Aklım cook karışık

Soyle
İşte nelerle yaşayabiliriz, bir ömür yanımızda nasıl birini isteriz
bu konularda net olmak çok önemli.
Sevgiliyken muhakkak bu kafa yapısını açık ettiği durumlar olmuştur.
Aşkın pembe gözlükleri ile ''Ne tatlı.'' bile demiş olmanız muhtemel. :)

Ama bugün son derece rahatsızsınız.

İçinizden kendi kendinize boşanmayı düşünmek dışında, ona dile getiriyor musunuz?
Neden gizlice korunmak yerine evliliğimize çocuk yapmak için uygun zaman olduğunu düşünmüyorum
demiyorsunuz?

Belki konuşsanız, rahatsızlıklarınızı bilse bir parça değiştirmeye çalışırdı..
Soyle ki, evliligmizin ilk yilinda korunmasiz ilskimiz oldugnda bana sormadb kendi kararini verdignde, asiri tepki gostermistim o telasla. Istemiyorum ben cocuk bana sordun mu gibisinden.. bayag tartismistik. Sonra da guvenemedim dogal olarak. Ve korunmam gerektgini dusundum. Hele hele bu saatten sonra cocuk istemiyorum desem neler olabilecehini dusunemiykrum. Bu saate kadar sesim cikmamis olmuyo galiba cocugumz designde olur ne alaka falan diye hep gecistirmisim

Adam size vurduğu anda icinizdekileri öldürmüş. Şaşırtıcı mi? Hayır. Eşim bana vursa bende bir daha ısınmam
Dimi cok normal bu.. sorun su ki, ben kus kalamiyorum kimmmmseye. Tavrim cok uzun suremiyo. Onunla iyi gibi gozukuyroum. Ama baktignzda icim soguk. Ozellikle ozel konularda. Cinsellikte cok sogum. En cok bu durumu etkiledi. Tiksinme geldi. Hakaretler en cok beni sogutan. O dedikleri. El kaldirmasindan ziyade daha cok sozleri

arkadaşım adam sana vurmuş. isterse dünyanın en şahane insanı olsun hatta sen ona aşkından ölüp bitiyor ol. işin içine şiddet hele de fiziksel şiddet girdiyse o evlilik sürdürülmez. hemen boşan hiç durma.
Kendi kendime dusunuyorum cook mu sinir oldu ya da baska nedenler.. ama dusunuyorim yaaahu ne olursa olsun nasil vurur diyorum. Kisa kisa yaziyorum siz beni anlayin nolur. Babami duaunuyorum onun da bu huylari heep varmis. Annem babami sever. Ama icinde o soguklugu.kizginligi en ufak bisey de ortaya.cikar. hala..

Tipik modern gorunumlu geri kafali turk erkegi. Bu saatten sonra degismez de. Ya idare edeceksin ya ayrilacaksin.
Bana cocuk konusunda da adam tek basina karar almis gibi geldi. Cocuk istemiyorum demedin mi? Dedin de senin dusuceni mi onemsemedi?
Acikcasi ilk basta demistim. Ilk olayda kavga ettik. Sonra da bisey demesim madem ole ben korunurum o zaman desim kendi kendime. Suanki aklim olsa ogun net bi sekilde suan istemyorum derdim. Aslnda suan cocuk istyorumm. Ama evlilgme guvenmiyirum

İşiniz cok zor ama böyle azarlanan bi anne olmak istemiyorsan ,cok güçlü durman gerekiyor. Ben uzman degilim ama besbelli babasinin erkek rol modelini beslemis yıllarca ,evlenince de uygulamaya gecti.Babasi da acayip kabahatli .Ama kayınvalideniz yaşamış çekmis, o zaman ayrilmak güçtü.Ama sizin için bi çikar yol var.Tabi ben böyle yaziyorum ama ,bu tarz bi adami tolere edemeyecegimden diyorum.Siz basederim diyorsaniz,maddi manevi elinizi güçlendirin
Tabii. Ya diuroum ya iyiligine iyii. Bu cumle cogu kisiyi kizdiriyor ama iyiyken iyi. Ama zor cokk zor biri. Ve ennnnnn kotu ve benim tahammul edemeidgim agzini acrign anda azarlanman. Senin sesin yukselemez. Baslar sonra erkek nedir koca nedir blmiyosun demeye.. yaaahu nedir ki bu KOCA?? surkeli ben kocanim ben erkegim demesinden tiksiniyorum

Bu adam yarın bir gün oğlu olduğunda onu da kendi gibi yetiştirecek size söz hakkı tanımayacak. Yatılı kuran kursu ne ya kim bilir nasıl davranıyorlar oralarda kafaya bak kafaya çok biliyorsa alsın karşısına kendi eğitim versin. Çok sinir oldum. Bence görüşleriniz çok farklı ve sizi eritmiş böyle birinden çocuk yapma ve evliliği devam ettirmeye devam etmek sizin için ızdırap olur. Siz soğumuşsunuz ondan sevmiyorsunuz. Bazen 1 yanlış 3 5 7 doğruyu da götürüyor. Eşiniz geri kafalı..
Tabii kendo de diyor ben yanlis zamanda yasiyorum geri kafaliyim diye. Hani 80 yasinda dedeniz vardir ve suanki duzene hep karsi cikar ya herseyiyle. Heh aynen oyle tam bir dede kafasinda. Benim hiiic biseyimi eksik etmez beni hep dusunur. Ama bu kafayla ben bir degilim cok gec anladim.

Eşiniz çok iğrenç bir insan bu net. Şiddet var, hakaret var, çok açık yazmamışsınız ama bana sormadan oldu o yüzden ilaç başladım gibi bir şey yazmışsınız, evlilik içi tecavüz var sanırım (umarım yanılıyorumdur) Çocuk olunca bunlar iyice artacak bence. Sen kitap biliyor musun ki çocuğa öğreteceksin demiş bir de, kimin iyi müslüman olup kimin olmadığına da karar veriyor beyfendi. En tiksindiğim insan tipi şu: kendi üç beş ibadet yapıyor, dışarı kendini dindar gösteriyor ya tamam, o kesin mükemmel bir kul oldu, başkasını değerlendiriyor artık. Kulluktan çıkmış hesap soruyor artık paşa. Ben ikinci sınıf insan olmayı kabul ederim, kendimi onunla bir tutmamaya alışırım derseniz siz bilirsiniz tercih meselesi tabi, bence çekilecek çile değil.
Yok tecavuz degil.ben korunmuyordum ilk yil. O da tabi biliyor korunmadigimi ve cocuk isteyip istemedigmz aklimzda yok cok yeni evliyiz. Ve girisimde bulundu. Gittim hap aldim. Cok ainirlendim ben cocuk istemiyorum ki diye. Cok acik yazmak istemedim. Su acidan diyor. Evet namazim niyazim aslnda hicbiseyim yok bunda hemfikiriz. Ama yani normal inanclarimdan bile uzaklastiriyo beni nerdeyse. O kadar cok Allah kitap blmiyosun bak sunu yapmiyosun falan diye diye buraya geldi nokta. Bi de Allah kocaya nasil davranilmasi gerektigini soyluyomus ama ben yapmiyomusum. Bu sogukluktan dolayi da asla sevsmek istmiyorum. Artik herrrr yonden eksi oldugumu dusunuyor. Aslinda oyleyim su raddede zaten:) beni evde zorla tuttgunu dusunuyormus hep bunu diyor. Hissettiriyorum artik demek ki. Haala soruyorum kendime normalde gerckten iyi biri. Acaba yapar miyim ben onunla gecer mi omur diyorum. Sonra en yfak bisey de bile bana soylendigi aklima geliyor yine uzaklasiyorum

Tabii. Ya diuroum ya iyiligine iyii. Bu cumle cogu kisiyi kizdiriyor ama iyiyken iyi. Ama zor cokk zor biri. Ve ennnnnn kotu ve benim tahammul edemeidgim agzini acrign anda azarlanman. Senin sesin yukselemez. Baslar sonra erkek nedir koca nedir blmiyosun demeye.. yaaahu nedir ki bu KOCA?? surkeli ben kocanim ben erkegim demesinden tiksiniyorum
Kusura bakmayin esinizin sozleri güldurdü en sonunda .Erkek neymis ,koca neymis nasil laflar bunlar ya.Biti dunya ya özel ve cok üstün niteliklerle geldigini sokmuş kafasina.Tabi bu bir hezeyan.Bunu size de aşılamaya calisiyor.Iyi zamaninda iyi olsa kac yazar ,ben hayatta bezdikten sonra.Onun hasta ruhunu bi ömür cekip hastalandiktan sonra.Asil o eş neymis bilmiyor. Kendi egosal dairesinde kendini besleyerek bir hamster gibi dönüp duruyor.Sizi de o daireye sıkıstirmis dikkat edin.

Kusura bakmayin esinizin sozleri güldurdü en sonunda .Erkek neymis ,koca neymis nasil laflar bunlar ya.Biti dunya ya özel ve cok üstün niteliklerle geldigini sokmuş kafasina.Tabi bu bir hezeyan.Bunu size de aşılamaya calisiyor.Iyi zamaninda iyi olsa kac yazar ,ben hayatta bezdikten sonra.Onun hasta ruhunu bi ömür cekip hastalandiktan sonra.Asil o eş neymis bilmiyor. Kendi egosal dairesinde kendini besleyerek bir hamster gibi dönüp duruyor.Sizi de o daireye sıkıstirmis dikkat edin.
Aklim almiyor ben nasil goremedim. Var oyle kadinlar evet. Beyimmm ne derse o olur asla sozunden cikmam diyen. Yani ben yapamiyirum. Tek sey dediklerini harfiyen uygulamam da degil ki bakiyorum saygisi yok. Ona gore benim saygim olmadigi icin onun da bana yok. Benim yaptigm en fazla dedigine ne alaka ya nolmus ki vs demekk. Ya da haftanin 4 5 gunu ailesine gittigimiz icin laf etmeden agiz burun egmek sinir olmak! Yani kalkip ne ailesine ne kisiligine laf ediyorum onun gibi. Saygisiz ben oluyorum ama.. ailesine surkekkli gitmekten dolayi da coook kavga ettik zamannda. Benim aileme gidince guller aciyormua yuzumde. E dogru! Ben aileme 2 haftafa.bir gidiyorum ennn cok olursa o da 1 hafta. Dogal olarak yuzumde guller aciyo cunkuuu ozluyorum. Senin aileni ben suuurekli goruyorum ve bikiyorum nasil yuzumde gul acsin ki.

Hanimlar selamm. Karantina nasil gidiyor ins iyisinizdir..
Ben yien kafa karisikligiyla jarsimda arkadasim varmis gibi dertlesmeye geldim.
Su son 2 aydir surekli ama surekli evli olmasaydim hayatim nasil olursu sorusu var aklimda. Hepp kendimi bekar hayal ediyorum. Aileme cokca vakit ayiriyirum, istedigim yere gidip istedigimi giyiyorum. Kendimleyim surkeli kafamda. Devamli bunlar donuyor. Hele esim 3 haftadir surekkkli cocuk konusunu aciyor. Cocuk sityor ve bu olaylar bitince direkk doktor bulucam diyor. Ben gizli ilac kullanyorum olmuyo saniyo. En basindan beri siniyorum aslinda evliligimi. Ama son zamaarda hep bosansam... bosansam... diye geciriyorum aklimdan. Acaba cesaret edeblr miyjm bosanir miyim bosanirsam pisman olur muyum nasil olur diye beynimmmi yiyorum. Gece yatarken her daim bu soyeldiklerim aklimda. ANLASAMIYORUZ. Karantinadyken ole buyuk kavgalarimiz olmadi aksina bayag da iyi geciyo gunelr. Iyo dedigim ole kavga etmiyoruz pek falan.. ama dusunuyorum. Hele cocuk olayindan sonra iyice duuanuyorum. Biz anlasiyor muyuz? Diye soruyorum ekndime. ASLA. Ona ayip gelen bana gelmez. Bana ayip gelen ona gelmez. Ona gunahhh olan bence degildir. Ve bunhn gibi biiiiirsuru. Dehset bicimde ATAERKIL. AMA DEHSET! Eger sesim yukselirse SEN KIMSIN? KARSINDA KIM VAR SENIINNNN! DIYE BAGIRIR.ote yandan duauncelidir ama. Gecen mesela aileme alisveris yaptik aklima gelmeyen seyleri eksilmistir severler bunu al diye birsuru sey yigdi. Bu bir ornek. Olaylara heeer yonden bakmaya calisiyorum. Ama kavgada falan nasil kaharet eder anlatamammm. Var mi boyle sizinde.esiniz gozu donunce hakaret eden. ?? Merak ediyorum. Normal mi gercekten soruyorum??Gerizekali, mal, biboktan haberin yok.........gibigibi birusur sey. Sonra pisman olup yanasmalar kendince gonul almalar. Ama soguyorum hakaret edince. Kendi sinrilenince istedigi heeeeeerseyi soyler ama ben asla soyleyemem. Sinir oldugunu bana yapiyosun sen olsan soyle yapardin dedigimde de sen kendini benle bir mi tutuyorsun der.. bunlarin hepsini ama hepsini dusununce omur gecmez gibi geliyor. Ama dedigim gibi iyi de biiirsuru huyu var. Ama bu eksileri cook etki ediyo bana. Bi de diyorum ya ATAERKIL. bayaggg bayagg. Dogmamis cocuga ismine karar vermeliymis ama duzgun olmaliymis. Obur tarafta babanin sorumlulugyla cagirilacakmis cunku gibiiii. En kucuk detaylar bunlar. Cocuk oldugunda da heeerseye karisacak. Okuluna bile. Ya dyorum ya kafayi yicem herseyi dusunuyorum. Ben mi abartiyorum canlarim. Bi el atin bana. Karsilikli kahve icer gibi dertleselim
Bence sende çok normal biri değilsin kusura bakma. Evet eşinin de hataları var ama hatasız insan yok bu hayatta. Sen biraz abartıyosun. Hakaret olmaz tabi ama kabul etme yapınca küs konuşma yada al karşına ciddi anlamda konuş. Kendmi bekar hayal ediyorum ne demek çok şaşırdım. Başka hevesleriniz varsa ayrılın adamı da üzmeyin. Çocuk konusunda kandırmanızda bence çok yanlış ben olsam bunun için bile boşarım. Önce aynayla yüzleşin.

Aklim almiyor ben nasil goremedim. Var oyle kadinlar evet. Beyimmm ne derse o olur asla sozunden cikmam diyen. Yani ben yapamiyirum. Tek sey dediklerini harfiyen uygulamam da degil ki bakiyorum saygisi yok. Ona gore benim saygim olmadigi icin onun da bana yok. Benim yaptigm en fazla dedigine ne alaka ya nolmus ki vs demekk. Ya da haftanin 4 5 gunu ailesine gittigimiz icin laf etmeden agiz burun egmek sinir olmak! Yani kalkip ne ailesine ne kisiligine laf ediyorum onun gibi. Saygisiz ben oluyorum ama.. ailesine surkekkli gitmekten dolayi da coook kavga ettik zamannda. Benim aileme gidince guller aciyormua yuzumde. E dogru! Ben aileme 2 haftafa.bir gidiyorum ennn cok olursa o da 1 hafta. Dogal olarak yuzumde guller aciyo cunkuuu ozluyorum. Senin aileni ben suuurekli goruyorum ve bikiyorum nasil yuzumde gul acsin ki.
Gecen dolaplari aciyo bos bos bakiyo. Bisey devirdi. Ebn duzgun koymamisim dogrudur. Bi anlik refleksle yaa napiyosun ya cekill dedim elimde geriye hafiften ittm dokulenleri topliyim diye. Bakin kabul ediyorum bi anda sacma bi sekilde bagirsim yok yere yani. Amaaa onun tepkisiiii. Saygisizmisim. Rezilmisim. Karsimda kimmmm varmis??? Cocuk mu varmi? Kocammis o benim. Ya normal insanlar nasil aile iliskisi yasiyo inanin blmiyorum. Surekli sorguluyorum baska normal evllikte.nasil tepki verilirdi? Haklimi? Ben mi artik abartyorum gibi gibiii

Bence sende çok normal biri değilsin kusura bakma. Evet eşinin de hataları var ama hatasız insan yok bu hayatta. Sen biraz abartıyosun. Hakaret olmaz tabi ama kabul etme yapınca küs konuşma yada al karşına ciddi anlamda konuş. Kendmi bekar hayal ediyorum ne demek çok şaşırdım. Başka hevesleriniz varsa ayrılın adamı da üzmeyin. Çocuk konusunda kandırmanızda bence çok yanlış ben olsam bunun için bile boşarım. Önce aynayla yüzleşin.
Adami uzmeyin mi?:) siz onca yazdigim seyi sanirim cok yanlis anlamissinizz..

Ablacım boşanmak kolay olmasa gerek yaşadıklarınız kimine göre abartı kimine göre boşanmak için haklı sebepler olabilir ben sizin yerinizde olsam anneme bu içimdekileri anlatırdım çünkü biz senin anlattığın kadarıyla biliyoruz ama anneniz olaya vakıftır hem onun açısından hem sizin açınızdan bakıcaktır üstelik geleceğinizi düşünüp ona göre nasihat vericektir yazınızda dikkatimi annenizin evlenince zorlanıcağınızı söylemesi ve sizin diretip evlendiğinizi söylemeniz çekti nasıl ki o zaman gözünüz kördü annenizi dinlemediniz ve pişmansınız şimdi de belki de gelip geçici olan bu soğuma ve boşanma fikriyle hareket edip yanlış kararlar verebilirsiniz bence bu konuyu annenizle veya bir aile büyüğünüze açmanız yoksa kafanızda kurup bir anlık hata yapıp ömür boyu sürecek pişmanlık yaşayabilirsiniz size bu genç kardeşinizden tavsiye evliliğinize bir umut verin eşinizi karşınıza alın anlatın derdinizi bundan dolayı aile psikoloğundan bir destek alalım çocuğumuzda sağlıklı bir yuvada dünyaya gelsin tarzında konuşunn ama sakın ola boşanma konusunu açmayn yoksa işler dha kötü olur kanımca öyle yani

Yok tecavuz degil.ben korunmuyordum ilk yil. O da tabi biliyor korunmadigimi ve cocuk isteyip istemedigmz aklimzda yok cok yeni evliyiz. Ve girisimde bulundu. Gittim hap aldim. Cok ainirlendim ben cocuk istemiyorum ki diye. Cok acik yazmak istemedim. Su acidan diyor. Evet namazim niyazim aslnda hicbiseyim yok bunda hemfikiriz. Ama yani normal inanclarimdan bile uzaklastiriyo beni nerdeyse. O kadar cok Allah kitap blmiyosun bak sunu yapmiyosun falan diye diye buraya geldi nokta. Bi de Allah kocaya nasil davranilmasi gerektigini soyluyomus ama ben yapmiyomusum. Bu sogukluktan dolayi da asla sevsmek istmiyorum. Artik herrrr yonden eksi oldugumu dusunuyor. Aslinda oyleyim su raddede zaten:) beni evde zorla tuttgunu dusunuyormus hep bunu diyor. Hissettiriyorum artik demek ki. Haala soruyorum kendime normalde gerckten iyi biri. Acaba yapar miyim ben onunla gecer mi omur diyorum. Sonra en yfak bisey de bile bana soylendigi aklima geliyor yine uzaklasiyorum
Hiç bir insan tamamen iyi ya da tamamen kötü değil. Eşiniz iyi bir arkadaş, iyi bir vatandaş, iyi bir evlat vs. olabilir tabi ki ama kesinlikle iyi bir eş değil. İyi tarafları da var bende mi sorun var acaba diye düşünmeyin. Siz bilirsiniz tabi uzaktan kesin konuşmak istemem ama bence çok mutsuz ediyor sizi, bi ömür çekilmez :KK43:

İnsanları alışverişte ve tatilde tanıyacaksın derler ama bence bundan daha önemlisi kavgada insanın kalitesini ve gerçek yüzünü öğrenirsin.
Ama kavgada falan nasil kaharet eder anlatamammm
Söylediklerini içtenlikle, kendi öyle düşündüğü için filtresiz söyleyen birinin ayakkabımın altına yapışan sakızdan farkı yok benim için. Gittikçe daha da kirletir ayakkabımı. Karşılıklı konuşun, çift terapisi alın ama sizin artık değerlendirme aşamanız gelmiş, kafanızda bir şeylerin oturmadığı, mutlu olmadığınız açık. Sevgi de azalmış. İyi düşünün. Olumsuz yönlerini kavga etmeden, iletişime geçip anlatın.

Bu arada kontrol manyağı ve manipülatif biri. İnternetten bakın, manipülatif insanla baş etme yolları diye. Lütfen okuyun, araştırın. Bazı tartışmları sizi durduk yere ezmek ve bastırmak için yapıyor olabilir.

Son düzenleme:
Back
X