• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklım karışık..

yorumlariniz icin tesk ederim arkadaslar.

canim durumu hep ayniydi. oranin fiyatini bilmiyordu yeni ögrendi anladigim kadariyla.
umutlanmamin sebebide zaten bana hep söyle demesiydi. sana yerine getiremeceyegim vaatler vermedim ben derdi hep. olay böyle oluncada benim sok olmam normal. telefonda istemedende olsa sesim degisti aglamaya az kalmisti.
güvenimi kirdi diyebilirmiyim buna bilmiyorum. ama beni kirdi. bunuda farketti zaten hemen. rahat edemedi aradi beni gönlümü almaya calisti. olay böyle olunca bende üsteleyemedim zaten.

ama ben tam onaylamadigiim halde gitti tuttu bunada kirilmadim degil. ama tutmadan önce sadece bana bildirdi diyebilirim.

yinede sagolun arkadaslar.. sizde benim gibi düsünüyormussunuz. icimi rahatlattiniz. oraya verilcek parayi evimize esya aliriz. galiba en mantiklisi bu.

ha bu arada durumu cook cook iyi degil kötü de degil.. orta halli iste.. iki yillik üni mezunu..ama dügünü evimizi masraflarini tamamen kendisi karsilamak istiyor. ailesine yük olmak istemiyo.

Maddi durumları cok cok iyi degilse ve ikinizin kararı karsılıgındaysa tabiki heryerde dügün yapılır.a.s

Bence de cok takılacak bir mevzu degil.Ama söyle de birsey var yani havuzbasında olan bir dügünü az cok tahmin etmesi gerekirdi.

Ben sadece kırılmanızı haklı buldum.Ama madem herseyi kendisi yapmak istiyor görmezden gelin tekrar böyle birsey olmaması icin uyarın.
:1closedeyes:

Yani pahalı ya da ucuz olduğu kişiye göre değişir canım...
Ama fikrimi söylemek gerekirse 6 milyar düğün için çok fazla. Ben zaten düğünleri gereksiz bulduğum için 1 milyar bile bana göre fazla...
Bence dediğin gibi milleti eğlendirmek için o kadar para vereceğine evine birşeyler al. Mutlaka birçok eksiğin olacak çünkü...

Kac kisilik dugun olucak bu? 6 milyar 400 kisilik dugun icin cok abartili bir para degil. Tabi Avrupada yapilan bir dugunle kiyaslarsan hic ama hic degil, hatta kesinlikle ucuz diyebilirim.
Ben soyle dusunuyorum: bi erkek bellirli yastan sonra dugun icin para biriktirmis olmali. Bunu yapmadiysa zaten oyle dugun evlenme moduna neyine guvenip geciyo anlamiyorum.
Tabi bazi masraflari birlitkede karsilayabilirsiniz o ayri bi olay. Ama genel olarak erkege bakar bu is.
Seninle konusmadan dugun salonuyla anlasmasi ise ayri bir olay. Bence yapmamasi gerekirdi. Hayatinda bu gunu sadece bir kez yasiyacaksin. Evet bazi kizlar dugunu onemsemiyo, nasil olursa olsun fark etmez diyor. Ama senin icin belliki onemli bir gun, ve cok guzel olmasini istiyosun.

Bunu bilen kisi buna kulak vermeli!

Kac kisilik dugun olucak bu? 6 milyar 400 kisilik dugun icin cok abartili bir para degil. Tabi Avrupada yapilan bir dugunle kiyaslarsan hic ama hic degil, hatta kesinlikle ucuz diyebilirim.
Ben soyle dusunuyorum: bi erkek bellirli yastan sonra dugun icin para biriktirmis olmali. Bunu yapmadiysa zaten oyle dugun evlenme moduna neyine guvenip geciyo anlamiyorum.
Tabi bazi masraflari birlitkede karsilayabilirsiniz o ayri bi olay. Ama genel olarak erkege bakar bu is.
Seninle konusmadan dugun salonuyla anlasmasi ise ayri bir olay. Bence yapmamasi gerekirdi. Hayatinda bu gunu sadece bir kez yasiyacaksin. Evet bazi kizlar dugunu onemsemiyo, nasil olursa olsun fark etmez diyor. Ama senin icin belliki onemli bir gun, ve cok guzel olmasini istiyosun.

Bunu bilen kisi buna kulak vermeli!

Düğün yurt dışında değil Türkiye'de olacak anladığım kadarıyla...

ben olsam düğünün yerine değil ama bana emri vaki yapılmasına kırılır hatta kızardım keşke nişanlın önce seninle konuşsa havuzbaşını karşılayamayacağını belirtseydimuhtemelen o zaman bu kadar üzülmezdin bence güzel bir dille anlat bunu bundan sonra ikinizle ilgili kararları birlikte almanız için önemli bir adım olur

^

Oyle diyosun ama. Bugun dugun iki gun sonra baska konulardada danismadan bu tarz seylere girisebilir. O yuzden tepkisini gostermesi lazim.

Dugunun Turkiyede oldugunu biliyorum. Avrupa olayini sadece kiyaslama yapmak icin yazdim.
Avrupada dugun yapmak icin en az 10.000 euro gozden cikarmak gerekiyo, sirf salon vesaire icin.
O bakimdan 6 milyar, yani 3000 euro cok asiri bi para degil.
Tabi Turkiyedeki sartlari goz onunde bulundurursak farkli.

imkanı o kadarmış anlayışlı davranmanız gerekir bence,bardağın dolu tarafını görün sizi mutlu etmek için elinden geleni yapıyo belli ki,önemli olan şatafat değil bence elbette herşey dört dörtlük olsa ne güzel olur ama onun imkanlarını da düşünmek zorundasınız...
bence....

Bundan 2-3 sene öncesine kadar düğünsüz evlenilir mi derdim ama şu an düşünüyorum da kendimi de değerlendiyorum biraz çekingen biryim ve oynamayı filan da hiç sevmem o zaman kimin için düğün yapıcam ben. Eşi dostu çağırmaksa olay nikaha da herkes gelebilir isteyen orda da takısını takar ve tebrik eder. Nikahtan sonrada durum müsaitse ailecek küçük bir organizasyon yapılabilir illa 500-1000 kişilik bir düğüne gerek yok kanımca gelen gene nikaha gelsin yani sonra sadece aile ve arkadşlarımızla eğlenmeyi tercih ederim.yerimseniben

Siz de boşuna tadınızı kaçırmayın evliliğinizin tadını çıkarın bence önemli olan sevdiğiniz insana kavuşmaktır onla mutlu, huzurlu bir ömür sürebilmektir.

Son düzenleme:
destek ve yorumlariniz icin size tek tek tesk ediyorum.

Düğün yurt dışında değil Türkiye'de olacak anladığım kadarıyla...

evet canim dügün türkiyede olacak..

ben olsam düğünün yerine değil ama bana emri vaki yapılmasına kırılır hatta kızardım keşke nişanlın önce seninle konuşsa havuzbaşını karşılayamayacağını belirtseydimuhtemelen o zaman bu kadar üzülmezdin bence güzel bir dille anlat bunu bundan sonra ikinizle ilgili kararları birlikte almanız için önemli bir adım olur

normalde benden habersiz bisey yapmaz herzaman danisir bana. bu seferde tam emri vaki degil tam ortak kararimizda degil arasi bisey oldu. salona baktim onu tutacam dedi bana.ama nerden bilebilirdim öyle cabuk olacagini. sonrada tutmus.

yani önceden ümitlenmeseydim veya arkadasim seninde dedigin gibi aciklasayda güzel güzel orasi söyle böyle imkanlarim el vermiyo. tabiikide anlayis gösterirdim. derdimizi isteklerimizi birbirimize kirmadan anlatan bir ciftiz normalde. ama bu defa nedense böyle aniden oldu. bende hayal kirikligina ugradim. ondan kirildim.

kendimi toparlamam biraz zaman aldi ama anca sindirebildim bu olayi. icime oturmustu baaya ama unutmiyacagimi biliyorum.

öyle iste. dünde ögrendim televizyon almis. bana sürpriz yapmak istemis belliki. ay bu seferde sok oldum saskinliktan sevincimide belli edemedim.
galiba son zamanlarda böyle ani gelismeleri kaldiramaz hale geldim.

Bizde 500 TL salon parası vermeyelim diye okul önünde yaptık.. ve güzelde oldu tepki veren çok oluyor ama düğünden sonra borçlar hep size kalacak unutma bize kaldığı gibi :))

Back
X