Aklımdaki düşünceleri atamıyorum ?

Hayır yani çok kötüyü bırak kötü bile durmuyor.Abartıyorsun.İnsanlar çil olmayan suratlarına bile çil yapıyorlar makyajla:KK48:

Bence senin takıntı sorunun var.Bunun üzerine git.

Fondöten pudrayla kapatıp cildini matlaştırmak yerine daha ışıltılı ürünler kullan.Yüzünün başka yerlerine dikkat çek makyajla.

Makyaj yaptığımda kapansa yeter bana ama pudra veya fondoten sürdüğümde alttan böyle koyu koyu çıkıyor sanki yüzüm kirli gibi ne bileyim belkide bana öyle geliyor teşekkürler öneriniz için mutlaka deniycem :KK24:

cil3-min.jpg

Gerçekten öyle bir anlatıyorsunuz ki bunun gibi görünüyor diye düşünmüştüm, hiç bir şey yok yüzünüzde. İlkokulda kızıl saçlı bir arkadaşım vardı ve turuncu koyu çilleri vardı yüzünde inanılmaz beğenirdim, fondötenle kapanmayacak gibi de değil abartmayın insanlar doğum, yara lekesi gibi şeyleri kapatıyorlar, ki kapanmaya ihtiyacı bile yok bana kalırsa.
Ya gerçekten kapanmıyor yada fondöteni doğru uygulayamıyorum bilmiyorum.Fondöten veya pudra sürdüğümde böyle alttan koyu şekilde çıkıyor yani yüzüm kirliymiş gibi :( ama bana öyle geliyor belkide teşekkür ederim yinede :)

Nasıl bu kadar abarttınız anlamadım gerçekten...
Yüzünüzde bir şey Yok, ayrıca kapatmak çalışmak hariç hiç bir şey de denememişsiniz...
Bu kadar hayata kuseceginize bir şeyler yapın.
Kimyasal Peeling, deneyin, ardından iyi bir markanın cilt tonu eşitleyici serumunu kullanın.
Estee lauder in gözenek için olan serumundan memnun kalmıştım ben. Siz de cilt tonu eşitleyici olanı deneyebilirsiniz.
Lazeri de deneyin. Belki siz tekrarlamayan şanslı kısımda olursunuz. Ve yaz kış güneş kremli bir nemlendirici kullanın.
Görümcemin de Çilleri var, kışın bile güneş kremi kullanmasa renkleri değişiyor. Camdan bakarken bile sürer...

Teşekkür ederim önerileriniz için :) evet yorumlar genelde olumlu geldi fazla bişey yok diye belkide ben takıntı haline getirdim :)

Bazi insanlar, ben de dahil, herkes gibi oku sevgili bul evlen cocugun olsun yaslan seklimde bir yasam tarzi yuzunden depresyoma bunalima girerken sen bunun olmayacagina uzuluyorsun. Ama asıl uzgun olma nedrnjnin bu olmadigini düşünüyorum. Kendini begenmiyorsun.
Bende kendimi pek begenmiyorum hatta bir donem cok kusurlu oldugumu dusunurdum. Benimde yuzum suan kapkara oldu. Moralim bozuk makyaj bile yapamiyorum. Herkesi oldugu gibi kabul edecek birileri oluyor hayatinda. O yuzden canıni sikma arkadasim
Çok sağolun moral verdiniz bana :KK36:

Seni tenzih ederek söylüyorum ,zaten görmedim de ,,
Ne çirkin kadinlar ne güzel adamlarla evleniyor .işin sırrı yaşam enerjisi ve iç güzellik .ayrıca çil bazı kadınlara çok yakışıyor .

ben olsam 30 yaşına kadar evlenmez ,hayatin tadını çıkarırdım :dondurma:

Bence kötü durmuyor ama siz çok rahatsız oluyorsanız kimyasal peelingi araştırabilirsiniz. Ben yaptırmadım ama bir ara sivilce lekeleri için kullanılıyordu.

cilt doktoruna gitmelisiniz.
siz cildinize uygun olan tavsiyeleri almadan rahatlamayacaksınız.
problem sizin çilleriniz degil ne yapacagınızı neyin cildinize uygun oldugunu bilememek de gb duruyor.

Dermaceutic diye bi marka var yellow bişeydi neydi unuttum ama leke kremi var bi araştır bu markayı

Çil böyle oluyor zaten. Kirli görüntü deyince kahverengi lekeleri düşünmüştüm ben.

Anam,.içim karardi gece gece. Senden epey büyüğüm, ne çocuk var, ne eş. Benim hayatım anlamsız, boş mu yani? Boşami yaşıyorum ben?

Tabiki anlamsız değildir ama ilerde yalnız kalmaktan korkuyorum:KK43:
Canım bak korkma niye yalnız kalasin. Fotonu gördüm ,gercekten sandığın kadar sorun yok. Onu geçtim hiç sokakta etrafına bakmıyor musun? Sanki türk erkeğinin ortalamasi çok mu iyi? Önce dönüp kendilerine baksın onlar.

Canım bak korkma niye yalnız kalasin. Fotonu gördüm ,gercekten sandığın kadar sorun yok. Onu geçtim hiç sokakta etrafına bakmıyor musun? Sanki türk erkeğinin ortalamasi çok mu iyi? Önce dönüp kendilerine baksın onlar.
Ya öyle tabiki kimse 4-4lük değildir ama bu zaman kadar beni isteyen kimsenin olmaması falan yalnız kalacağımı düşünmeye başladım :(

Ya öyle tabiki kimse 4-4lük değildir ama bu zaman kadar beni isteyen kimsenin olmaması falan yalnız kalacağımı düşünmeye başladım :KK43:
O senin ışığınla ilgili olabilir bence. Beni kimse beğenmez zaten diye düşündüğün için kendini kapatıyorsun. Gülümse, yaşının neşeli insanı ol, özgüvenli dur o zaman insanları çekersin.

Back
X