aklım çok karıştı

lalem12

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
126
5
643
Ankara
Arkadaşlar öncelikle merhaba.Dün bir kız arkadaşımla canımı sıkan bir konuşma geçti aramızda sizlerle paylaşmak istedim.Ben önlisans mezunuyum ve iyi bir şirkette çalışıyorum lisansımıda açıktan tamamlıyorum.Erkek arkadaşım ise Türkiyenin en seçkin üniversitelerinden birinde yükseklisans yapıyor.Bugüne kadar hiç böyle birşey düsünmemiştim ama aklımı karıştırdı bu denenler.Arkadaşım dediki satatü dolayısıyla yani mezun olduğumuz okuları kastediyor aranızda fark olur anlaşamazsınız onun girceği ortamlar çok farklı olur diyor..Oysaki ben hiç böyle birşey düşünmemiştim neticede bende kendimi yetiştirmiş biriyim.Ama gelin görün ki bu konuşmadan sonra kafam allak bullak oldu zor günler geçiriyorum sıra ondanolsa gerek çok takıldım bu konuya..Sizin fikirlerinizi merak ettim sizce böyle bir sorun olablirmi ? Şimdidien teşekkür ederimvereliniortak

Son düzenleme:
aynı konudan baska yerde acmıssın 2 defa acmana gerek yok

çok saçma öyle şey olmaz önemli olan sizin anlaşmanız senin dediğin gibi neler neler biliyorum ben hatta bir tanesini söyleyeyim kadın öğretim görevlisi adam ilk okul mezunu şöför ama kaç senedir evliler çok da mutlular

Eğitim,Kültür,Ailenin yetiştirme Tarzı vs.. Bunlar zamanla sorun olabiliyor
Ama her çiftdede aynı şey söz konusu değil.
Aşıksın gözün bişi görmüyor Evleniyorsun,birkaç yıl sonra sokağa bile çıkmanı yasaklamaya kalkabiliyor
Yada elbisenin boyundan,yemek yeme tarzına kadar değiştiriyor...
Bu birazda Karşındaki erkeğin Kişiliği ilede ilğili sanırsam.

daha böyle bir sacmalık ilk kez duyuyorum:umursamaz:

ama hemen nedense size onları söyleyen kişinin kıskandıgı izlenimi uyandı bende
umarım yanılıyorumdurboshayallersmile

erkek arkadaşınız sorun etse herhalde 5 yıldır sizi hayatında var etmez

kız sen konuşma bakım ön lisanslısınkaydirigubbakcemile3
senin tercih yapmaya hakkın yok ön lisanslısın hemde benim statümde degilsin sus bakımmmm:mymeka:

ne igrenc kelimeler... bence takmaya bile degmez...
zaten sorun olsaydıa ranızda şimdiye kadar statü konum catışması cıkardı...

ne oldum degil ne olcam önemli:delphin:

bunu sana söyleyen arkadaşının statüsü erkek arkadaşının statüsü ile aynı mı sempatiksalakcinni

daha böyle bir sacmalık ilk kez duyuyorum:umursamaz:

ama hemen nedense size onları söyleyen kişinin kıskandıgı izlenimi uyandı bende

umarım yanılıyorumdurboshayallersmile

erkek arkadaşınız sorun etse herhalde 5 yıldır sizi hayatında var etmez

kız sen konuşma bakım ön lisanslısınkaydirigubbakcemile3
senin tercih yapmaya hakkın yok ön lisanslısın hemde benim statümde degilsin sus bakımmmm:mymeka:

ne igrenc kelimeler... bence takmaya bile degmez...
zaten sorun olsaydıa ranızda şimdiye kadar statü konum catışması cıkardı...

ne oldum degil ne olcam önemli:delphin:

nedense benimde aklıma ilk gelen bu oldu :sm_confused:
boşversene olsaydı zaten 5 sene içinde 5bin defa olmuştu zaten...
yerimseniben

kadın olarak siz onun statüsünde olsaydı çok sorun yaratırdı sanırım, ancak tersi sorun yaratmaz sanırsam.

zaten 5 senelik bir ilişki, kimseyi takmayın.izlediğiniz şeyler, okuduğunuz kitaplar, takip ettiğiniz konular aynıysa neden sorun çıksın.
Ancak biraz dikkat edin okulu eğitimi konusunda konuşmalarında kibir var mı?Sizin rahatsız eden bir tavır var mı?
sonuçta siz vizyonsuz biri de değilsiniz, sakın kendinizi ezdirmeyin.

Ben de eşim de türkiyenin en iyi üniversitelerinden(rakip üniversiteler) mezunuz.arada hafif laf çarptırmalar oluyor şakayla karışık, sizin okul şöyledir bizim okul böyledir diye.O kadar başka lafı da geçmez.

kızlar anca girebildim pardon..hayır kibir falan hiç öyle bir durum yok aksine her gecen gun dahada ıyı anlasıyoruz ama dedıgım gıbı arkadasımın dedıklerı bırden kafamı karıstırdı..

Back
X