Aklımdaki şüpheler

Gelincik 34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2019
4
1
86
34
Arkadaslar merhaba bana yardımcı olun ne olur bi akıl verin eşimle aramizda problemler var daha nerden basliyacam bilemiyorum ama konuya bi yerden girmem gerekiyor benim esim normalde çok mülayim biridir ama bu rus kizlari takintisi yuzunden evliligimiz bitmek uzere daha önce rus kizlarina googdan resimlerine baktigini gordum daha sonra rus kizlari sitesine girdigini gecmisten gördüm yanlislikla oldu dedi bugunde yine google gecmisinden rusca gel rusca gel seviselim kelimelerini aradigini gördüm sordum kavga ettik bana söylediği cevap arkadaşlarına rusca bildiğini hava atmak amaci ile baktığını söylüyor: ( bir tane cocugum var gidecektim kapidan zorla iceri katti beni

O rus kızları kadar taş düşsün kafana deseydin.Adam kuduracak yer arıyor işte.Kafası kırılmalık..Arkadaşlarına rusça gel sevişelim diyerek mi hava atacakmış?Gerçek yaşı kaç bilemem de,zeka yaşı oldukça küçük.

Eşiniz dışarıdan mülayim görünen içinde fırtınalar kopan biri anlaşılan.
Siz de İtalyan erkeklerine bakıp İtalyanca kelimeler öğrenin :süslü: Birazda o düşünsün

O rus kızları kadar taş düşsün kafana deseydin.Adam kuduracak yer arıyor işte.Kafası kırılmalık..Arkadaşlarına rusça gel sevişelim diyerek mi hava atacakmış?Gerçek yaşı kaç bilemem de,zeka yaşı oldukça küçük.
Aynn bende öyle söyledim inanin şuan ne yapacağım hic bilmiyorum vardiyalı çalışıyor suan evde yok sabah neler olacak bilmiyorum bu kacinci bu tür olaylar yaşamamız kizini düşün diyor bana cok fevrisin diyor gitmeye kalkıştigim için: (

Aynn bende öyle söyledim inanin şuan ne yapacağım hic bilmiyorum vardiyalı çalışıyor suan evde yok sabah neler olacak bilmiyorum bu kacinci bu tür olaylar yaşamamız kizini düşün diyor bana cok fevrisin diyor gitmeye kalkıştigim için: (
Kızımı bir ben mi düşünmek zorundayım?Edebinle dur duracaksan,anti kuntin işlerle uğraşan sensin,adam ol sayıldığını bil,ona göre davran diyerek sert çıkış.Hiç yüz verme.Ayrıca,bir halt edeceğinden değil bence.Çünkü,yaptığı çok saçma salakça birşey ve üstelik sizden gizlemeyi bile düşünememiş baksanıza.Siz yinede ayar verin tabiki.Canınızıda sıkmayın.

Kızımı bir ben mi düşünmek zorundayım?Edebinle dur duracaksan,anti kuntin işlerle uğraşan sensin,adam ol sayıldığını bil,ona göre davran diyerek sert çıkış.Hiç yüz verme.Ayrıca,bir halt edeceğinden değil bence.Çünkü,yaptığı çok saçma salakça birşey ve üstelik sizden gizlemeyi bile düşünememiş baksanıza.Siz yinede ayar verin tabiki.Canınızıda sıkmayın.
Vermedim zaten ama rus sitelerine faln mi yaziyor diye şüpheleniyorum

Sizde Ruslar gibi takılın Sari saçlar mavi gözler lens filan alın rusça gel seviselimide öğrenin ona söyleyin söyle hizmetçi kıyafeti topuklu ayakkabı filan yani gelincede hiç yuz verme sonra

Back
X