Aklim çok karışık...

yamuk prencess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
87
45
38
Merhaba eski uyeyim uzun bir süre kk ya girmeyince sifremi üyelik adimi falan unuttum yeni hesap açtım.
30 yaşındayım 8 yıllık evliyim sorun eşim. Biz çok kötü bir baslangicla evlendik dügünümüz kavga kıyamet geçti oraya fazla girip konuyu uzatmak istemiyorum. Annesi benimle sürekli zitlasti mahkemelik bile olduk kısacası istenmeyen gelinim.
Sorun şu ki eşim 6 senedir gece çalışıyor,sırf kendi tercihi. 6 yaşında bir çocuğum var. Eşim gündüz uyuyor gece işe gidiyor ne çocukla ne de benimle ilgilenmiyor. Senelik izine çıkmaz,hafta sonları dahi çalışır resmen bizden kaçıyor 6 senedir çocuk olduğundan beri.
Cinsel anlamda da bana çok uzak kendi kendine hallediyor sanırım işini bir kaç kez yakaladım.
Ve artık bende doğal olarak sıkıldım ilgi istiyorum sevilmek istiyorum sıradan aileler gibi eşim ve cocugumla birlikte zaman gecirmek istiyorum. Konuşmaya çalışıyorum anlatıyorum ama beni umursamıyor.
Galiba sonumuz ayrılık olacak ama onada yanaşmıyor olmaz diyor. Çok zor durumdayım resmen köşeye sıkıstım artık bir cikis yolu bulamiyorum siz olsaniz ne yapardiniz? Fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar.
Telefondan yazdığım için imla hatası olabilir şimdiden özür dilerim.

Merhaba eski uyeyim uzun bir süre kk ya girmeyince sifremi üyelik adimi falan unuttum yeni hesap açtım.
30 yaşındayım 8 yıllık evliyim sorun eşim. Biz çok kötü bir baslangicla evlendik dügünümüz kavga kıyamet geçti oraya fazla girip konuyu uzatmak istemiyorum. Annesi benimle sürekli zitlasti mahkemelik bile olduk kısacası istenmeyen gelinim.
Sorun şu ki eşim 6 senedir gece çalışıyor,sırf kendi tercihi. 6 yaşında bir çocuğum var. Eşim gündüz uyuyor gece işe gidiyor ne çocukla ne de benimle ilgilenmiyor. Senelik izine çıkmaz,hafta sonları dahi çalışır resmen bizden kaçıyor 6 senedir çocuk olduğundan beri.
Cinsel anlamda da bana çok uzak kendi kendine hallediyor sanırım işini bir kaç kez yakaladım.
Ve artık bende doğal olarak sıkıldım ilgi istiyorum sevilmek istiyorum sıradan aileler gibi eşim ve cocugumla birlikte zaman gecirmek istiyorum. Konuşmaya çalışıyorum anlatıyorum ama beni umursamıyor.
Galiba sonumuz ayrılık olacak ama onada yanaşmıyor olmaz diyor. Çok zor durumdayım resmen köşeye sıkıstım artık bir cikis yolu bulamiyorum siz olsaniz ne yapardiniz? Fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar.
Beyefendi ayrılmayı istemiyor madem kendini düzeltecek, yok düzeltmiyorsa onun onayına gerek yok gidip davayı açacaksınız, böyle evlilik mi olur..!

Ama öncesinde tavsiyem evlilik terapistini sürün ortaya. Kabul etmezse restleşin hatta, ya terapiste gelirsin benimle ya da ayrılırım diye. Blöf yaptığınızı sanıp da yanaşmazsa terapiste gitmeye, açın davayı derim. Bir silkelenip kendine gelsin. Yine gitmezse terapiste mahkemede hakimden isteyin terapiste gitmek istediğinizi eşinizi gitmediğini söyleyin. Bu durumda mahkeme terapist şartı koşabiliyor. Siz de o zaman kurtarıp kurtaramayacağınıza bakar, umudunuz yoksa ayrılırsınız.

Sabır ve kolaylık dilerim. Kararlı durun. Artık o ne istiyor ne istemiyor devrini kapatın ve kendi istekleriniz ve beklentileriniz doğrultusunda kararlı adımlar atın derim..

Son düzenleme:
Baba ilgisi olmadan aynı evde yaşamak zor bende böyle bi çocukluk geçirdim şuan babamla iletisimim sıfır mecbur olmadıkça yüz yüze bile bakmıyoruz icimden çok geçirdiğim oluyo keşke boşansalardı diye tabi sizin tercihiniz yine böyle bi babayla çocuğunuz mutlu olmaz hiç bi zaman

Böyle bir insan neden evlenir onu da anlamıyorum. Evlenme ömür boyu ailenle yaşa.
Yazık değil mi size ve çocuğunuza. ilgisiz bir eş ve baba. En iyi kararı siz vereceksiniz, evine çocuğuna ilgi gösterir ya da sonu hüsran olur.

İlgilenmek zorunda ,buna mecbur
Madem sizi dinlemiyor,ona yazın mektup gibi
Okumuyır,ilgilenmiyor ,umursamıyorsa boşanmak istediğinizi söyleyin
Bu da bir değişiklik yaratmıyorsa o sadece evliliğin düzeninden faydalanıyor
Temiz ev,yemek,ütülenmiş çamaşırlar vs
Buna hakkı yok

Aile terapistine gittik ve eşime çalışma duzeninizi değiştirin dedi. Ayrıca öfke kontrol sorununuz var konuşurken ofkeleniyorsunuz dedi ama her ikisi içinde bir adım atmadı. Artık bunaldim inanın çocuklarıyla ilgilenen babaları görünce gözlerim doluyor benim çocuğumun farkı ne ilgisiz sevgisiz bir baba.

Empati yapıyorum sağlam bir şekilde resti çekerdim. Evlilik hayatı diye bir şey kalmamış. Gençliğine yazık ! Çalışıyor musun bilmiyorum .

Ayrilmama sebebini merak ettim.zaati muhterem kocanizin.

Ha. Tabi. Ev degil ya otel. Yemek hazir ustu basi hazir. Cinsel isinide kendi hallediyor ee neden kadini boşasın ki?

Ayrilmama sebebini merak ettim.zaati muhterem kocanizin.

Ha. Tabi. Ev degil ya otel. Yemek hazir ustu basi hazir. Cinsel isinide kendi hallediyor ee neden kadini boşasın ki?

Tam olarakta böyle düşünüyor sanırım. Çünkü bana tartışma sırasında bi kaç kez "evin kadını sensin her işi yapmak zorundasın evde" diye soyledi, ondan küçük bir ricada bulunduğumda.

Tek korkum ileride çocuğum beni suçlar mi? Benim için katlanmayi deneseydin der mi? Yoksa artık gözümde zerre kadar önemi kalmadı eşimin.

Back
X