Aklım cook karışık

Yesilintonu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
454
124
33
Hanimlar selamm. Karantina nasil gidiyor ins iyisinizdir..
Ben yien kafa karisikligiyla jarsimda arkadasim varmis gibi dertlesmeye geldim.
Su son 2 aydir surekli ama surekli evli olmasaydim hayatim nasil olursu sorusu var aklimda. Hepp kendimi bekar hayal ediyorum. Aileme cokca vakit ayiriyirum, istedigim yere gidip istedigimi giyiyorum. Kendimleyim surkeli kafamda. Devamli bunlar donuyor. Hele esim 3 haftadir surekkkli cocuk konusunu aciyor. Cocuk sityor ve bu olaylar bitince direkk doktor bulucam diyor. Ben gizli ilac kullanyorum olmuyo saniyo. En basindan beri siniyorum aslinda evliligimi. Ama son zamaarda hep bosansam... bosansam... diye geciriyorum aklimdan. Acaba cesaret edeblr miyjm bosanir miyim bosanirsam pisman olur muyum nasil olur diye beynimmmi yiyorum. Gece yatarken her daim bu soyeldiklerim aklimda. ANLASAMIYORUZ. Karantinadyken ole buyuk kavgalarimiz olmadi aksina bayag da iyi geciyo gunelr. Iyo dedigim ole kavga etmiyoruz pek falan.. ama dusunuyorum. Hele cocuk olayindan sonra iyice duuanuyorum. Biz anlasiyor muyuz? Diye soruyorum ekndime. ASLA. Ona ayip gelen bana gelmez. Bana ayip gelen ona gelmez. Ona gunahhh olan bence degildir. Ve bunhn gibi biiiiirsuru. Dehset bicimde ATAERKIL. AMA DEHSET! Eger sesim yukselirse SEN KIMSIN? KARSINDA KIM VAR SENIINNNN! DIYE BAGIRIR.ote yandan duauncelidir ama. Gecen mesela aileme alisveris yaptik aklima gelmeyen seyleri eksilmistir severler bunu al diye birsuru sey yigdi. Bu bir ornek. Olaylara heeer yonden bakmaya calisiyorum. Ama kavgada falan nasil kaharet eder anlatamammm. Var mi boyle sizinde.esiniz gozu donunce hakaret eden. ?? Merak ediyorum. Normal mi gercekten soruyorum??Gerizekali, mal, biboktan haberin yok.........gibigibi birusur sey. Sonra pisman olup yanasmalar kendince gonul almalar. Ama soguyorum hakaret edince. Kendi sinrilenince istedigi heeeeeerseyi soyler ama ben asla soyleyemem. Sinir oldugunu bana yapiyosun sen olsan soyle yapardin dedigimde de sen kendini benle bir mi tutuyorsun der.. bunlarin hepsini ama hepsini dusununce omur gecmez gibi geliyor. Ama dedigim gibi iyi de biiirsuru huyu var. Ama bu eksileri cook etki ediyo bana. Bi de diyorum ya ATAERKIL. bayaggg bayagg. Dogmamis cocuga ismine karar vermeliymis ama duzgun olmaliymis. Obur tarafta babanin sorumlulugyla cagirilacakmis cunku gibiiii. En kucuk detaylar bunlar. Cocuk oldugunda da heeerseye karisacak. Okuluna bile. Ya dyorum ya kafayi yicem herseyi dusunuyorum. Ben mi abartiyorum canlarim. Bi el atin bana. Karsilikli kahve icer gibi dertleselim

Mutlu değilsen eğer boşan
Mutlu olmadığın birinin yanında omur geçmez

seni zorla mı evlendirdiler yoo, sürekli boşanmaya odaklanırsan tabi soğursun. bana sen saçmalıyorsun gibi geldi.

adamı sevmiyorsan söyleseydin.

Şu sebepten söylüyorum: adamın kavga esnasındaki sözlerini bir bahane gibi anlatmışsın. Oysa bana iyi davranıyorken de mutlu değilim yazmışsın. Yani bunlar gerçek sebep değil. İnsanlar sevdiği zaman nelerle mutlu olabiliyorken sen asla sevmiyorsun. Asıl soru şu ki, neden evlendin? Zorla mı oldu?

Son düzenleme:
Mutlu değilsen eğer boşan
Mutlu olmadığın birinin yanında omur geçmez
Mutlu degil gibi hisseidyirum. Bana iyi davrandiginda dahi mutlu olamiyo gibiyim ben mi sacmaliyorum anlam vermeiyorum. Ama olan biten bu. Dedigim gibi bu cunleden inanin nefret ediyorum ama iyi oldugunda gercekten iyi. Ama anlasamamak yeterli bi sebep zaten ole degilmi

ne üstünlüğü varmış paşanın..
istediğini söyleyen istemediğini işitir.
[/QUOTE]
Hayir ben asssla da bu tarz cumleler etmem. Hiiic etmedim. Omrumde bir kere vurdugu icin senden nefret ediyorum dedim o kadar. Ama boyle cumleler asla kurmam. Diyorum ya o bir ERKEK!

ne üstünlüğü varmış paşanın..
istediğini söyleyen istemediğini işitir.
Hayir ben asssla da bu tarz cumleler etmem. Hiiic etmedim. Omrumde bir kere vurdugu icin senden nefret ediyorum dedim o kadar. Ama boyle cumleler asla kurmam. Diyorum ya o bir ERKEK!
[/QUOTE]

vurdu yani birde.
boşanın.

Gibiyimlerle iş yürümez ne istediğini bilmiyorsun.. bilsen bu şekilde davranmazsın.. Aklına sürekli boşanmayı ve bekarlığı koyduğun için herşey gözüne batıyor. Eminim ki boşansan boşandığın için mutsuz olacaksın..

Lütfen anlaşılır yazın bir seyleri. Ataerkillik çok rahatsız edici ama bazıları bunu kabul ettiği icin sorun yaşamıyor kisiliginizi bilmediğum icin bir sey diyemedim bana yanlış gelen size normal gelebilir. Ama o dedikleri kabul edilebilir değil. Evlilik kavga etmemek değildir,olmamalıdır. Çocuk yaparsanız o zaman çıkmaza girersiniz. Zaten her şeyin farkındaymışsınız.
Çocuk yaparsanız olacakları söyleyeyim her şeyiyle siz ilgileneceksiniz ama cocuk hasta olsa babasi sizden bilecek. Çocuk düşse senin yüzünden oldu diyecek kızı olursa ona köle muamelesi yapıp hayatı zindan edecek,oğlu olursa onu da kendi gibi yetiştirip sizden soğutacak.

Konular arası çok hızlı geçmişsiniz o yüzden çok anlayamadım. Anladığım kadarıyla yorum yazacağım.

Sormuşsunuz eşimin gözü dönünce hakaret etmesi normal değil. Bugün gözü dönünce hakaret eden yarın gözü dönünce eşini bıçaklıyor. Gözüm döndü düşünmeden hareket etmenin, kontrol kaybetmenin bahanesi olamaz hele ki evlilikte.

Mutsuzsanız boşanın. Eşinizi şu an resmen kandırıyorsunuz istemiyorsanız çocuk sahibi olmazsınız bu tek kişinin verebileceği bir karar değil. Ayrıca eşiniz çocuğunuz olursa elbette okuluna kadar her şeyine karışabilir. Bunun nesi anormal? Anne baba ortak çocuklarının hayatına ortak karar verirler.

Eşinizin ataerkil zihniyetinin de bir günde oluşmadığını tahmin ediyorum. Ne kadardır evlisiniz?

Özür dilerim ama bu tip konular bana hiç samimi gelmiyor. Bir adam bu zihniyetteyse hep böyledir. Yıl 2020 evlenmeden önce konuşmuşsunuzdur herhalde orada baskın karakteri ortaya çıkmıştır. Önce evlenip sonra bunu istemiyorum bana saçma geliyor. Evlenmeseydiniz ? neden böyle bir adamla evlendiniz ?

Evlilik basit birşey değil canım boşanmayı kafandan çıkarsan mi bide böyle dene eşine güzel sozler soyle aklına güzel anlarıni getir çünkü bosandin diyelim eski bekarligin gibi olmaz. Biraz yapıcı ol eşinin sana tavrı değişir belki ve onunla oturup konuş hoslanmadigin davranışları soyle sonuçta karı kocasınız çocuk yokken problemlerinizi halledin ve ona hazır olmadığıni anlat. Evet esin sana kaba davranmis ama senin adiminla düzeltilebilir en azından denemiş ve sonrasında pişmanlık ihtimalin bile olmaz.

Korunmak icin gizli gizli ilac kullanmaniz bile sizin soz hakkiniz olmadiginin gostergesi. Mecburi bir evlilik miydi?
Ay hayir tam tersi bayag direndim aileme evlenicem ben diey. Ann3m ben evlenmeden once zor bi hayatin olacak kizim demisti. Cok dogru oldu. Aldatmasi ickisi kari kizi yoktur hepp evdedir ama bu sekilde iste

İşte nelerle yaşayabiliriz, bir ömür yanımızda nasıl birini isteriz
bu konularda net olmak çok önemli.
Sevgiliyken muhakkak bu kafa yapısını açık ettiği durumlar olmuştur.
Aşkın pembe gözlükleri ile ''Ne tatlı.'' bile demiş olmanız muhtemel. :)

Ama bugün son derece rahatsızsınız.

İçinizden kendi kendinize boşanmayı düşünmek dışında, ona dile getiriyor musunuz?
Neden gizlice korunmak yerine evliliğimize çocuk yapmak için uygun zaman olduğunu düşünmüyorum
demiyorsunuz?

Belki konuşsanız, rahatsızlıklarınızı bilse bir parça değiştirmeye çalışırdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…