Aklım cook karışık

Çocuk olursa kötü olan bütün ama bütün her şey daha kötü olacak emin olabilirsiniz. Bebek aşırı büyük bir karar. Ben hamileyken eşim bebeğe isim annenin hakkıdır ama iki isim olursa benim gönlümden x olsun diye geçer demişti, böyle yaklaşılınca zaten onun dediği de oluyor kendiliğinden. Tavırlar çok önemli bana göre, bebekten sonra şuan batmayan şeyleri de sana batabilir bunu tamamen göze alarak devam et edeceksen evliliği bitirmek kolay değildir.

Sizi düşündüğü için değil, sizi kendiniz muhtaç etmek amacı. Tüm her şeyle ilgilenmesi de ondan. Sürekli ailesine götürmek de başka bir çevreniz olmasın diye. Siz naifsiniz ve farkında olmadan diğer üyenin dediği gibi o daireye hapsolmuşsunuz. Sürekli bir iyi, bir kötü olması da ondan.

Benim eşimde bana gerşzekalı mısın mal mısın gibi kelimeler kullanıyordu ve aşırı kötü kelimeler uyarmama rağmen söylerdi

Erkil biriyle ömür geçmez.
Görücü usulü evlenmediyseniz eğer anlayamadığım bir şekilde 20 25 yaş arasında erkeğin kıskanması vs kadınlara aşırı hoş geliyor. Sonra ömrünü geçireceği bir adamı böyle erkil, düşüncesiz insanlardan seçiyor.

Benim erkek arkadaşımla ilişkimzde bana "salak mısın" der en fazla sinirlenince ama tepkimi de alır. Bunu daha ileriye götüremez yani çünkü götüremeyeceğini hatta bunu bile diyemeyeceğini belirten net bir tepki veririm. Keşke en başta bundan rahatsız olduğunuzu dile getirseydiniz. Erkil davranışlarından rahatsız olduğunu da.

Düşüncem şudur ki, ona çocuk istemediğinizi söyleyin, kararınızın net olduğunu da düzgünce belirtin. Eğer o hala istiyorsa yollarınızı ayırın, sizin de istediğiniz gibi bir hayat yaşama şansı olsun onun da.

Ama yapmanız gereken temel şey sineye çekmek, gizleyerek hap kullanmak, alttan almak yerine her konudaki tüm isteklerinizi net bir biçimde dile getirmeyi öğrenmek. Bunu yapamadığınız sürece başka bir sorunda ya da belki başka bir ilişkinizde de aynı dertlerden yakınırsınız. Sorunlar anlatılıp çözülmeli.

Zaten kafaya boşanmayı koymuşsun. Sen evliliği sorumluluğu istemeyen birisin daha çok . Okuduğumda bana böyle geçti.
Ayrıca eşinden gizli korunmak çok büyük bir sorun. Ne o isterse hemen çocuk isteyebilir ne sen istemiyorum diye Set çekersin.ortak karar verilicek bir durum. Kaldiki sorun var sanip tedavi düşünmüş . Bana eşim böyle yapsa çok büyük bir tartışma olur sonuçları iyi olmaz boşanmayı bile düşünürüm . İstemiyorsanız ilaç içiyorum diye bilsin bari, sorun var gibi değil. .
Ailenize birseyler alıyor diye düşünceli örneği vermissiniz. Tabi bu da bir düşünce ama siz ailenizden kopamiyorsunuz sanki. Çünkü eşimin dusuncelî olmasını daha çok kendimle orneklendirirdim.

Boşa gitsin çok rahat yazdım biliyorum çünkü çocuksuz çok basit umarım anladınız. Çok farklısınız ayrı pencere armutla elma daha saymam gerekirmi bilmiyorum ama en önemli şey seni mutlu eden onu etmiyor. Onu mutlu eden seni etmiyor. Ya mutlu olacaksın yada onun mutluluğunu izleyip duracaksın

Benim anlamadığım bu adamla evlenirken bilmiyor muydun ataerkil olduğunu?madem aklın bekar hayatında kalacak o zaman keske hiç evlenmeseydin..ayrıca evlilik sorumluluk isteyen bir şey bunu biliyordun

B
ubu dediginizii anlandiramiyordum. Oooyle guzel tespit ve cumle ki, zaten asiri belli oluyo bagzi kavgalarda beni kesinlikle bastirmakk ustun saglamak icin cumle kuruyor ya da haraket esiyor. Tabii ki hicbirinde ben de sucsuzum diyemem. Elbet var. Kimse sutten cikmis ak kasik dsgil. Hatta hep derim ki ona, bak bu yaptigini ben yapsam evi ayaga kaldirirsin sen niye yapiyosun? Ben solesem cildirirsin niye soluyosun diyorum. Sunu aklina sokk senle ben bir degiliz diyo!!! Surekli kendini bana ustun gisterme, ustun oldugunu anlamam icin elinden geleni yapiyor. Ama anlamadigi sey ben bu sefer daha da uzaklasiyorum

Dediginiz gibi. O da mutlu degil ki zaten. Onun kafasindaki es cook farkli. Olmuyor iste. Evlenmeden once kapan dedi. O ara surekli dini muhabbet yapiyodu bana. Babasi yeni olmustu onun verdigi etkiyle hep dinleidm. He gercekten etkilendim de. Namazimi falan hepp kilardim. Olur evlendikten sonra.olabilir dedim. Ama icimden gelmiyo kiii. Bana surekli Allahin emirlerini bilmeyen biriyle evliyim diyo. Kocan istyo allah onu da emrediyo umrun degil diyo. Ya isteksiz bu nasil olur???? Tek bu konuda hakli gibi geliyo dusununce olur demistim cunku. Ama suan o kafada degilim. Allah biliyo icimi. Sirf kocam istiyo diye naisl yapabilirim ki

Adamın zihniyeti ,söyledikleri mide bulandırıcı.Adam sizi bu evlilikte mutlu edemediği için bekarlığınızı özlüyorsunuz.

Benim anlamadığım bu adamla evlenirken bilmiyor muydun ataerkil olduğunu?madem aklın bekar hayatında kalacak o zaman keske hiç evlenmeseydin..ayrıca evlilik sorumluluk isteyen bir şey bunu biliyordun
Hayir bu skeilde bilmiyorudm. Evet az cok goruyordum ama bu kadarini asla gormedim. Yani hic bana demedi ki bennnn erkegiiim. Bren senin kocanimm. Bole seyler demedi. Simdi bunlari diyor bana. Ayrica cok mutlu evliligm olsa sizce bekar hayatimi ozler miyim??? Diyorum ya o da benden mutsuz aslinda bakmayin. Cook kotu biri asla diyemem. Ama zerre anlasamiyoruz

Onun kafasında öyle süper bir eş yok. O kendisinin gayet farkında ama sürekli haklı olabilmesi için kendinin mükemmel ve eşinin de mükemmel olması gerektiği algısını yaratmaya çalışıyor. Aslında içten içe kendini eleştiren ve mutsuz biri. Mutsuzluğu başkasından değil, kendinden kaynaklanıyor. Her kavgada kimse beni susturamaz, beni kimse alt edemez diye düşünen birinin eleştiriye tahammülü olamaz.

Adamın zihniyeti ,söyledikleri mide bulandırıcı.Adam sizi bu evlilikte mutlu edemediği için bekarlığınızı özlüyorsunuz.
Cokk dusunuyorum bulup da bunuyor muyum diye. Ailesi cok sever beni. Cok iyi aramiz. Ev deseniz hic biseyim eksik degil. Hatta bayag iyi durumum imkanlarim. Sokak olayi hiiic yoktur. Genel anlamda asiri yardimseverdir. Boyle uzar.gider.... ama anlasamadiktan sonra??

Ettiği laflar el kaldırması hepsini siler atar.Ataerkil bir zihniyete sahip.Çoğu kadın kabullenir ama siz kabullenmemişsiniz ki bana gorede doğrusu bu.Hayirlisi olsun ne diyim.

İbadet yalandan yapılınca kendini insan daha çok günahkar hissediyor. Aslında sizde ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz sadece cesaret etmektr zorlanıyor nuyorsubuz hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…