- Konu Sahibi Hayallerdeyim
bırak kurtulman iyi olmuş bence çoçuk sevindirEvet bunu başka konularda da yapyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bırak kurtulman iyi olmuş bence çoçuk sevindirEvet bunu başka konularda da yapyordu
Manipulation is influencing or changing someone's behavior through subtle or secretive tactics
Gaslighting is a type of manipulation where you convince someone that they did not actually experience/hear/see something, and make them doubt themselves or their memory.
Dimibırak kurtulman iyi olmuş bence çoçuk sevindir
Manipulation is influencing or changing someone's behavior through subtle or secretive tactics
Gaslighting is a type of manipulation where you convince someone that they did not actually experience/hear/see something, and make them doubt themselves or their memory.
manipülasyon türlerinden birisi tamam ben direk manipülasyon yazdığım için mi yanlış oluyor onu anlamadım manipülasyon türü mü demem lazımdı![]()
bu daha ıyı oldu :) teşekkürlergaslighting insanlarda akıl hastalığına kadar baracak sonuçları vardır. o yüzden kavram olarak geçişli şekilde kullanılmaması gerekiyor. hatta bazı bilim insanları, manipüslasyona ile kesinlikle karıştırılmaması gerektiğini belirtir.
gaslighting wikipedia girdisi
Bence eski evliliğini artık yaşananlarla yaşanmayanlarla geride bırakmaya çalışmalısın. Olan oldu biten bitti boşandın artık. Herşey iyisiyle kötüsüyle geride kaldı. Artık şimdiye ve geleceğine odaklanmaya çalışmalısın. Açılmış olan yaraları iyileştirmeye bakmalısın. Geçmişi düşünmek o yaraları daha çok deşer ve kanatır. Ne yaşandıysa yaşandı bitti gitti.Kızlar eski evliliğimle ilgili bir şey soracaktım, evet saçma bir durum. Bitti ve kapanması lazım ama sürekli bu konu kafamda. Ben exin telefonuna bakarken gizli dosyaları buldum ve bir tane kızla rakı masasında çekilmiş foto gördüm ve telefonu atmıştım sonra telefonı alıp ne oldu birisi çağırıyor (misafir vardı)deyip gidip geldi bana sordu ne oldu vs diye ben de telefondaki söyledim yok halüsinasyon görüyorsun öyle foto yok dedi silmiş baktım geri dönüşüm kutusuna orda da yok.halüsinasyon vs dedi sonra inkar etti işte en sonunda telefonuma izinsiz bakarsan görürsün böyle şeyleri dedi. Sonra ben hiç konuşmadım eski bir arkadaşımla dedi vs şaka yaptım vs dedi. Fotoğraf eski gibiydi sanki ya da bana öyle gelmiş de olabilir boynuzlanmışım dimi. Bana da sürekli onu aldatıyor muamalesi yapıyordu işte bir gün kavga ettiğimizde dışarı çıktığında birileri aklına girip birlikte olacaksın tarzında
Kızlar eski evliliğimle ilgili bir şey soracaktım, evet saçma bir durum. Bitti ve kapanması lazım ama sürekli bu konu kafamda. Ben exin telefonuna bakarken gizli dosyaları buldum ve bir tane kızla rakı masasında çekilmiş foto gördüm ve telefonu atmıştım sonra telefonı alıp ne oldu birisi çağırıyor (misafir vardı)deyip gidip geldi bana sordu ne oldu vs diye ben de telefondaki söyledim yok halüsinasyon görüyorsun öyle foto yok dedi silmiş baktım geri dönüşüm kutusuna orda da yok.halüsinasyon vs dedi sonra inkar etti işte en sonunda telefonuma izinsiz bakarsan görürsün böyle şeyleri dedi. Sonra ben hiç konuşmadım eski bir arkadaşımla dedi vs şaka yaptım vs dedi. Fotoğraf eski gibiydi sanki ya da bana öyle gelmiş de olabilir boynuzlanmışım dimi. Bana da sürekli onu aldatıyor muamalesi yapıyordu işte bir gün kavga ettiğimizde dışarı çıktığında birileri aklına girip birlikte olacaksın tarzında