- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Bende link çıkmıyor,neymiş şarkı merak ettim bende bi dinliyim .
Bu sarkiydi zaten aradigim şarkı :)))
Ay harikasinizzzz supersiniz cok saolun buydu isteeeee !!!!!! Ay cok sevindim suan 😁😁😁😁😁😁💟💟💟💟💟💟💟
Canim sarki bu : Sarah Blasko-all i want :))
[video=youtube;QX1RgyCl1Xs]http://www.youtube.com/watch?v=QX1RgyCl1Xs[/video]
Budur diye düşünüyorum
helal olsun vallagüzel şarkıymış..
nakarat kısmını all ı want diye yazınca çıkıyormuş aslında. Ama helal olsun valla benim de böyle melodisini hatırlayıp sözlerini hatırlamadıgım şarkılarvar takipteyim bu konuları
Bakın kendiniz de dediniz 'bir derdim var ' topiği böyle son derece gereksiz şeylerle insanların vaktini almaya hakkınız yok ayrıca gereksiz bulan yazmaz da ne demek sizin konunuz cok gerekli ama gereksiz bulacak olan yazmasin mış aslında haklısın böyle 'gereksiz' bir şey için zaman harcamaya değmezBurasi bir derdim var topigi, isterse buyuk isterse kucuk bir dert olsun istedigim sey hakkinda konu acabilirim gereksiz bulan yazmaz ayrica ben ay şu kadar buyuk derdim var demedim
Bakın kendiniz de dediniz 'bir derdim var ' topiği böyle son derece gereksiz şeylerle insanların vaktini almaya hakkınız yok ayrıca gereksiz bulan yazmaz da ne demek sizin konunuz cok gerekli ama gereksiz bulacak olan yazmasin mış aslında haklısın böyle 'gereksiz' bir şey için zaman harcamaya değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?