Aklim cok karisti

Mishka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
8
0
36
İzmir
Merhaba sevgili arkadaslar,
Siteye daha bugun uye oldum cunku kafam cok karisti. Bir yildir bebis icin ugrasiyoruz. 32 yasindayim ve dort yillik evliyim. Mayis ve temmuz ayinda yumurta catlatma yaptik klomen ve ovitrelle ile bu ay ucuncuyu yapamadik yumurtaligimda 3 santimlik kist olusmus. Simdi bir ay dogum kontrol hapi kullanmam gerekiyo. Kisti atarsam ucuncu catalatmayi yapabilicez. Haliyle moralim bozuldu. Bir de ben ogretmenim, istiyordum ki haziran temmuzda hamile kalayim 4 aylik izin hakkimi kullanabileyim. Ama simdi isler degisti onumuzdeki aya kalirsa dogum yaza geliyor. Sizlerden tavsiyelerinizi istiyorum. Birkac ay daha korunup sonra mi baslasak yoksa devam mi etsek. Ayrica bu catlatmalar ise yariyor mu sizce. Bizi cok streslendirdi. Yorumlariniz benim icin cok degerli zaman ayirirsaniz cok sevinirim.

benim arkadaşımında 4 yıldır olmuyordu aşılama dahil... şimdi 3-4 aylık hamile 1 ay soğan suyu içmiş oda. o ay kalmış

evet bebk için vajinal iltihaplar için, kilo vermek için kullananlar var. Arkadaşımın biride iltihap için içmişti soğan suyu içtikten sonra acayip akıntı geliyo vajinadan demişti iltihabı söktürüyo demişti ama kendim hiç içmedim.. diğer arkadaşım 1 ay içmiş soğan suyunu hamile şimdi Allahın taktiri artık sebep soğan suyumu bilemeyiz tabi.

Cok ilginc walla ya. Attigin linki okudum herkes yapiyo bu kuru sakincasi da yok ama adetin 7. Ngunu baslanilacakmis benim gecti artik onumuzdeki adetimde baslarim. Bu kadar etkili olabilecegini dusunmemistim

Merhaba sevgili arkadaslar,
Siteye daha bugun uye oldum cunku kafam cok karisti. Bir yildir bebis icin ugrasiyoruz. 32 yasindayim ve dort yillik evliyim. Mayis ve temmuz ayinda yumurta catlatma yaptik klomen ve ovitrelle ile bu ay ucuncuyu yapamadik yumurtaligimda 3 santimlik kist olusmus. Simdi bir ay dogum kontrol hapi kullanmam gerekiyo. Kisti atarsam ucuncu catalatmayi yapabilicez. Haliyle moralim bozuldu. Bir de ben ogretmenim, istiyordum ki haziran temmuzda hamile kalayim 4 aylik izin hakkimi kullanabileyim. Ama simdi isler degisti onumuzdeki aya kalirsa dogum yaza geliyor. Sizlerden tavsiyelerinizi istiyorum. Birkac ay daha korunup sonra mi baslasak yoksa devam mi etsek. Ayrica bu catlatmalar ise yariyor mu sizce. Bizi cok streslendirdi. Yorumlariniz benim icin cok degerli zaman ayirirsaniz cok sevinirim.

arkadaşım öncelikle allah hayılırlısını versin, seni bir an önce bebeğine kavuştursun.
bende öğretmenim bahsettin izin konusunda haklısın ama bence bir kaç daha bekleyip izin süreni ayarlamaya bakma. allah gönlüne göre verir inşallah ama işte hop deyince istediğimz zaman bu bebekler göbeğimize konmuyor. bence hiç bekleme. doktorun nasıl bir yöntem uyguluyorsa devam et. çünkü bende anladım ki bunlar aşama aşama geçilen şeyler. her denenen şeyden sonra bebeğine biraz daha yaklaşacağını hissedeceksin. sakın yanlış anlama yaşın da 32. zaman hemen geçip gidior anlamıyorsun. izni falan düşünmeyi bırak biran önce bebeğine kavuşmaya bak. allah herşeyin kolaylığını verir görürsün.

Dogru soyluyosun aslinda gecen sene de tarih ayarlamaya calistik olmadi. Forumda okuduysan sogan kurunden bahsediliyo onu da denicem bu surecte.hayirlisi..

Back
X