Konu mu sacma,bir kilit var ben mi cozemedim yoksa anlama sorunu mu yasiyorum..hic bir sey anlamadim
Konu mu sacma,bir kilit var ben mi cozemedim yoksa anlama sorunu mu yasiyorum..hic bir sey anlamadim
canlarim benim neyi anlamadiniz?Iki kere okudum bisi anlamadim
Konuyu o sekilde baglayacagini hic beklemiyordum.Biz nerden bilebiliriz ki ne olmus? Ne tahmin edelim, anlayamadim.
Konuyu anlamakta ben de zorlandandim acikcasi, karakterler birbirine girdi aklimda.
Dogru anladiysam, ozetle, konu sahibinin kendisinden 4 yas buyuk bir kiz arkadasi olmus, abla-kardes gibi olmuslar. Arkadasin kuzeni ve esi surekli bu ablayi soruyormus. Sonra konu sahibiyle birbirlerinden sogumuslar. Arkadasliklari bitmis. Kuzenin sorulari da birden bire kesilmis. Niye kesilmis?
Tuhaf bir konu vesselam. Butun bunlarin ne onemi var ki yani? Kac sene gecmis, hakkinda birsey bilseler ne olacak, bilmeseler ne olacak. Garip. Sanirim pek mesguliyetin yok, gecmiste ufak tefek seylere takilmissin. Onemli olan sizin arkadasliginizdi, o da bitmis. Birsey kalmamis daha.
Kızla konuşup seninle arkadaşlığını kesmesi gerektiğini söylemiş olabilirler :26:
ay oyle mi acaba? :44:benim anladıgıma gore de bu ablanın telini veren diger arkadas ile küsmüsler.
karakterler: arkadas, abla, kuzen ve esi . hepsi farklı kisiler...
bir yandan da o ablaya noldu sorusu da aklıma takılmadı degil
vallah bende bir an öyle düsündüm.bu kadarkizi kafalarina taktiklarina ve onunla ilgili özel bilgi edindiklerine göre yapabilirler.iletisimi kestigimizi bilmedikleri halde aniden suspus oldular.bence garip.
kizla 1,5 arkadaslik ettim sikilmis olsaydi coktan belli ederdi.o zamanlarda bekar bir kizdi benim gibi.
fakat ben sinif arkadasim olabiliceginide düsünmüstüm.kiz kardesiyle arkadasdi ben arkadasinin ablasiyla beni sinir etmek icin laflardi belki onlara gittigi zamanlar onunlada benimle ilgili seyler söylüyor olabilir.
senin büyümüş oldugunu düşünüp ablacık sohbetini geride bıraktıgını düşünmüş olabilirler mi?
bu arada diger arkadasınla küsmeniz, onun evlenmesi ne alaka...
kisi ve mekanlar aynı ama konuları farklı iki roman okuyormus gibi hissettim. 3.kitapta birbirine baglanır mı bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?