Allah kızınızı analı babalı büyütsün öncelikle.Arkadaslar ben yeni anneyim 25 yasindayim 1 yil 4 aylik ve bebegimde 3 aylik sivastan istanbula gelin geldim kv birlikte oturuyorum bundan rahatsizmiyim zaman zaman kv hep ben diyen birisi yani ben kocama supriz yapsam bana niye yapmiyosun falan der biraz hatta baya bi cocuk ruhlu ve ben biraz daha hayata gercek yonuyle bakan biriyim onu sevip sevmem arasinda kaliyorum davranislarindan dolayi asil konuma geleyim bahsettigim gibi 3 aylik bi kizim var cok guler yuzlu herkese guler ama babannesine biraz daha fazla guluyo bendede guluyo ama o biryerden geldiginde cok mutlu oluyo ben geldigimde o kadar degil sanirim birde sanki bir ona oyle yapiyomus gibi davraniyo yada oyle hissediyorum acaba beni hep gordugu icinmi diyorum tamam babannesi tabiki yeri ayri ama annesiyle arasindaki bag farkliligini biksin istiyorum bende birde kizim bana cok benziyo ama kv halasinada benziyo yok yok gozleri ayni babasi hastalansa bende kucukken cok hastalanirmisim bazen yeter diyesim geliyo ama saygidan zor tutuyorum kendimi yani neyin ispati bu ya anlamadim gitti ben mi abartiyorum yoksa ne yapmaliyim bilmiyorum hergun sabah odamizda yavrumu aliyo koynumdan sinir oluyorum bazen nasil davranmaliyim acaba
Burda kimsem yok tek erkek cocugu severek evlendik durum yoktu zorlaniriz diye birlikte geldik ben ise girecektim hamile kaldim bebegimi biraneden birlikte oturuyorsunuz
haklisiniz evet acaba abarttimmi diyorum ama bazen annesi gibi davraniyo uyardigimda kusuyor agliyor bana dogumdan sonra cok gerginsin diyorda benimde cocuklara karsi bi baska duskunlugum var3 aylık bebek kime niye güldüğünü bilmesede aranızda emzirme kaynaklı bir bağ olduğundan bir tek sizi tanıyabilir. onun için en özel sizsiniz. hatta tüm dünyada bir tek sizin kokunuzu biliyor ve kimsenin elde edemeyeceği bir bağa sahipsiniz.
Uyaramiyorum ki hemen kusuyor yani yeni dogdugunda agzina karpuz suyu surmus dedimki anne benim sutumu alsin daha kucuk memeyi birakir filan dedim baktim 2 gun benle konusmadi sonra gittim yanina yanlis davraniyosun anne kusecek ne var dedim cok hassassin vok dusme ustune dedi bende dedim sen 25 yasindaki ogluna hala ayni hassasiyeti gosteriyon bunu deme dedim onada kustuAllah kızınızı analı babalı büyütsün öncelikle.
Bence sakin olun derim ben...Sonuçta ne olursa olsun o sizin kızınız,yavrunuz,canınız..
Hiç kimse de ikinizin arasındaki bağı koparamaz.
Kayınvalidenize ne diyeceğimi bilemedim ama genelde tüm kayınvalideler de torun severken böyle yapıyor.
Ama koynunuzdan gelip alması gerçekten fazla aşırı.Bu konudaki rahatsızlığınızı ona ifade edin derim
Sabırlı olun ve anneliğin tadını çıkarın.
Evet malesef odamiza giriyor ben kirilmasinlar diye basta bisey demedim onlarda huy edindiSabah sabah koynunuzdan alması nasıl oluyor, odanıza mı dalıyor birden? Eğer öyleyse bu çok saçma!
Siz kötü bir şey mi söylemişsiniz?Bence hayır...Uyaramiyorum ki hemen kusuyor yani yeni dogdugunda agzina karpuz suyu surmus dedimki anne benim sutumu alsin daha kucuk memeyi birakir filan dedim baktim 2 gun benle konusmadi sonra gittim yanina yanlis davraniyosun anne kusecek ne var dedim cok hassassin vok dusme ustune dedi bende dedim sen 25 yasindaki ogluna hala ayni hassasiyeti gosteriyon bunu deme dedim onada kustu
Haklısınız sizde onu kırmak istemiyorsunuz ama sizde kötü bir şey yapmıyorsunuz.Yapi geregi cok alingan birisi bazen cozemiyorum onu once kuser sonra aglar esini arar anlatir sonra bisey olmamis gibi kinusur bana has degil kiziykada tartissa durum ayni ben cok dedim sen biyle yapiyosun sonra konusuyosunuz babam ne bizim hakkimizda kotu dusunecek diye ama yok nafile
Valla sorun ne anlayamadım. Kv sevmemeniz yada kızınızın çok sevmemesi mi gerekiyor ne kadar seveceğini mi ayarlayacaksınız. Sevgi ölçer taktırın. Benim de babannem benimle çok ilgilenirdi annem hiç kıskanıpta beni daha çok sev triplerine girmedi.Arkadaslar ben yeni anneyim 25 yasindayim 1 yil 4 aylik ve bebegimde 3 aylik sivastan istanbula gelin geldim kv birlikte oturuyorum. bundan rahatsizmiyim zaman zaman... kv hep ben diyen birisi yani ben kocama supriz yapsam bana niye yapmiyosun falan der. biraz hatta baya bi cocuk ruhlu ve ben biraz daha hayata gercek yonuyle bakan biriyim. onu sevip sevmem arasinda kaliyorum. davranislarindan dolayi.. asil konuma geleyim bahsettigim gibi 3 aylik bi kizim var cok guler yuzlu herkese guler ama babannesine biraz daha fazla guluyo. bendede guluyo ama o biryerden geldiginde cok mutlu oluyo, ben geldigimde o kadar degil sanirim. birde sanki bir ona oyle yapiyomus gibi davraniyo yada oyle hissediyorum .acaba beni hep gordugu icinmi diyorum.. tamam babannesi tabiki yeri ayri ama annesiyle arasindaki bag farkliligini biksin istiyorum .bende birde kizim bana cok benziyo ama kv halasinada benziyo yok yok gozleri ayni babasi hastalansa bende kucukken cok hastalanirmisim bazen yeter diyesim geliyo ama saygidan zor tutuyorum kendimi yani neyin ispati bu ya anlamadim gitti ben mi abartiyorum yoksa ne yapmaliyim bilmiyorum. hergun sabah odamizda yavrumu aliyo koynumdan sinir oluyorum bazen nasil davranmaliyim acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?