• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklımda Deli Sorular ..

Haklısınız teşekkür ederim içim rahatladı biraz sanırım kimseye sormamam bu konuyu dillendirmemem çok kafamı karıştırıyor etrafimdakiler

o etrafındakilerle fazla konuşma bu konuları derim ben..
adam senin geçmişini didiklemedi sana saygı duydu diye çatlayacaklarmış gibi geldi bana..

Meraksız değil arkadaşım. Son derece saygılı bi kişi. Olması gerektiği gibi davranmış. Bravo ona. Çok olgun ve adam gibi bir yaklaşım. Tut ki ayrılık sebebin çok kötü, anlatmaya çekineceğin şeyler var. Başka bi adam olsa merak eder evet. İlerde bunu sana karşı kullanmak için, senin açığını yakalamak için ve art niyetli başka sebeplerle merak eder. Emin ol buna..
Ama bu adam sana geçmiş değil benimle olan zamanın önemli diyerek büyük erdem ve kaliteli bi tavır sergilemiş. Çok takdir ettim.. Allah bozmasın inşallah, böyle insandan zarar gelmez bence

Yaa ne güzel yapmışsınız çok mutlu oldum çok teşekkür ederim

Belki de nisanlimla bişeyler yasadigimi anladı yada mutlaka yaşamıştır diye düşünüp mü öyle dedi bilemedim, normalde benim de hazetmedigim bir cümle ama kötü bir niyetle söylediğini düşünmüyorum
Bu bir kötülük mü? Sen bunu kendine kötülük olarak yakıştırırsan başkaları farklı etiketlerde bulunur. Önce sen kendinin arkasında duracaksın.

Nişanlınızla ne yaşadınız. İlişki mi? Yoksa yüzeysel yakınlaşma mı? Belkide ne olduğunu tahmin etmediği için sormuyordur. Ya da önemsemiyordur. Olgun karşılıyordur. Siz karşınızdaki kişiyi daha iyi tanırsınız.

Back
X