• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklıma takıldı sormalıyım 400 milyar borcu olan bir adamla?

hayalkenti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
467
100
38
39
Nişanlısınız ve adam aılesıne 400 milyara ev alıyor maaşı 4.250 bunu evlilik arefesinde yapıyo tepkınız ne olur? adamın aılesının durumu iyi babası taksi şoförü emekli olacak kızı öğretmen bekar sizde 7-8 aydır nısanlınızın işe girmesini bekliyorsunuz iş buluyo ve aılesı ev aldırıyor 220 milyara krediyle 400 milyar .. Ve bu adama aılesı zerre kadar destek cıkmıyo ve kendi evide yok kıraya gideceksiniz cok sevseniz tepkınız ne olurdu? kusura bakmayın ya cok merak edıyorum düşüncelerinizi

Ne yapayım ya borcu bitsin diye beklerim ya da ayrılırım.
O kadar borçla nasıl evlenilecek?

O iste bir terslik var. Ailedeki rahatlığa anlam veremedim, yani onlarin cocuklarina ev alması için yardim etmesi gerekmez mi..
Onu da geçtim, bu borcu ödemek baya bir bel büker, anlam veremedim evlilik arifesinde.

İş bulması için beklemişsiniz, evleneceksiniz ve kiraya çıkıyorsunuz, düğünü de kendisi ve sizin aileniz yapacaktır.. O ailesine 400 milyara ev alıyor bu şartlarda? Yol veririm tabi ki.

Neden hep aynı konuyu açıyorsunuz? Eski konunuzdan devam edin sizi tatmin eden cevaplar alamadıysanız.

Haklıyım ozaman ınan kendii suçlamaya başlamıştım bır ara
kendinizi suçlayacak bir durum yok. nişanlınızın ailesindeki rahatlığı anlayamadım. evlenemenizi istemiyorlar sanırım. borç ödemek çok zor. ayın sonu gelmiyor. insan çoğu şeyden mahrum kalıyor. bu borç birde sizin evinizin borcu değilse eşin ailesi için neden kendinizi kasacaksınız ki? böyle bir mecburiyetiniz yok.

tamam aileye yardım etsin de bu kadarı fazla kendim kira da oturcam başka alınan bir evin borcunu biz ödüyecez yok daha neler belki de yeni alınan evde beraber oturmak gibi düşünceleri var yolun başındayken herkez kendi yoluna devam etmeli

Sen aldığın o evin keyfini çıkar der, tekmeyi basardım kaba etine..

Back
X