulsuzun tekidir benceçok da eksik bişey yok bence
kızını (para kazanması amaçları haricinde) burnunu kapıdan çıkarttırmadan büyüten, evli olduğu adamla aman ha düğünden önce seks meks yapar da elaleme rezil oluruz diye ödü kopan, standart parayı bulmuş (çünkü inşaat işinde iyi para var avrupada) ama köyden çıktığı gibi kalmış yurdum gurbetçisi
bu kızcağız azcık bi kafasını kaldırıp etrafa baksaydı, varıp bir "gavur"la evlenseydi evlatlıktan reddedilirdi. ama yağız bir yurdum delikanlısı ithal etmiş, yani kendinden beklenen gurur duyulacak bir iş (afferin), ailesi bu mükemmel evlatlık vazifesini yerine getirdiği için kızdan son derece memnun. tam ideal kız evlat. eşine bağlı, ailesine bağlı, evini çevirir, işine gider, parasını biriktirir.
da işte bu ithal damatlar genel olarak böyle sorunlu sıkıntılı tipler
elbette ki avrupaya kapak atmak kısa sürede mal mülk yapmak için evlendi damat bey
ama bizim kızlar hep kara kaşları kara gözleri için evlenildiğini düşünmeye devam etmek istiyor, böyle enteresan bir kafa. bu evlilik de tabii ki normal ilerleyemez herkes böyle bir tuhaf olunca, şaşılacak bir şey yok aslında.
Ben bunları yazınca nick altıma mesajlar döşüyorlar. Irkçı, milletini aşağılayan, kendini üstün gören, terbiyesiz... Ben görmüyorum sanıyorlar, kendi aralarında yazışıyorlar. Gerçeği yazmak da kabahat.çok da eksik bişey yok bence
kızını (para kazanması amaçları haricinde) burnunu kapıdan çıkarttırmadan büyüten, evli olduğu adamla aman ha düğünden önce seks meks yapar da elaleme rezil oluruz diye ödü kopan, standart parayı bulmuş (çünkü inşaat işinde iyi para var avrupada) ama köyden çıktığı gibi kalmış yurdum gurbetçisi
bu kızcağız azcık bi kafasını kaldırıp etrafa baksaydı, varıp bir "gavur"la evlenseydi evlatlıktan reddedilirdi. ama yağız bir yurdum delikanlısı ithal etmiş, yani kendinden beklenen gurur duyulacak bir iş (afferin), ailesi bu mükemmel evlatlık vazifesini yerine getirdiği için kızdan son derece memnun. tam ideal kız evlat. eşine bağlı, ailesine bağlı, evini çevirir, işine gider, parasını biriktirir.
da işte bu ithal damatlar genel olarak böyle sorunlu sıkıntılı tipler
elbette ki avrupaya kapak atmak kısa sürede mal mülk yapmak için evlendi damat bey
ama bizim kızlar hep kara kaşları kara gözleri için evlenildiğini düşünmeye devam etmek istiyor, böyle enteresan bir kafa. bu evlilik de tabii ki normal ilerleyemez herkes böyle bir tuhaf olunca, şaşılacak bir şey yok aslında.
çulsunuzun teki olmasına genel olarak çok takılmıyorlar -bu aile ultra hassassa bilemem de genel gördüğüm o.Damat çulsuzun tekidir bence
En baştan beri ailenin içine sinmediği için öyle davranışlardır diye düşünüyorum.
Belki bir şey olur iş bozulur falan diye umut ettilerse
Bayramda çalışıyor diye evden mi kovdular, ne alaka? Bundan dolayı düğün iptal mi dediler? Pek aklım almadı; eşinin yine böyle çiğ ve itici hareketleri, çirkin konuşmaları olmuş olabilir mi?biz nişanlandıktan sonra hemen nikahımız kıyılmıştı eşim yanıma yurtdışına gelebilmesi için. Eşim yurtdışına yanımıza geldikten sonra henüz düğün olmadığı için ailem çok kısıtlamalar koyuyordu. Mesela ilk geldiği gün eşim ben işten geldikten sonra kapıda karşıladığı için annem surat astı ve kızdı. Neden kızdığını sorduğumda da düğün olmadan evli sayılmazsınız yaptığınız çok ayıp gibi şeyler dedi. Bunun gibi bir sürü şey var. Dışarı çıkmamıza izin yoktu, birlikte kısıtlı zaman geçiriyorduk. Yan yana oturmamıza bile izin yoktu. Hatta eşim bayramda çalıştığı için ailem kızıp eşimi evden kovdu ve babamda düğün iptal diyip boşanacaksın gibi şeyler demişti bu yüzden eşim ailemi sevmiyor…