Merhaba hanimlar. Icinden cikamadigim oyle duygularla basetmeye calisiyorum ki.. onay ihtiyacim da had safhada oldugu icin birilerine anlatmak, dogru mu yapiyorumun onayini aramak isterken kendimi burda buldum.
Esimle 6 sene once buyuk bi askla evlendik. Neseli, cok disa donuk, konuskan, duygusal, hassas, dusunceli ve nazik biri. Ilk yillar herkesin yapabileceği standart kavglalarla gecti. Fakat bu kavgalarda beni en zorlayan durum bana hak vermekte zorlanmasi, suclayici olmasiydi. Basit bir tartisma bile saatlerce surebiliyordu. Kendi hakliligini kanitlamaya calisiyordu. Tabi ben inanilmaz asik, kirginliklarla bas edip cok mutlu bir sekilde hayatima devam ediyordum.
Derken gizli bir sosyal medya hesabi ve eskortlarla konusmalar gordum. Icerigi randevu ayarlamak gibiydi ama gun saat ve ucret gibi konusmalar yoktu. Buyuk kirilma ve Guvensizlik yasadim. O hesabi arkadasina verdigini, onun kullandigini soyledi. Inanmadim tabiki ama teknik olarak zittini kanitlayamadigim icin bu kez inanicam fakat bir daha boyle bir sey bulursam bosanirim dedim. O gunlerde bile tartismayi biraz uzatirsam “ aldatilmissin gibi konusma” diyerek beni susturuyordu. Tartisma uzadikca da zaten canim sikkin, is yerimde problem var. Halimi gormuyorsun, beni anlamiyorsun diyerek suclu hissetmeme sebep olurdu.
Kotu zamanlar, tartismalar haric mukemmel bir insandi. Bana karsi, aileme karsi cok sevecen cok ilgiliydi. Fakat ne zaman yaptigi bir seye kirildigimi ya da yanlis buldugumu soylesem bunu asla kabul edemezdi. Ya ben yanlis dusunurdum, ya icim fesatti. “Bir tek sen boyle dusunursun” diyip kendimi sorgulatirdi. Surekli kendimi duzeltmeye calisiyrodum artik.
Daha sonra benim isim geregi ulke degistirdik. Yeni bir hayat kurmaya calisirken de bir suru anlasmazlik kirici tartismalar yasadik. Ve bir gun telefonunfa arkadaslik uygulamalari buldum. Her türlüsünden.. ve en acisi bu uygulamalari yeni degil, yillar icerisinde de cok indirmis silmis, parali uyelikler satin almis.
kadinlarla konusmalar, numara alisverisleri.. onlarca kadin numarası.. zaten bikac ay once bosanmadan donmustuk. Uzerine bunlari gorunce hayatimin en zor donemini yasadim. Terapiye basladim, aylarca dusundum. Kimseyle bulusmadim sadece arkadad olmak, laf olsun diye konusmak istedim dedi. Ama zaten guvenim pamuk ipligindeydi. Sonrasini kaldiramadim. Bosanma davasi actim, evleri ayirdik. Birkac aya her sey bitecek.
Kararimdan donusum asla yok. Cunku guvenim bitti. Fakat kendi icimde yasadigim duygusal mucadeleyi bitiremiyorum. Acaba ben mi abarttim, acaba sand versemiydim diye dusunurken iyilesme surecimi baltaliyorum.
Toparlayamiyorum kendimi.
Bu surecte de bu evliligi sen bitirdin beni mahvettin ve daha bir suru bu minvalde sozleri aylarca soyleyerek var olan 3 gramlik iyi ruh halimi de aldi goturdu.
Sizden ricam, bana daha saglikli dusuneblecegim bir bakis acisi ya da bir tavsiye vermeniz. Dedigim gibi kararim kesin ama icsel sorgulamalarim bitmiyor.
Cocugumuz yok, meslegim var.