- 24 Temmuz 2016
- 37
- 26
- 8
- 34
- Konu Sahibi Mutsuz-kiz
-
Daha çok yeni bi karar.. garip hissetmeniz normal.. sakin olun.. neden ailenizin yanına geldiniz sebepleri düşünün sadece..
Boşanmakta kararlıysan, bi anda verdiğin bi karar değilse ve ailen de arkandaysa hiçbir sorun göremiyorum
Kendini ezdirmenin ne anlamı var ki? Tabi boşanma sebebinizi bilmiyorum
Boşanmakta kararlıysan, bi anda verdiğin bi karar değilse ve ailen de arkandaysa hiçbir sorun göremiyorum
Kendini ezdirmenin ne anlamı var ki? Tabi boşanma sebebinizi bilmiyorum
Hepsi geçer . Ihtiyacın olan tek şey zaman . Milletin ne dediğinin Önemi yok . Karısına küfreden adamdan zaten koca olmaz . Imtihan de yoluna devam et .iyi aksamlar arkadaslar. Daha önceki yatimi okuyanlar neler yasadigimi biliyor. 8 aylik evliliyimi bitirmek icin ilk adimi atdim ve evi terk edip aileme sigindim. Esimin haksizliklarina etiyetine daha fazla dayanamadim. Su an kezndimi bir boslukta hiss ediyorum dogrumu yaptim yanlismi yaptim bilemiyorum. Ailemde cok üzülüyor halime, onlari böyle görmek beni yikiyor. Su an nerden nasil basliyacagimi bilemiyorum. Esimin geri dönmem icin sahte cabalari basladi bile. Ailein evindeyim ama neden kendimi rahat hiss etmiyorum? Aklimda vin bir soru var ve bu sorular beni delirtiyor. Sizce dogru olanimi yaptim?
Sebeo cok aslinda. Asaglanma, kücük düsürülme, küfür vede ara sira dayak
Şimdilik bunları düşünme. Güzel bir nefes al ve dinlen ruhsal olarak çökme daha fazla.
Dayak mı? Kesinlikle o evliliğin sonlanma zamanı gelmiş geçiyor..Sebeo cok aslinda. Asaglanma, kücük düsürülme, küfür vede ara sira dayak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?