Aklimda sorular???

Mutsuz-kiz

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
37
26
8
34
iyi aksamlar arkadaslar. Daha önceki yatimi okuyanlar neler yasadigimi biliyor. 8 aylik evliliyimi bitirmek icin ilk adimi atdim ve evi terk edip aileme sigindim. Esimin haksizliklarina etiyetine daha fazla dayanamadim. Su an kezndimi bir boslukta hiss ediyorum dogrumu yaptim yanlismi yaptim bilemiyorum. Ailemde cok üzülüyor halime, onlari böyle görmek beni yikiyor. Su an nerden nasil basliyacagimi bilemiyorum. Esimin geri dönmem icin sahte cabalari basladi bile. Ailein evindeyim ama neden kendimi rahat hiss etmiyorum? Aklimda vin bir soru var ve bu sorular beni delirtiyor. Sizce dogru olanimi yaptim?

Şimdilik bunları düşünme. Güzel bir nefes al ve dinlen ruhsal olarak çökme daha fazla.

Eski konunu okudumda doğru olanı yapıyorsun hiç aklında soru işareti kalmasın
Çalışıyorsun ailen arkanda kendini ferah tut

Boşanmakta kararlıysan, bi anda verdiğin bi karar değilse ve ailen de arkandaysa hiçbir sorun göremiyorum
Kendini ezdirmenin ne anlamı var ki? Tabi boşanma sebebinizi bilmiyorum

Daha çok yeni bi karar.. garip hissetmeniz normal.. sakin olun.. neden ailenizin yanına geldiniz sebepleri düşünün sadece..

Boşanmakta kararlıysan, bi anda verdiğin bi karar değilse ve ailen de arkandaysa hiçbir sorun göremiyorum
Kendini ezdirmenin ne anlamı var ki? Tabi boşanma sebebinizi bilmiyorum

Bosanmayi bikac zamandir düsünüyorum. Aileme daha olanlari tam anlatmadi ilk soku atlatsinlar diye onlarda sag olsunlar üzerime neden diye gelmiyorlar bikac gün kafa dinle sonra anlat diyorlar. Nerden baslayip neyi anlatacagimi bilemiyorum

Hepsi geçer . Ihtiyacın olan tek şey zaman . Milletin ne dediğinin Önemi yok . Karısına küfreden adamdan zaten koca olmaz . Imtihan de yoluna devam et .

Şimdilik bunları düşünme. Güzel bir nefes al ve dinlen ruhsal olarak çökme daha fazla.

Keske bikac zaman su aklimi bi bilgisayar guvi kapatip diblendirmeye alsam. 1 saniye bile düsüncelerimi birakamiyorum malesef. Sanirim profesyonel bir destek almam sart oldu yada ven abartiyorum bilemiyorum

Canım ailen yaşadıklarını bilse daha çok uzulurler. Diki dur . Üzülüp ,ağlayıp sızlamadı onların yanında. Seni kararlı ve kendinden emin görürlerse onlarda tam destek olurlar.

Hiç üzülme. Küfür dayak varsa olmaz o iş. İlla ki her evlilikte çatışmalar oluyor ama arada bir . Böyle 7-8ay devamlı kavga gürültü normal degil. İnsanlar ne yazıktır kolay değişmez. Biz bile en ufak bir aliskanligimizdan örneğin sabah geç uyanan biri erken uyanmakta zorlanır. Ki eşinin küfür vs vazgeçmesi bundan da zordur . Eşinin düzgün bi psikoloğa gitmesi lazım ki kendine gelsin. Eminim öyle bir şeyi de kabul etmez. Sen üzülme sen destek al .Allah yardımcın olsun.

Psikolojin normal olarak kotu durumda sabret bu gunleri uzman destegi ile atlatabilirsin ailende yaninda eminim hersey daha guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…