- 3 Ekim 2010
- 11.499
- 3.815
- 448
- Konu Sahibi hayatimin_anlami
yorumlariniz icin tesk ederim arkadaslar.
canim durumu hep ayniydi. oranin fiyatini bilmiyordu yeni ögrendi anladigim kadariyla.
umutlanmamin sebebide zaten bana hep söyle demesiydi. sana yerine getiremeceyegim vaatler vermedim ben derdi hep. olay böyle oluncada benim sok olmam normal. telefonda istemedende olsa sesim degisti aglamaya az kalmisti.
güvenimi kirdi diyebilirmiyim buna bilmiyorum. ama beni kirdi. bunuda farketti zaten hemen. rahat edemedi aradi beni gönlümü almaya calisti. olay böyle olunca bende üsteleyemedim zaten.
ama ben tam onaylamadigiim halde gitti tuttu bunada kirilmadim degil. ama tutmadan önce sadece bana bildirdi diyebilirim.
yinede sagolun arkadaslar.. sizde benim gibi düsünüyormussunuz. icimi rahatlattiniz. oraya verilcek parayi evimize esya aliriz. galiba en mantiklisi bu.
ha bu arada durumu cook cook iyi degil kötü de degil.. orta halli iste.. iki yillik üni mezunu..ama dügünü evimizi masraflarini tamamen kendisi karsilamak istiyor. ailesine yük olmak istemiyo.
Maddi durumları cok cok iyi degilse ve ikinizin kararı karsılıgındaysa tabiki heryerde dügün yapılır.a.s
Bence de cok takılacak bir mevzu degil.Ama söyle de birsey var yani havuzbasında olan bir dügünü az cok tahmin etmesi gerekirdi.
Ben sadece kırılmanızı haklı buldum.Ama madem herseyi kendisi yapmak istiyor görmezden gelin tekrar böyle birsey olmaması icin uyarın.:1closedeyes: