Aklim hala gecmiste

eski sevgilin gelse ve ona dönsen var ya bir hafta içinde o içinde hissettiğin koskoca aşkın bomboş bir saçmalık olduğunu çok net anlarsın.
Ve en fazla 2 ay veriyorum eskisiyle 2 aydan fazla yürütemezsin.
çünkü neden güven bitmiş araya zaman girmiş.
Güvenin olmadığı yerde aşk barınmaz arkadaşım.

Ben asıl şu an hayatında olan insana üzülüyorum.
Şimdi sen onu terketsen "neden" diye deli olacak.
Çünkü bilmiyor nedenini :ssz:
Açık açık söylesen bir ömür bu kırgınlık yara olarak kalacak içinde ve karşısına çıkacak bütün kadınlara değer vermekten korkacak.

Yapma!
Yapmayın bunu kendinize de, ona da..
Size emek veren, gözünüzün içine bakan birini sevmek bu kadar mı zor?
İlla ki sizi aldatıp, size acı mı yaşatmak lazım değer görmek için..

Bu sadece geçici bir dönem, o resimleri siliyorsun ve düşünmüyorsun eskiyi.
Bunu yapmak zorundasın.
Madem hayatına düşünmeden yarabandı gibi aldın bu insanı ona bir sevgi borcun var!!

Kizlar bilmiyorum off of asil istegim su anki sevgilimi kaybetmemek eskiyi silmek. Su an ayrilsam bosu bosuna eskiye daha da baglanicam hem de beni seven heo mutlu etmeye calisan birini kaybetmis olucam. Cozum bu mu bilmiyorum

Şimdiki sevgilinin sana aynını yaptığını düşün.
ya da bir başkasının kolunda hayal et şimdiki sevgilini.
Eskiyi kıskanıp merak edeceğini şimdiki sevgilini düşün bakalım ne oluyor.
Saçmalık ya aldatan erkeğe hala değer verip böyle güzel adamları harcamak ne kadar mantık işi?

sosyal medyadan takibi kesiyorsun, resimleri siliyorsun ve sevgiline ilgi göstermeye başlıyorsun zaten gerisi kendiliğinden gelir.

Atalarımız hep denenmisi denemeyeceksin der yani eski sevgilimlr denemissin olmamış unut gitsin ihanet affedilmez evlensen bile ona guvenemezsin artık.geçmişi düşünme geçmiş acitir kanatir insanı ki oyuzden geçmişinde kalmıştır seni aciticak birşey olmasa bugununde olurdu...herseydensil engelle ve olmuyorsa bu yeni cocukttan ayrıl yazık ona madem unutamoyorsin oda hayatına baksın

Kizlar iyi aksamlar, ben cok degisik bi mod icindeyim neyin dogru neyin yanlis oldugunu goremiyorum nolur siz soyleyin. Biraz uzun olcak ama nolur okuyun.

Su an 22 yasinda universite son sjnif ogrencisi bir kizim. 16 yasimdan 20 yasima kadar suren bi birlikteligim oldu. O kadar sevdimki onu anlatamam her animiz birlikte gecti, hic sıkılmadık birbirimizden. Gencligimizin de etkisiyle surekli gezip durduk, gulup eglendik. He tartismalarimiz olmadi mi? Tabi oldu ama kucuk seyler. Hic ayrilik olmadi. 4.yilimiza girmek uzereyken beni aldattigini ogrendim. Basta inanamadim o da reddetti yeminler etti ama arkadasima guvendim ayrildim. Ki sonradan ogrendimki dogruymus. Ayriliktan sonra cok kotu oldum gercekten 55 kilodan 47 kiloya dustum 2 ayda :'( surekli agliyodum. O da bu 2-3 ay boyunca hic rahat birakmadi barismaya calisti boylece daha da zor oldu unutup atlatmam. Neyse daha sonra karsima biri cikti ayriliktan 9 ay sonra kadar bana inanilmaz ilgi gosterdi el ustunde tuttu ve derler ya onun benin sevmesini sevdim diye aynen oyle oldu ve biz cikmaya basladik. Guzel gitti her sey cidden gozumun icine bakti hep bir sey istiyo muyum keyfim yerinde mi diye. Ilk 5-6 ay gayet guzeldi ben de ondan hoslaniyodum kafam eskilere gitmiyodu. Fakat ondan sonra bir sey oldu anlamadigim bir sekilde 3-4 aydir kafam surekli eski sevgilimde. Gece yatmadan, sabah uyaninca o aklima geliyo her dakika whatsappina bakip ne zmaan online olmus diye dusuncelere daliyorum resimlerine bakiyorum( telefondan silmistim ayrilinca, bilgisaydan tekrar indirdim :( ) yaptigim cok ayip biliyorum sevgilim varken ama isteyerek olmuyo onu cok ozluyorum. Ama su anki sevgilim cidden hayatimda beni en coj seven insan, eski sevgilimden de cok bagli bana. Ama o bana mesaj atinca icimde bi heycan olmuyo, bulusunca sacma sacma seylerden kavga cikariyorum. Hatta daha kotusunu soyliyim simdiki sevgilim bana hep evlilik hayallerinden gelecej hayallerinden bahsettikce ben aynilarini eski sevgilimle kuruyorum :(

Napmam gerekiyo kizlar nolur yardim edin asil istedigim eskiyi tamamen silip su anki sevgilimle mutku olmak ama bu olmuyo 3-4 aydir. Sizce su ankinden ayrilmalimiyim sanki onu kandiriyomusum gibi hissediyorum artik :'( onu seviyo gibi hissediyorum beni mutlu ediyo ama o zaman niye eskiyi ozluyorum nolur yardim edin :'(((

Erkek arkadaşını seviyorsun, iyi anlaşıyorsun seninle ilgileniyor bu da hoşuna gidiyor ama malesef ona aşık değilsin.

Peki karşındakine hiçbirşey hissetmeden hatta eskiyi düşünerek, onu düşünüp heyecanlanarak nasıl bir ilişki sürebilir ki bu hem kendinizi hem karşınızdakini kandırmak olur illa çıkmanız görüşmeniz gerekmiyor aldatma sayılması için şu an çıktığınız kişinin eskiyi unutamadığını sürekli orada burada eski sevgilisini arattırdığını farketseniz ne hissedersiniz. Biriyle sırf size ilgi gösteriyor seviyor diye evlenirseniz hem onu hem kendinizi mutsuz edersiniz kocanızın yanında yatar ama başkasının hayalini kurarsınız eşinizle asla mutlu olamazsınız bence bu ilişkiyi bitirin öbüründen umut olmasa da bitirin ve aşık olacağınız size eski ilişkinizi unutturacak kişiyi bekleyin. Eskisinden de medet ummayın kaç sene geçmiş üzerinde daha artık olmaz. Araştırmaktan bakmaktan vazgeçin.

Yorum yapan herkese tesekkur ederim kabullenemedigim seyleri soyluyosunuz yuzume. Ama eskiye donme gibi bisey olamaz zaten sadece anilarimizi bi anda ozlemeye baslamam garip geldi hele de baskasiyla birlikte mutlu oldugumu dusunurken. Dediklerinize katiliyorum ve oyle yapicam onu bana hatirlatan seyleri silcem ve su anki sevgilimle ilk zamanlarimiz gibi olmaya caliscam eger hala onun sevgisine karsilik veremiyosam da ayrilcam..

Back
X