aklım durdu,bana akıl verin!

Öncelikle ne güzelmiş, aradaki sevgi.

Tabi ki hergün, bütün hayatını bırakıp, zamanını onlarla geçirmek, kendine ait hiçbir hayatının olmaması zor. Eşin bu kadar yanlarında olmana rağmen, nasıl durumu göremiyor ki. ınsan bütün zamanını da orada geçiremez ki, hiçbir eşte bunu bekleyemez ki.

Bahanelerde çözüm olmuyor yazmışsın, o zaman eşinle kavga etmek yerine, direk karşıya, bugün gelemeyeceğini söyleyebilirsin, açıkçada her zaman gelemeyeceğinide söyleyebilirsin.

Son düzenleme:
eşinin hiç bir alakası yok bence de. bunu sen karşı tarafla çözmelisin. Gelemiyorum bugün , şöyle işim var böyle işim var diyerek arayı açabilirsin.

hanımlar eşinle ilgisi yok demişsiniz ama arayı biraz açsam eşimde onlarda tavır yapıyorlar demiş arkadaş
işin zor canım ama bencede hiç eşinle tartışma.bahaneler üretmeye çalış
haftada 2 gün temizlik yapacam de 1 gün alışverişe çıkıcam.1 gün kendi ailen yok mu anneme gidecem de 1 gün arkadaşa yada komşuya söz verdim de arada kuaföre gidecem vs.... gibi bahaneler bul ve bu gitme işini en azından haftada 2 ye indir.
eminim başta bozulsalar bile zamanla bu durumu kabullenirler
zaten çocuğun okula gidince mecburen evde kalırsın.buna da laf edicek değiller sanırım

hergün gitmek yerine arayı yavas yavas acsaydın eşine de bunu tatlılıkla dile getirseydin bence daha ii olurdu mesela ben olsam 1 gün gider dier gün bişi uydurur gitmezdim sonraki gün sadece cocugumu bırakır gece alırdım böle böle arayı acardım gözede batmazdı böle pat die olunca kimse senin bunaldıgını sosyal hayatını düşünmez hani bi laf var ya 40 yıl sırtında tasımısın 1 gün bırakınca senden kötüsü olmamış olay buna gelir cnm allah kolaylık versin

en baştan hatalı davranmışşınsın iyi niyet her zaman insanın kendini üzüyo sanki ya ne sinir bozucu verdikçe daha fazla istiyolar mecbur yavas yavas arayı acmaktan başka çaren yok arkadaşlarını çagır eve sen git bahanen olur

Evleriniz yakinmis, isini gücünü yaptiktan sonra her gün gidip 1 saat onlarla oturmak bana göre cokta sorun edilecek birsey degil.:1hug:

Ama tabi bana göre, ben olsam bu kadar dert etmezdim bunu arkadasim.

Tabikide her allahin günü sabahtan aksama kadar onlarla vakit gecirmek olmaz, sizinde bir aile hayatiniz var, lakin onlarida ona dahil edin canim ne olacak?
Yasli insanlar iste, önemsenmek istiyorlar igli istiyorlar.

Müsayit olmadigin zamanlar olabilir, onlarinda buna anlayis göstermesi lazim, en güzelimi otur kaynananla konus bu konuyu.

Ne güzel anlasiyormusunuz, böyle seyler yüzünden araniza soguluk sokmayin

valla ben en çok da eşinin sana anlayış göstermemesine kızdım
keşke bunu eşinle tartışmadan önce yavaş yavaş araya mesafe koysaydın
birden ayağını kesmesen de alıştıra alıştıra araya mesafe koyabilirsin

kocana yansıtmadan çözmeye çalış.erkekler böle durumlarda ailellerine saldırıı yapıldığını düşünüyor ne yazık ki...

Hergün gitmenin talep edilmesi çok saçma bence. Senin de bir özel hayatın var sonuçta. Yaptıkları tamamen bencillik. Yaşadıkları her neyse üzerinden bir yıl geçmiş. Kendilerine başka meşgale bulsunlar. Ne sen nede çocuğun kimseyi eğlendirmek zorunda değilsiniz. Çocuk bile sıkılır okula gider gibi hergün aynı yere gitmekten. Onun da arkadaşlarıyla oynamaya, parka gitmeye hakkı var. Niye bütün gününü iki yaşlı insanla geçirsin ki. Senin ailen böyle birşeyi talep etseydi kocan gider miydi yada hergün seni gönderir miydi acaba?

Onları mutlu etmek için kendindenmi vazgeçtin sen allahaşkına. Kendi ailene bukadar yaparmıydık acaba.boşvwer canım. Arada git kendi hayatınada bak. Sende bir insansın unutma. Eşinede kızacak bişey yok. Dengeyi sen ayarlıcaksın.

valala bi yandanda çok şanslısın seni seviyorlar oda güzel alışmışlar sana benimkiler öyle olsa o evden çıkmam ama öyle değiller herhalde hiç istemezler gitsek bile evlerine alışmışlar yanlızlığa sadece kendilerini düşünüyorlar istemiyorlar kimseyi hayat tuhaff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…