Aklım karıştı

Bir söz vardır 2 kişi arasında kalıyorsanız 2.yi seçin çünkü eğer 1.yi gerçekten sevseydiniz 2. olmazdı diye. sizinki de o hesap. 6 yıllık ilişki diyorsunuz yazık olmuş o çocuğa. sizin akıl mı desem kalp mi bilemedim çoktan öte tarafa gitmiş.

İşte onu yeni tanımadım öyle olsa bende sizin gibi düşünürdüm aklımı karıştırdığına göre onu seçmeliyim diye ama daha önce istemediğim kişi şimdi bu olaydan sonra nasıl aklıma girebildi neden anlamıyorum

2. Yi seçer misin bilmem ama aklın başkasına kaydiysa her halükarda o 6 senelik iliskinden Hayır gelmez artık

onun cevabını da sen vereceksin cnm

Ben asla başkasını düşünemezdim ondan başkasını sevebilceğimi asla.aklımın karışması birazda mantık yüzünden sanırım o çocukla aynı şehirdeyiz eğitim olarak birbirimize daha uygunuz ve çok iyi biri olduğu için tabiki.sevgilimle herşeyi göze almıştım başka şehirde onla yaşamayı herşeyi ondan nasıl ayrılırım düşünemiyorum

Ama ona haksızlık ediyorsun. Kendini onun yerine koy. Seninle konuşurken soğuk soğuk olsa, başka birini düşünüp kafasını yastığa koysa sen ne hissederdin. Kıymet veriyorsun madem otur düşün taşın karar ver. Haksızlık yapma daha fazla. Ya aklından şu yeni çocuğu çıkar ya da sevgiline veda et ve aklındaki kişiyle ol. Ama ruhen tek kişiyle ol. Sana da zarar bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…