- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
söyleyenin kadın olduğuna emin misin:26:Soyleyen kisi de zenci falan degildi onu da soyliyim yani zenci girtlagi yoktu
Bu sözleri google da yazsana belki bulursun.
söyleyenin kadın olduğuna emin misin:26:
bumu http://www.youtube.com/watch?v=Wq2jhs19_V8Bayanlar daha onceden bi kullanicinin aradigi şarkıyı bulmustunuz bende yardim Istiyorum sizden
Aklima takilan sarki önceden telefonumda vardi birisinden almistim sarkiyi telefon formatlaninca gitti. Ozelliklerine gelirsek
Bi bayan soyluyordu (yabanci)
Sarki ingilizce
Hafif perili evi andiran bi muzikti o nasil oluyo demeyin valla andiriyodu🙈 birazcik ürkütücüydü hatta sanki baykus sesleri geliyodu ama emin degilim
Ama kadinin sesi boyle inceydi kalin degildi sakindi, birazda titrekti
Sarkinin icinde sunlarin gectigini hatirliyorum "all i want all i waaant" "when you need me ill be there"
sarki cook guzel ve farkliydi tarzi falan, kac gündür aklima takildi bulamıyorum, yardiminizi bekliyorum
Hayir bu degil malesef. Arkadan ürkütücü sesler geliyordu sarkida
senin şarkını ararken yeni şarkılar keşfettim konu sahibi sağolasınaramalar sürüyor buluruz
yok oda değilmişTiffany evans- I'll be there olabilir mi?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Bayanlar daha onceden bi kullanicinin aradigi şarkıyı bulmustunuz bende yardim Istiyorum sizden
Aklima takilan sarki önceden telefonumda vardi birisinden almistim sarkiyi telefon formatlaninca gitti. Ozelliklerine gelirsek
Bi bayan soyluyordu (yabanci)
Sarki ingilizce
Hafif perili evi andiran bi muzikti o nasil oluyo demeyin valla andiriyodu�� birazcik ürkütücüydü hatta sanki baykus sesleri geliyodu ama emin degilim
Ama kadinin sesi boyle inceydi kalin degildi sakindi, birazda titrekti
Sarkinin icinde sunlarin gectigini hatirliyorum "all i want all i waaant" "when you need me ill be there"
sarki cook guzel ve farkliydi tarzi falan, kac gündür aklima takildi bulamıyorum, yardiminizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?