Aklım karışık lütfen yardım

Mila86

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
1.542
2.686
333
Selam arkadaşlar yaklaşık 4 aydır mutlu bir beraberliğim var. Erkek arkadaşım 1 ay önce askere gitti. Askerdeki şartlara alışamadığı için mutsuz oldu ve bana soğuk davranmaya başladı. Neyse ki son bir haftadır eskisi gibiyiz. Arkadaşımın geçen hafta yemin töreni oldu. Bana gelmene gerek yok dedi. Ben de gelmemi istemediğini düşünüp üstelemedim. Sonradan öğrendim ki sevgilimin okuldan tanıdığı normal kız arkadaşı da yemin törenine gitmiş. Bunu duyunca tepki vermedim ama arada ima ettim. Bana sen de gelebilirdin dedi. İzine geldiğin de arkadaşıyla beni tanıştıracağını söyledi. İstersem onunla görüşmeyi kesecekmiş. Bana çok da samimi gelmedi. Benim yerim de siz olsaydınız ne düşünürdünüz? :27:

Selam arkadaşlar yaklaşık 4 aydır mutlu bir beraberliğim var. Erkek arkadaşım 1 ay önce askere gitti. Askerdeki şartlara alışamadığı için mutsuz oldu ve bana soğuk davranmaya başladı. Neyse ki son bir haftadır eskisi gibiyiz. Arkadaşımın geçen hafta yemin töreni oldu. Bana gelmene gerek yok dedi. Ben de gelmemi istemediğini düşünüp üstelemedim. Sonradan öğrendim ki sevgilimin okuldan tanıdığı normal kız arkadaşı da yemin törenine gitmiş. Bunu duyunca tepki vermedim ama arada ima ettim. Bana sen de gelebilirdin dedi. İzine geldiğin de arkadaşıyla beni tanıştıracağını söyledi. İstersem onunla görüşmeyi kesecekmiş. Bana çok da samimi gelmedi. Benim yerim de siz olsaydınız ne düşünürdünüz? :27:
O kız geldiği için yemin törenine gelmeni istememiş olabilir,önce gelme sonra da gelebilirdin demiş,demekki sen o kızın geldiğini duymamış olsan sana yemin törenine sen de gelebilirdin demeyecekti.

O kız geldiği için yemin törenine gelmeni istememiş olabilir,önce gelme sonra da gelebilirdin demiş,demekki sen o kızın geldiğini duymamış olsan sana yemin törenine sen de gelebilirdin demeyecekti.

Bana arkadaşımın geleceğinden haberim yoktu dedi. Ona da bana dediği gibi sözde gelme demiş.

doğrusu ben hiç bir normal erkek arkadaşımın yemin törenine gitmedim ,gitmem de ,aklıma bile gelmez .en fazla hayırlı tezkereler dilerim o kadar ..:ssz:

ne işi var ki ?
senin orda olman lazım dı
işgüzar insanları hiç sevmem
arkadaş ayağına yaklaşıyormuş gibi geldi sevgiline
dikkat et
kimse zıplayıp gitmez
normal bir arkadaşının yemin törenine
:50:

Çok saçma değil mi normal arkadaşı gidecek kadar samimi, senin gelmene gerek yok diyor.
Askerden sonra seni tanıştıracakmış arkadaşlarıyla ve bu kızla istersen görüşmesini kesermiş. Yemin töreninde bunu yalnız bırakmayacak kadar iyi niyetli bir arkadaşını hayatından bu kadar hoyratça çıkarabiliyorsa bu adamdan nasıl arkadaş olmazsa sevgili de olmaz. Yarın da seni küt diye çıkartır hayatndan. Tabi anlattıkları gerçekse.

Akrabası değil,sevgilisi değil,eşi değil,kardeşi değil,kimse normal bir arkadaşının yemin törenine gitmeZ, ben gitmem yani,o törende o kızın değil senin olman gerekti.

Erkek arkadaşıma kimlerin geldiğini sordum. O da bana gelenleri söyledi. O şekilde öğrendim. İşin tuhaf yanı geldiğini sakmadı

çok tuhaf gerçekten sizi istemiyor kız arkadaşlarından birini istiyor o gidiyor :45: neden bu kadar sakin kaldınız anlayamadım ortada tuhaf bir durum var hemen arkadaşlığımı keserim demelerde cabası :97:

Akrabası değil,sevgilisi değil,eşi değil,kardeşi değil,kimse normal bir arkadaşının yemin törenine gitmeZ, ben gitmem yani,o törende o kızın değil senin olman gerekti.

Haklısın ne diyeyim. Açıkcası ben gitmeyi çok istiyordum. Üzülmedim desem yalan olur.:43:

çok tuhaf gerçekten sizi istemiyor kız arkadaşlarından birini istiyor o gidiyor :45: neden bu kadar sakin kaldınız anlayamadım ortada tuhaf bir durum var hemen arkadaşlığımı keserim demelerde cabası :97:

Söz de ona da gelme demiş ama kız bunu dinlemeyip gitmiş. Ben de biraz bu konuyu üsteleyince sen de istersen gelebilirdin diye üste çıktı. Açıkcası nasıl davranacağımı bilmiyorum.

Söz de ona da gelme demiş ama kız bunu dinlemeyip gitmiş. Ben de biraz bu konuyu üsteleyince sen de istersen gelebilirdin diye üste çıktı. Açıkcası nasıl davranacağımı bilmiyorum.

oo laflara da bak :26: bende olsam imkanım varsa giderdim sürpriz yapardım falan ama neyse siz gitmediniz diye suçlu mu oldunuz yani :19: o kim ki gidiyor hangimiz bir arkadaşımızın yemin törenine kalkıp gideriz :44: bence işkillenmeniz gerekk :31::31:

''O kız geldiği için yemin törenine gelmeni istememiş olabilir,önce gelme sonra da gelebilirdin demiş,demekki sen o kızın geldiğini duymamış olsan sana yemin törenine sen de gelebilirdin demeyecekti.''' yorumuna canı gönülden katılıyorum ve kesinlikle görüşmeni kesmelisin sana tek söyleyeceğim şey bir kız ile bir erkek yakın dost olamaz kesin işin içinde duygusallık vardı ve bu seni inanılmaz yıpratır.her defasında o kız sorunu karşına çıkacak emin ol.

ama sendeki hata onun dediğine bakmayıp yemin törenine gitmen gerekiyordu imkanın vardıysa hatta imkan yaratıp gideceksin arkadaş o senin sevgilin ne olursa olsun yanında olmalısın.o kız bir sıfır önde suan haberin olsun:14:

Benimde erkek arkadaşım askerde imkansızlıklardan gidemedim yanına herhangi kız arkadaşı gitse olay çıkartırdım noluyo diye benimde çok yakın 8 yıldır falan kardeş gibi olduğum arkadaşımda 1 saat uzağımda asker yemin törenine ne o çağırdı gelsene diye nede ben giderim kalkıp ne alaka yani bence üzerine düş bu konunun geçiştirme

Bu kadar tepkisizliğe lüzum yok..
Sen de halinde pek memnun gibisin ..
Orada senin olman gerekir. Bütün askerlik boyunca onun kahrını sorunlarını dertlerini sen çekeceksin..
Önceliğine sana vermesi gerekirken , başkasına tanıyor olmasında bi art niyet ara..
Sonra ummadığın taş baş yarar ..:34:

Ben sadece abimin yemin törenine gitmişimdir şu zamana kadar..
Nasıl kız arkadaşmış o..
Yani yanında da başka arkadaşlarıda warmıymışş..
Ve ne olursa olsun, senin gelmeni engellememeliydi..
İzine geldiği zaman değil, ozaman da tanıştırsaydı da olurdu..
Bence bu konuyu içinde aydınlatmadan kapatma derim ben..

Benim gitme imkanim olcakta sevgilim gelme diyecek.esimle sevgiliydik oda askerdeydi ve baglarimiz ozlemle daha guclenmisti.eger bana gelme diyosa sartlarimi biliyodur zorluk cekmeyim diye diyodur.
Ailesiyle tanismiyosan o yuzdende gelme demistir belki.sehirler arasidir buyuk ihtimal bununda etkisi vardir zorluk cekme diye.
Burda asil problm o kizin ne cesaretle oraya gitmesi iliskinizi bilmiyomuymus okadar samimiyse

Back
X