- Konu Sahibi Yesilintonu
-
Çocuk olursa kötü olan bütün ama bütün her şey daha kötü olacak emin olabilirsiniz. Bebek aşırı büyük bir karar. Ben hamileyken eşim bebeğe isim annenin hakkıdır ama iki isim olursa benim gönlümden x olsun diye geçer demişti, böyle yaklaşılınca zaten onun dediği de oluyor kendiliğinden. Tavırlar çok önemli bana göre, bebekten sonra şuan batmayan şeyleri de sana batabilir bunu tamamen göze alarak devam et edeceksen evliliği bitirmek kolay değildir.Hanimlar selamm. Karantina nasil gidiyor ins iyisinizdir..
Ben yien kafa karisikligiyla jarsimda arkadasim varmis gibi dertlesmeye geldim.
Su son 2 aydir surekli ama surekli evli olmasaydim hayatim nasil olursu sorusu var aklimda. Hepp kendimi bekar hayal ediyorum. Aileme cokca vakit ayiriyirum, istedigim yere gidip istedigimi giyiyorum. Kendimleyim surkeli kafamda. Devamli bunlar donuyor. Hele esim 3 haftadir surekkkli cocuk konusunu aciyor. Cocuk sityor ve bu olaylar bitince direkk doktor bulucam diyor. Ben gizli ilac kullanyorum olmuyo saniyo. En basindan beri siniyorum aslinda evliligimi. Ama son zamaarda hep bosansam... bosansam... diye geciriyorum aklimdan. Acaba cesaret edeblr miyjm bosanir miyim bosanirsam pisman olur muyum nasil olur diye beynimmmi yiyorum. Gece yatarken her daim bu soyeldiklerim aklimda. ANLASAMIYORUZ. Karantinadyken ole buyuk kavgalarimiz olmadi aksina bayag da iyi geciyo gunelr. Iyo dedigim ole kavga etmiyoruz pek falan.. ama dusunuyorum. Hele cocuk olayindan sonra iyice duuanuyorum. Biz anlasiyor muyuz? Diye soruyorum ekndime. ASLA. Ona ayip gelen bana gelmez. Bana ayip gelen ona gelmez. Ona gunahhh olan bence degildir. Ve bunhn gibi biiiiirsuru. Dehset bicimde ATAERKIL. AMA DEHSET! Eger sesim yukselirse SEN KIMSIN? KARSINDA KIM VAR SENIINNNN! DIYE BAGIRIR.ote yandan duauncelidir ama. Gecen mesela aileme alisveris yaptik aklima gelmeyen seyleri eksilmistir severler bunu al diye birsuru sey yigdi. Bu bir ornek. Olaylara heeer yonden bakmaya calisiyorum. Ama kavgada falan nasil kaharet eder anlatamammm. Var mi boyle sizinde.esiniz gozu donunce hakaret eden. ?? Merak ediyorum. Normal mi gercekten soruyorum??Gerizekali, mal, biboktan haberin yok.........gibigibi birusur sey. Sonra pisman olup yanasmalar kendince gonul almalar. Ama soguyorum hakaret edince. Kendi sinrilenince istedigi heeeeeerseyi soyler ama ben asla soyleyemem. Sinir oldugunu bana yapiyosun sen olsan soyle yapardin dedigimde de sen kendini benle bir mi tutuyorsun der.. bunlarin hepsini ama hepsini dusununce omur gecmez gibi geliyor. Ama dedigim gibi iyi de biiirsuru huyu var. Ama bu eksileri cook etki ediyo bana. Bi de diyorum ya ATAERKIL. bayaggg bayagg. Dogmamis cocuga ismine karar vermeliymis ama duzgun olmaliymis. Obur tarafta babanin sorumlulugyla cagirilacakmis cunku gibiiii. En kucuk detaylar bunlar. Cocuk oldugunda da heeerseye karisacak. Okuluna bile. Ya dyorum ya kafayi yicem herseyi dusunuyorum. Ben mi abartiyorum canlarim. Bi el atin bana. Karsilikli kahve icer gibi dertleselim
Sizi düşündüğü için değil, sizi kendiniz muhtaç etmek amacı. Tüm her şeyle ilgilenmesi de ondan. Sürekli ailesine götürmek de başka bir çevreniz olmasın diye. Siz naifsiniz ve farkında olmadan diğer üyenin dediği gibi o daireye hapsolmuşsunuz. Sürekli bir iyi, bir kötü olması da ondan.Tabii kendo de diyor ben yanlis zamanda yasiyorum geri kafaliyim diye. Hani 80 yasinda dedeniz vardir ve suanki duzene hep karsi cikar ya herseyiyle. Heh aynen oyle tam bir dede kafasinda. Benim hiiic biseyimi eksik etmez beni hep dusunur. Ama bu kafayla ben bir degilim cok gec anladim.
Gecmis zaman konusmmussubyz ayrildiniz mu acabaBenim eşimde bana gerşzekalı mısın mal mısın gibi kelimeler kullanıyordu ve aşırı kötü kelimeler uyarmama rağmen söylerdi
Şuan ayrıyızGecmis zaman konusmmussubyz ayrildiniz mu acaba
Boşa gitsin çok rahat yazdım biliyorum çünkü çocuksuz çok basit umarım anladınız. Çok farklısınız ayrı pencere armutla elma daha saymam gerekirmi bilmiyorum ama en önemli şey seni mutlu eden onu etmiyor. Onu mutlu eden seni etmiyor. Ya mutlu olacaksın yada onun mutluluğunu izleyip duracaksınHanimlar selamm. Karantina nasil gidiyor ins iyisinizdir..
Ben yien kafa karisikligiyla jarsimda arkadasim varmis gibi dertlesmeye geldim.
Su son 2 aydir surekli ama surekli evli olmasaydim hayatim nasil olursu sorusu var aklimda. Hepp kendimi bekar hayal ediyorum. Aileme cokca vakit ayiriyirum, istedigim yere gidip istedigimi giyiyorum. Kendimleyim surkeli kafamda. Devamli bunlar donuyor. Hele esim 3 haftadir surekkkli cocuk konusunu aciyor. Cocuk sityor ve bu olaylar bitince direkk doktor bulucam diyor. Ben gizli ilac kullanyorum olmuyo saniyo. En basindan beri siniyorum aslinda evliligimi. Ama son zamaarda hep bosansam... bosansam... diye geciriyorum aklimdan. Acaba cesaret edeblr miyjm bosanir miyim bosanirsam pisman olur muyum nasil olur diye beynimmmi yiyorum. Gece yatarken her daim bu soyeldiklerim aklimda. ANLASAMIYORUZ. Karantinadyken ole buyuk kavgalarimiz olmadi aksina bayag da iyi geciyo gunelr. Iyo dedigim ole kavga etmiyoruz pek falan.. ama dusunuyorum. Hele cocuk olayindan sonra iyice duuanuyorum. Biz anlasiyor muyuz? Diye soruyorum ekndime. ASLA. Ona ayip gelen bana gelmez. Bana ayip gelen ona gelmez. Ona gunahhh olan bence degildir. Ve bunhn gibi biiiiirsuru. Dehset bicimde ATAERKIL. AMA DEHSET! Eger sesim yukselirse SEN KIMSIN? KARSINDA KIM VAR SENIINNNN! DIYE BAGIRIR.ote yandan duauncelidir ama. Gecen mesela aileme alisveris yaptik aklima gelmeyen seyleri eksilmistir severler bunu al diye birsuru sey yigdi. Bu bir ornek. Olaylara heeer yonden bakmaya calisiyorum. Ama kavgada falan nasil kaharet eder anlatamammm. Var mi boyle sizinde.esiniz gozu donunce hakaret eden. ?? Merak ediyorum. Normal mi gercekten soruyorum??Gerizekali, mal, biboktan haberin yok.........gibigibi birusur sey. Sonra pisman olup yanasmalar kendince gonul almalar. Ama soguyorum hakaret edince. Kendi sinrilenince istedigi heeeeeerseyi soyler ama ben asla soyleyemem. Sinir oldugunu bana yapiyosun sen olsan soyle yapardin dedigimde de sen kendini benle bir mi tutuyorsun der.. bunlarin hepsini ama hepsini dusununce omur gecmez gibi geliyor. Ama dedigim gibi iyi de biiirsuru huyu var. Ama bu eksileri cook etki ediyo bana. Bi de diyorum ya ATAERKIL. bayaggg bayagg. Dogmamis cocuga ismine karar vermeliymis ama duzgun olmaliymis. Obur tarafta babanin sorumlulugyla cagirilacakmis cunku gibiiii. En kucuk detaylar bunlar. Cocuk oldugunda da heeerseye karisacak. Okuluna bile. Ya dyorum ya kafayi yicem herseyi dusunuyorum. Ben mi abartiyorum canlarim. Bi el atin bana. Karsilikli kahve icer gibi dertleselim
ubu dediginizii anlandiramiyordum. Oooyle guzel tespit ve cumle ki, zaten asiri belli oluyo bagzi kavgalarda beni kesinlikle bastirmakk ustun saglamak icin cumle kuruyor ya da haraket esiyor. Tabii ki hicbirinde ben de sucsuzum diyemem. Elbet var. Kimse sutten cikmis ak kasik dsgil. Hatta hep derim ki ona, bak bu yaptigini ben yapsam evi ayaga kaldirirsin sen niye yapiyosun? Ben solesem cildirirsin niye soluyosun diyorum. Sunu aklina sokk senle ben bir degiliz diyo!!! Surekli kendini bana ustun gisterme, ustun oldugunu anlamam icin elinden geleni yapiyor. Ama anlamadigi sey ben bu sefer daha da uzaklasiyorumİnsanları alışverişte ve tatilde tanıyacaksın derler ama bence bundan daha önemlisi kavgada insanın kalitesini ve gerçek yüzünü öğrenirsin.
Söylediklerini içtenlikle, kendi öyle düşündüğü için filtresiz söyleyen birinin ayakkabımın altına yapışan sakızdan farkı yok benim için. Gittikçe daha da kirletir ayakkabımı. Karşılıklı konuşun, çift terapisi alın ama sizin artık değerlendirme aşamanız gelmiş, kafanızda bir şeylerin oturmadığı, mutlu olmadığınız açık. Sevgi de azalmış. İyi düşünün. Olumsuz yönlerini kavga etmeden, iletişime geçip anlatın.
Bu arada kontrol manyağı ve manipülatif biri. İnternetten bakın, manipülatif insanla baş etme yolları diye. Lütfen okuyun, araştırın. Bazı tartışmları sizi durduk yere ezmek ve bastırmak için yapıyor olabilir.
Dediginiz gibi. O da mutlu degil ki zaten. Onun kafasindaki es cook farkli. Olmuyor iste. Evlenmeden once kapan dedi. O ara surekli dini muhabbet yapiyodu bana. Babasi yeni olmustu onun verdigi etkiyle hep dinleidm. He gercekten etkilendim de. Namazimi falan hepp kilardim. Olur evlendikten sonra.olabilir dedim. Ama icimden gelmiyo kiii. Bana surekli Allahin emirlerini bilmeyen biriyle evliyim diyo. Kocan istyo allah onu da emrediyo umrun degil diyo. Ya isteksiz bu nasil olur???? Tek bu konuda hakli gibi geliyo dusununce olur demistim cunku. Ama suan o kafada degilim. Allah biliyo icimi. Sirf kocam istiyo diye naisl yapabilirim kiBoşa gitsin çok rahat yazdım biliyorum çünkü çocuksuz çok basit umarım anladınız. Çok farklısınız ayrı pencere armutla elma daha saymam gerekirmi bilmiyorum ama en önemli şey seni mutlu eden onu etmiyor. Onu mutlu eden seni etmiyor. Ya mutlu olacaksın yada onun mutluluğunu izleyip duracaksın
Hayir bu skeilde bilmiyorudm. Evet az cok goruyordum ama bu kadarini asla gormedim. Yani hic bana demedi ki bennnn erkegiiim. Bren senin kocanimm. Bole seyler demedi. Simdi bunlari diyor bana. Ayrica cok mutlu evliligm olsa sizce bekar hayatimi ozler miyim??? Diyorum ya o da benden mutsuz aslinda bakmayin. Cook kotu biri asla diyemem. Ama zerre anlasamiyoruzBenim anlamadığım bu adamla evlenirken bilmiyor muydun ataerkil olduğunu?madem aklın bekar hayatında kalacak o zaman keske hiç evlenmeseydin..ayrıca evlilik sorumluluk isteyen bir şey bunu biliyordun
Cokk dusunuyorum bulup da bunuyor muyum diye. Ailesi cok sever beni. Cok iyi aramiz. Ev deseniz hic biseyim eksik degil. Hatta bayag iyi durumum imkanlarim. Sokak olayi hiiic yoktur. Genel anlamda asiri yardimseverdir. Boyle uzar.gider.... ama anlasamadiktan sonra??Adamın zihniyeti ,söyledikleri mide bulandırıcı.Adam sizi bu evlilikte mutlu edemediği için bekarlığınızı özlüyorsunuz.
Ettiği laflar el kaldırması hepsini siler atar.Ataerkil bir zihniyete sahip.Çoğu kadın kabullenir ama siz kabullenmemişsiniz ki bana gorede doğrusu bu.Hayirlisi olsun ne diyim.Cokk dusunuyorum bulup da bunuyor muyum diye. Ailesi cok sever beni. Cok iyi aramiz. Ev deseniz hic biseyim eksik degil. Hatta bayag iyi durumum imkanlarim. Sokak olayi hiiic yoktur. Genel anlamda asiri yardimseverdir. Boyle uzar.gider.... ama anlasamadiktan sonra??
Yaranizi desmek istemem. Istyorsaniz cevaplayin tabii. Ama bu size iyi geldi mi peki ? Nasilsiniz. Iyi ki diyor musunuzŞuan ayrıyız
İbadet yalandan yapılınca kendini insan daha çok günahkar hissediyor. Aslında sizde ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz sadece cesaret etmektr zorlanıyor nuyorsubuz hakkında hayırlısı olsunDediginiz gibi. O da mutlu degil ki zaten. Onun kafasindaki es cook farkli. Olmuyor iste. Evlenmeden once kapan dedi. O ara surekli dini muhabbet yapiyodu bana. Babasi yeni olmustu onun verdigi etkiyle hep dinleidm. He gercekten etkilendim de. Namazimi falan hepp kilardim. Olur evlendikten sonra.olabilir dedim. Ama icimden gelmiyo kiii. Bana surekli Allahin emirlerini bilmeyen biriyle evliyim diyo. Kocan istyo allah onu da emrediyo umrun degil diyo. Ya isteksiz bu nasil olur???? Tek bu konuda hakli gibi geliyo dusununce olur demistim cunku. Ama suan o kafada degilim. Allah biliyo icimi. Sirf kocam istiyo diye naisl yapabilirim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?