• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam çok karıştı

lalem12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
126
5
118
Ankara
Arkadaşlar öncelikle merhaba..Dün bir kız arkadaşımla aramızda geçen konuşma canımı sıktı ve sizlerle paylaşmak istedim.Ben önlisans mezunuyum ve köklü bir şirkette çalışıyorum aynı zamandada aöf'den lisansımı tamamlıyorum.Erkek arkadaşım ise Türkiyenin en seçkin üniversitelerinden birinde yükseklisans yapıyor.Arkadaşım dediki statü farkıyla yani mezun olduğumuz yerleri kastediyor anlaşamazsınız girdiğiniz ortamlar çok farklı olur dedi. Oysaki ben hiç böyle düşünmemiştim çünkü sevgilimle hayata bakışımız vs herşeyimiz aynı..Şu sıra zor günler geçiriyorum ondan olsa gerek çok taktım bunu kafama sizce böyle bir sorun olabilirmi? (ilişkim 5 yıllık:) ) Şimdiden teşekkür ederim..

arkadasında kıskanclık sezdim yada hani böyle gereksiz olsada öğütler verip can sıkan insanlar varya onlardan biri gibi geldi bana :umursamaz:
5 senedir anlasamıomusunuz bunu siz bilirsiniz arkadasınız deil sıkmayın canınızı:umursamaz:

canım benim hiç önemli değil senin veya erkek arkadaşının nerden mezun olduğunuz önemli olan kafalarınızın uyuşması ben 4 yıla tamamlamak üzereyim bölümümü sözlüm lise mezunu ama çokda iyi anlaşıyoruz ve hiç sorun yok aramızda bence azıcık arkadaşın sevgilini kıskanmı sanırım onun kadar iyisini bulamadığındandır önemli olan aranızdaki sevgi bak ne güsel 4 yıllığada tamamlıyosun tek fark yüksek lisansmı olacak yani okadar hiç önemli değil canım takma sen bunları kafana sevgilinle mutlu olmaya bak

ay güzin abla gibi konuştum gece gece kaydirigubbakcemile3

ne alakasi var canim.bunu demesi cok sacma hadi siz ilkokul mezunu olursunuz bunu dillendirir anlarimda..soyledigi cok sacma bisey cok belli sekilde sizi kiskaniyor.eger dedigi gibi olsa 5 yil kadar uzun sure iliskinizi surduremezdiniz.bir daha boyle derse sizde kendinize guvenli ve kendinizden emin konusun..ayrica gelismeye acik bir bayansiniz ki bir yandan calisip diger yandan okulunuzu devam ettiriyorsunuz..sakin prim vermeyin.ve asla kafaniza takmayin..gercekten degmez..

ne profesörler var 2 kelime konuşamıyorsun onlarla bence arkadaşınıza ağız dolusu bi "sana ne" de :)
sonra da git sevgilini öp. kıskanmış resmen. prim verme ona ya. sen kendini sevgilini ondan iyi bilirsin böyle kötü niyetli insanların dolduruşuna gelmeyin canım

Her fırsatta karşı tarafa negatif elektrik yollamayı görev edinmiş insanlar fena halde kimyamı bozuyor. :bbo:
Arkadaşımız - dostumuz akrabamız sıfatıyla her an yanıbaşımızda felaket tellallığı yapıyorlar. guclubacismile
Başkalarının mutsuzluğuyla besleniyorlar. :olmaz:
Niyeti kafanı karıştırmaktı - şimdi zafer çığlıkları atıyordur.
Töbe töbe ben bile etkilendiysem - sen ne haldesin?
Konuyu buraya taşıman iyi olmuş canımcım - KK melekleriyle dertleşmek sana iyi gelecektir.
Rabbim hepimizi kıskanç insanların şerrinden korusun. :Saruboceq: a.s.

kıskananlar çatlasın! kıskananlar çatlasın! boşver be canım onun niyeti belli zaten sen mutluluğuna bak ...o kızdanda uzaklaş bence mesafe koy pek tekin değil gibi.......

Erkek arkadaşınızla değil ama kız arkadaşınızla ilişkinizi tekrar gözden geçirmenizde yarar var:)

Arkadaşınız ya art niyetli ya da olayları dramatize etmeyi çok seviyor; o ayrılığın yaşanması için aranızda kültürel ve eğitim anlamında uçurum olması lazım kaldı ki 5 yıllık ilişkiniz varmış halihazırda. Karşınızdaki kişinin bunu söylemesi çok tuhaf:)

çok gereksiz bir konu laf olsun diye açılan bir konu ama fazla takıntı yapmış olmalısın ki böyle bir konu açıyorsun. hiç gerek yok yani buna vericek cevap yok çok saçma. diyecek bişey bulamıyorum.

aynısını benim sevgilime kuzeni yapıyor.. benim sevgilim 2 senelik yüksek okul mezunu ben de ingilizce öğretmeniyim.. sen bırakırsın bu çocuğu diyor bana.. sevgilime de aynı şekilde söylüyor.. bazen şakayla karısık bazen ciddi.. sevgilim öss ye hazırlanıyor bu yüzden.. ben de öğretmen olucam yanına yakısmam yoksa diyor..ne önemi var bunların.. anlaşabildikten sonra.. o beni her halimle seviyor.. kendimi geliştirmiş karakterli bi kızım ben o benim her seyime hayran.. gururla yanında taşiyor ben de sen de o sevgili arkadasına.. pek bi kıskançmış.. bi tarafını kaşi hayatım nazarı değer valla..

Arkadaşın kıskançlık etmiş cnm boşver hiç düşünme bile sonuçta gerçektn bi fark olsaydı 5 yılda bunu anlardınız..

5 yıldır bal gibi anlaşıyorsunuz iste..
oof insanların ağzı torba değil ki buzesin..hiç böyle seyleri kafana takma..

Back
X