• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aklıma takildi

Söyle bi şey elbisem kizlar

bu elbise çok abartılı. elbette kırmızı giyilmez diye bir şey yok ama eşinin kuzeninin düğününde bu elbiseyi giyen birine ben açıkçası dikkat çekmeye çalışıyor gözüyle bakardım kimse kusura bakmasın.

bu elbiseyi ancak kendi kardeşinin hadi en kötü kendi kuzeninin düğününde giyebilirsin. ayrıca bir de saçım sarı diyorsun. benim genel fikrim kırmızı elbise esmerlere ve siyah saçlılara daha çok yakışıyor.

ben senin yerinde olsam sarı saçla bu elbiseyi eşinin kuzeninin düğününde giymezdim ama sen bilirsin tabi. bu benim fikrim.

düğünde gelin gibi beyaz kabarık giyenler hariç kimse garip olmuyor pek..
muhtemelen bi sürü abartan olacaktır arada kaynarsınız bence.. çok da enteresan bir elbise değil sonuçta..

Yanlış anlama ama sarı saça en son yakıştırdığım renk hep kırmızı olur. Neden dersen feci abartı geliyo gözüme.

Bu elbise+sarı saç eşin kuzeni için çok çok fazla geldi gözüme.

elbisenin rengi,saçını sarı olması bunlardan ziyade eşinin kuzeninin düğününe
abiye giymek abartı olur.
elbise sade bir abiye olsa giyilebilirdi belki.

Tamam kızlar. . Fazla olur diyorsunuz ama bende balık modeli çok beğeniyorum bozuk da uzun olduğu için beğeniyorum yani.
Bu model koyu yeşil bi elbise alsam ne dersiniz peki.. hani şu Zümrüt yeşili

Saçına o da yakışır canım ama neden fazla gelsin ki ? Nikah değil düğün bu nikah olsa evet inanılmaz sırıtırsın ama düğün olacak. Kim bilir diğer kızlar nasıl boya küpü halde 20 cm topuklularıyla rüküş rüküş gelecekler. Sen sade ama çok sade bir makyaj ve dağınık topuzla bu giysiyi rahat rahat taşırsın bence...

rengiyle ilgili bi sorun yok da eşin kuzeni için fazla geldi elbise bana, anca kendi kardeşin olur, kendi kuzenin olur falan ben anca öyle giyebilirim bu elbiseyi.

Kızlar eşimin kuzeni haftaya evleniyor düğünü var. Benim de kırmızı balık bi abiye elbisem var. Giysem ayıp olur mu. Başka elbisem yok yani var ama çok demode..
Görümcem kırmızı yi çok yakının olmadıkça giyme ayıplanma demişti güzel bi elbise baya ama ne diyorsunuz bu arada saçlarım sarı ve kırmızı ii gidiyo

çok yakın değilmiş bence de giyme..
kendi kuzenin olsa neyse...

Elbisenin kırmızı olması sorun değil de böyle bir elbise olması bence abartı. Neticede eşinin kuzeni, kardeşiymiş gibi gitmeye gerek yok. Düğün bu herşey giyilir gözüyle bakmamak lazım, düğün sahibi ile yakınlık derecesi bence gayet önemli.. Onun yerine daha sade bir şıklığı olan bir elbise giymeniz daha hoş olacaktır...

bence de eklediğin elbise, benim ancak 1.derece yakınımın düğününde giymediği tercih edeceğim düzeyde bir elbise..
eşimin kuzeninin düğününde (çırağan veya muadilinde değilse) giymezdim sanırım.
renk önemli değil ama diz hizasında düz bir elbiseniz varsa daha şık olabilirsiniz. :KK51:

Eğer eşinizin kuzeni yakınınızsa gayet rahat giyebilirsiniz. Elbisenin modeli çok hoş. Kırmızısı da cart bir kırmızı değil. Ama tabi düğünün nerede yapıldığı da önemli.

Canim o elbisenin Zümrüt yeşiline ne dersin
Bence sorun model de olduğundan madem elbise alabileceksin farklı bir elbise al derim. Hem farklı bir elbisen olur (iki tane aynı model abiye elbise gereksiz olur) hem de eşinin kuzeninin düğünü için daha normal görünürsün. He tabii arkadaşların dediği gibi düğünü nerede olacağıda çok önemli normal bir düğün salonuysa fikrimin arkasındayım, yok ihtişamlı bir yerde olacaksa çok yakın olmamanıza rağmen düşünülebilir..

bence şu modeller daha şık durabilir eşin kuzeninin düğününde.. ( tabii en önemlisi nerde yapılacağı düğünün....)
images.webp
images19PSZRKE.webp
imagesYUE0XHQG.webp

Canim o elbisenin Zümrüt yeşiline ne dersin

o daha uygun olur..
ama sade bi elbiseyse uygun olur..
dikkat çeken bişeyse yine abes düşebilir..
kendi kuzenin olsa neyse de..
ben olsam eşimin kuzeninin düğününe normalden biraz daha şık giderdim..
abiye giymezdim heralde..
gerçi herkesin akraba ilişkisi farklıdır,yakınlığınıza da bağlı bu durum...

Bakin tum bayanlar ayni seyi soyluyor.kirmizi olmasi sorun degil.tarzi.cok abiye....kirmizi dizalti hos bir yaka kisimli elbise olsaydi daha hos olurdu.cok abiye.

Kızlar eşimin kuzeni haftaya evleniyor düğünü var. Benim de kırmızı balık bi abiye elbisem var. Giysem ayıp olur mu. Başka elbisem yok yani var ama çok demode..
Görümcem kırmızı yi çok yakının olmadıkça giyme ayıplanma demişti güzel bi elbise baya ama ne diyorsunuz bu arada saçlarım sarı ve kırmızı ii gidiyo

elbise biraz iddalı ama çok hoş sende gelinsin ve genellikle gelinler göz hapsine alınır böyle düğün dernek zamanı.. Bence diğer kuzenler akrabalarında giydiklerini öğren onlarınkinle kıyasla hepsi normal giyip de birtek sen abiye kalırsan kötü olur sadece ama renk ve model olarak süpermiş elbise

Back
X