Arkadaşlar merhaba.bugüne kadar ufak tefek sıkıntılarımda eskiden buraya açılmış konuları okur akıl almaya çalışırdım.ama şimdi çok büyük bi sorunum var ve buraya üye olup sizden fikir almak istedim.
Benim 6 yıllık bi ilişkim var çokta mutluydum hatta bu yaz ailelerimizi tanıştırmayı istiyoduk seneye okulum bitiyo.ama ailem okul bitmeden tanışmak istemedi bizde seneyi bekliyoduk.sevgilimle aynı şehirde okuyoruz ama farklı illerde yaşıyoruz.ailemde başka şehirdenolan biriyle evlenmemi istemiyo açıkçası illaki ikna ederim diyodum çünkü çok sevdiğim için.böyle derken eskiden tanıdığım beni çok seven çok iyi biri var gerçekten çok iyi biri bu zamana kadar hep onu reddettim en son bi buçuk yıl önce konuşmuştuk ve kesin olarak bidaha benle iletişime geçmeyeceğini söyledi.bende hayatıma devam ediyodum sevgilimle mutlu bi şekilde.işte 10 gün önce aileme haber yollamışlar ailesi ben ilk duyduğumda çok sinirlendim nasıl böyle bişey yapar diye ama durdukça bu benim aklımı karıştırmaya başladı malesef
sürekli onu düşünmeye başladım sonra ona mesaj attım neden böyle bişey yaptın diye zaten hep kalbimdeydin hiç unutmadım seni geçende yolda gördüm tekrar duygularıma engel olamadım dedi aileside üzülmesine dayanamamış ve böyle bişey olmuş.napcağımı bilmiyorum gerçekten sevgilime farkında olmadan soğuk davranıyorum çok üzülüyo
ama elimde değil aklım çok karıştı o çocuğun burda olması iyi bir yerde okuması ailemde çok istedi aslında.sonra vazgeçmemesi beni etkiledi sanırım.yani birden neden ona sıcak bakmaya başladım bilmiyorum çünkü aklıma bile gelmiyodu bu olay olmadan önce.napcağımı bilmiyorum kızlar sevgilimden ayrılmayı istiyomuyum bilmiyorum ama o çocukta hep aklımda sonradan pişman olmaktan korkuyorum.