Arkadaslar ben yeni anneyim 25 yasindayim 1 yil 4 aylik ve bebegimde 3 aylik sivastan istanbula gelin geldim kv birlikte oturuyorum. bundan rahatsizmiyim zaman zaman... kv hep ben diyen birisi yani ben kocama supriz yapsam bana niye yapmiyosun falan der. biraz hatta baya bi cocuk ruhlu ve ben biraz daha hayata gercek yonuyle bakan biriyim. onu sevip sevmem arasinda kaliyorum. davranislarindan dolayi.. asil konuma geleyim bahsettigim gibi 3 aylik bi kizim var cok guler yuzlu herkese guler ama babannesine biraz daha fazla guluyo. bendede guluyo ama o biryerden geldiginde cok mutlu oluyo, ben geldigimde o kadar degil sanirim. birde sanki bir ona oyle yapiyomus gibi davraniyo yada oyle hissediyorum .acaba beni hep gordugu icinmi diyorum.. tamam babannesi tabiki yeri ayri ama annesiyle arasindaki bag farkliligini biksin istiyorum .bende birde kizim bana cok benziyo ama kv halasinada benziyo yok yok gozleri ayni babasi hastalansa bende kucukken cok hastalanirmisim bazen yeter diyesim geliyo ama saygidan zor tutuyorum kendimi yani neyin ispati bu ya anlamadim gitti ben mi abartiyorum yoksa ne yapmaliyim bilmiyorum. hergun sabah odamizda yavrumu aliyo koynumdan sinir oluyorum bazen nasil davranmaliyim acaba.
Son düzenleme: