- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
- 43
- Konu Sahibi lovelygirl_
-
Cok tsk ederim :) ama insan korkmuyor degil ya :) . Esim ve annem sezeryana karsilarılk 4 ay toplam 12 kılo verdım kusmaktan
1 aydır ıyıyım yıyorum artık
dogum seklın ıcın doktoruna guven
ne sekılde dogurursan dogur tabıkı zor olacak artık :)
allah kolaylık versın
sen akısına bırak bıraz cok dusunme kafaya takma
sezeryan dersın bı bakarsın suyun gelır erken kolay dogum olur
yada normal dersınbı bakarsın acılma olmaz sezeryan olur :)
sartlandırma kendını bebısınle saglıklı gecırecegın guzel gunlerın hayalını kurup sadece saglıklı beslenmeye odaklan
eger normal dogumun sıkıntılı olacaksa sezeryan gerekıyorsa hem bebegın saglıgı hem senın saglıgın ıcın gereklıyse yapılmalıCok tsk ederim :) ama insan korkmuyor degil ya :) . Esim ve annem sezeryana karsilar
Cesaret verdi bu yorum ☺9 ay kustumben mahvolmustum hemde ignem vardi gunluk ve haftalik dusuk tehlikesinden dolayi. ben sezeryan istiyodum normalden korktugum icin ama benim minik normal dogdu ve hic zorlanmadim
Prenses doğum spinal sezeryana deniliyor.Belden iğne oluyorsunuz, göğüsten aşağınız uyuşuyor ve siz bilinciniz açıkken doğum işlemine giriyorsunuz, 5 dakikaya bebek çıkıyor, onun her şeyine o an tanıklık ediyorsunuz, 20 dakikada dikilip odaya çıkıyorsunuz. Sancı yok, ter yok, acı yok ve bilinç açık, uyanma ayılma derdi yok. Fönlü saçla girip , prenses edasıyla çıkıyorsunuz.Hadi bakalimmm hayırlısı)) ben hic prenses doğum yapana rastlamadim onu da merak ettim. Ama nasip bakalım ☺
Neden karşılar, o acıyı eşiniz mi çekip doğuruyor?Cok tsk ederim :) ama insan korkmuyor degil ya :) . Esim ve annem sezeryana karsilar
Ben diyorum acisiz sezeryan. Normalde aci cekilmiyor mu sanki. Hicte omur boyu cekilen bisey yok. Bilmeden konusmayin insanlari da gereksiz korkutmayin sagdan soldan duyduklarinizla.Kim demiş sezeryan acısız die
Bnde sezeryan istiodum ama akışına braktm
Dogum yaptım normal cktm sezeryan dogm yapan bi kadn vardı çok fena haldeydi çok acı cekiodu bnde tık yok
Normal dogumda biraz sancı cekiosun ama sezeryanda ömür boyu çekiyorsun
Mide yanma kusma olayına yapck hiç bişe yok ben 6 ay çektim yedigimi ckardm 8 kilo verdim hatrlamak bile istemiyorum
Cok heycanlandimm :)))) bnde prenses düşünüyorum ☺ maşallah ne gzlCanim hic strese girme. O an ne gerekiyosa onu olursun. Ben normal normal diye bekledim hep. Beklemeye 36dan basladimcocuk gelmedi biturlu. 37,38,39 :) tam 40.hafta sabah esim ise gidecekken su geldi. Apar topar hastaneye gittik. Ne acilma var ne sanci ne belim agriyo. Hicbirsey yok. Suyun icinde yesillikler vardi(ped koymustum). Bebis kakasini yapmisti. Hemen sezeryana alindim. Doktor spinal onerdi yani prenses dogum. Belden igne yaptilar. 3.dk bebek cikti zaten. Yarim saate odadaydim. 8saat sonra hasta bakici gelip kaldiriyor. O anlik bi aci oluyo tabi. Sadece okadar. Ilk bir haftada aci degil ama dikisler iyilesmeye basladigi icin herhalde bi yanma oluyo. Sakin korkma kafanda kurma. Cok cok kolay gecirdim ben. 15. Gun annem kv gitti. Kendim bakmaya basladim bebisede. Simdi bebik 2 aylik canm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?