aklim cok karisti..

Pirayeeeee

..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.297
3.424
358
iliskimizde 4 yili tamamladik ve artik kavgalarda birbirimize tahamulumuz tukendi :KK43:
Saatlerdir watsuppda bu saate kadar cevrim ici ve surekli ama is icin hastalarinda telefonu var ..
Yaa ne biliyim ne yazdiigmin bile farkında degilim ama onun boyle saatlerce sohbet edecegi erkek arkadasida yok samimi ...
Icime bir suphe düştü cok kötüyüm.
Sacmaliyomuyum bilmiyorum.
Niye birden bu kadar guvensozlestim ona karsi..

Son düzenleme:
5 gundur konusmuyoruz erkek arkadasimla kendisi istanbulda dis hekimi iliskimizde 4 yili tamamladik ve artik kavgalarda birbirimize tahamulumuz tukendi :KK43:
Saatlerdir watsuppda bu saate kadar cevrim ici ve surekli ama is icin hastalarinda telefonu var ..
Yaa ne biliyim ne yazdiigmin bile farkında degilim ama onun boyle saatlerce sohbet edecegi erkek arkadasida yok samimi ...

güvensizlik varsa boşa değildir, kadınlar bunu hissediyor bir şekilde
körüklemek istemem ama ben biraz kıllandım bu işten
bir süre gözlemle bakalım, anlık öfkene yenilip hareket etmeden sadece gözlemle.
taşlar yerine oturunca da savunmasız yakala

Bence telefonu bilerek açık bırakmış olabilir. Gercekten. Ben de biz kavga ettigimiz uzun sure konuşmadığımız zaman telefonun ayarlarını degıstırıyordum acık bırakıyordum whatsappi. Hatta bir kere sabaha kadar bırakmıştım telefonu çekmeceye koyup.

Ya da hemen entrikaya gerek yok belki de biriyle dertlesiyordur bilemeyiz...

Ooff bilemiyorum kizlar yaa niye boyle oldum basindan beri sonuna kadar guvendigim adama karsi..
Son zamanlarda bide dikkatimi ceken sakalari normalden daha fazla başka kiz esprileri yapmaya basladi ben cok kizincada seno kizdirmak hosuma gidiyor fln diyor...
Yani bilerek acik birakirmi bilemiyorum ama saatlerdir bu yaa olcak gibi degil ki..

Ooff bilemiyorum kizlar yaa niye boyle oldum basindan beri sonuna kadar guvendigim adama karsi..
Son zamanlarda bide dikkatimi ceken sakalari normalden daha fazla başka kiz esprileri yapmaya basladi ben cok kizincada seno kizdirmak hosuma gidiyor fln diyor...
Yani bilerek acik birakirmi bilemiyorum ama saatlerdir bu yaa olcak gibi degil ki..

sükûnet sükûnet sükûnet
Ben bunu bilir bunu söylerim...
ve inan bunun doğruluğundan emin olacak kadar çok yaşadım

Asla kaybetmezsin
Sakince gidişatı izle
ona da bunu belli etme
laf sokma imada bulunma

Zamanla çözülür herşey...

sükûnet sükûnet sükûnet
Ben bunu bilir bunu söylerim...
ve inan bunun doğruluğundan emin olacak kadar çok yaşadım

Asla kaybetmezsin
Sakince gidişatı izle
ona da bunu belli etme
laf sokma imada bulunma

Zamanla çözülür herşey...
Ama ben onu suc ustu yakalayamam ayri sehirlerdeyiz telefonuna bakamam ki

5 gundur konusmuyoruz erkek arkadasimla kendisi istanbulda dis hekimi iliskimizde 4 yili tamamladik ve artik kavgalarda birbirimize tahamulumuz tukendi :KK43:
Musteri oldugunu hic sanmam, musteriyle yazisarak kasar arar tel konusursun. Ayrica aksam da yazisilmaz musteriyle Whatsapptan falan. Sonra bi de heyecanli bu aralar demissin. Bence kesin bi kiz var baska sey olamaz

Hadi onda bir özgüven patlaması var tamam da sendeki bu özgüven eksikliği ne?
Başkasıyla görüşüyorsa tek kaybeden sen olmazsın o da seni kaybeder.
Sen ne iş yapıyorsun? Hep uzak şehirlerde miydiniz?

yerinde olsam onu vatsaptan takip ettiğimi çaktırmadan bende yazardım aşkım napıyosun fln foto fln yollarım baktım cevap vermiyor sonrasında soruncada müsait değildim görmedim fln gibi laflar ederse ve bu süre içerisinde sürekli son görülme saati değişirse bu güvensizliğin çok haklı olduğunu anlarım arkadaşım. ve bu durumu asla telle konuşmaz yüz yüze sen böyle böyle vatsapta uygunken başkalarıyla konusurken bana cevap vermiyodun derdim zaten yüzyüzeyken kaçamaz gizleyemez

umarım şüphelerin yersizdir ..
ayrı şehir olunca durum zoR ..

Musteri oldugunu hic sanmam, musteriyle yazisarak kasar arar tel konusursun. Ayrica aksam da yazisilmaz musteriyle Whatsapptan falan. Sonra bi de heyecanli bu aralar demissin. Bence kesin bi kiz var baska sey olamaz

Çürüğüm sızlıyo dolgum düştü diye konuşmuyodur heralde ?

Valla peşine düş uçan erkek sineğe bile güvenmem

Hadi onda bir özgüven patlaması var tamam da sendeki bu özgüven eksikliği ne?
Başkasıyla görüşüyorsa tek kaybeden sen olmazsın o da seni kaybeder.
Sen ne iş yapıyorsun? Hep uzak şehirlerde miydiniz?

yerinde olsam onu vatsaptan takip ettiğimi çaktırmadan bende yazardım aşkım napıyosun fln foto fln yollarım baktım cevap vermiyor sonrasında soruncada müsait değildim görmedim fln gibi laflar ederse ve bu süre içerisinde sürekli son görülme saati değişirse bu güvensizliğin çok haklı olduğunu anlarım arkadaşım. ve bu durumu asla telle konuşmaz yüz yüze sen böyle böyle vatsapta uygunken başkalarıyla konusurken bana cevap vermiyodun derdim zaten yüzyüzeyken kaçamaz gizleyemez

Tesekkur ederim yorumlarinoz icin..
Gecenin bilmrm kacinda surekli cevrim ici olmasi dedigim gibi dun gece hic uyuyamadim dusunmekten kizlar..
Suc ustu yapamam uzaktayiz dedigim gibi..
2 yil birlikte okuduk sonra o mezun oldu iki yildirda ayriyix cslisiyor o istanbulda..
Bu zamana kadar baska hic biseyini yakalamadim nereye gitse haber verir ilgilidir surekli arar..
Ama son iki uc haftadir surekli tartisma halindeyiz..
Bugun 6. Gun ve konusmuyoruz yine..
Mesaj at diyen arkadas olmus atmam atamam cunku o haksizdi..
Umarim yersiz bi suphedir ama gecenin o saatonde 2 3 saat niye cevrim ici okur bi insan..
Ooff ...

Back
X