Kızlar biliyorum artık çok geç sanırım ama şansımı denemek istedim burada.Bundan aylaarr önce deichmann da bi çizme görmüştüm platform topuklu resmen aşık oldum çizmeye ancak yanımdaki arkadaşım saolsun aldırtmadı bana o çizmeyi ve ben daha sonra tekrar gittiğimde almak için yoktuu hangi akla hizmet başkasının uydumda almadım bilmiyorum....her neyse konuyu açmaktaki amacım bu çizmeyi gören bilen varsa 38-39 numarasını lüüttfeeennn yazsınn lütfenn
tek umudum burası kaldı
canim bu cizmeyi gördügün yerdeki saticiya sorsan olmazmi belki getirtebilir senin icin :26:
yada cok gec kalmadiysan baska bir deichmanna baksan belki bulursun
sordum canım sormaz mıyım hiç.Hatta deichmannda bütün mağzaların stoklarına falan baktırdım türküyedeki hiç bi magazada stokta görünmüyodu.outlet magazalarına bakılmadı bir tek.Belki dedim baska yerde gören falan vardır
oofff offff
şans olsa bende zatennn
Canım deichmann hayatımda görüğüm en kötü marka. Ben de güzel görüntüsüne aldanıp 2 tane ayakkabı almıştım burdan. Giymeden eskidi desem yeridir. O kadar dandik ki nasıl ayakkabı diye sattılar anlamadım. Sadece görüntü var ama asla kalite yok bu markada maalesef.
deichmann dan bende aldım ayakkabı canım bazıları haklısın cok kötü cıkıyor hemen yırtılıyor
ama bu çizme cok güzeldi yaa ayaklarım büyük biraz daha dogrusu taraklı ayağımda kibar duran ayakkabı sayısı oldukça az o yuzden bunu beğenmiştim
aklımda kaldı işte alsam belki doğru düzgün giymeyecektim bile ama :44:
çok güzelmiş gerçekten. deichmann ürünlerinin hepsi kalitesiz değil. en azından benim aldıklarım iyi çıktı yani. çok beğenerek bir çizme almıştım. 3 senedir giyiyorum :) sadece 1 kere temizlettim sıfır gibi oldu :)