Aklımdan çıkmayan bir komşunun hikayesi

Üfe yapacak bir şey yok, kısa zamanda oradan taşının. Kadının yuvasını yıkıp, adamın başını yakmayın. Aklınızdan çıkmıyorsa aklınızda kalsın yahuu. Bu ne böyle. Hem evlisin hem adam evli. Sinir oluyorum, insan kendine itiraf etmeye utanır böyle bir şeyi. Kendiniz mutsuz olunca herkes mutsuz olsun istiyorsunuz. Kalbime söz geçiremiyorum dersiniz şimdi, geçer geçer öyle bir geçer ki. O apartmandan taşının, kocanızdana
İster boşanın ister boşanmayın. Bu kadar kötü bir fikirle o kadının suratına nasıl bakıyorsunuz merak ediyorum ?

Konu sahibi zaten hatasının farkında . Ne yapayım diye akıl istiyor . Bu kadar ağır eleştiri neden ? Hatta dini karıştırmak neden ? Dinde günah olmasa da yanlış bir şey bu zaten .
Kimseyi kınamam . Hayat bu . Konu sahibi aklınızı başka şeylerle meşgul edin , gidip gelmeyi kesin ...
Hatasının farkında da hadi mutsuz bi evlilikte bekar bi adama karşı bir şey hisseder boşanır gider. Evli bi adam üstüne üstük karısını seven bi adam . Bunu kendine itiraf edemez, etse dile dökemez insan. Komuşu kadın da sizi dostu biliyordur. Bide burada eşinin kadınlarla görüşmesini istemeyenlere demediğini bırakmıyorlar. Şimdi bu komşu kadın senin niyetini bilebilir mi? Bilemez. Sürekli kocası onu beğenen bir kadınla sohbet muhabbet halinde. Kime güvenelim bilmiyorum...

Bak hanım ...her şey insanlar için elbette.hayatta hiçbir durumu,duyguyu,düşünceyi yargılamam.ama eleştiri yapabilirim.duygusal bosluğunuzu yasak bir ilişki ile doldurmaya çalışarak,istikamet sapması yaşamayın.yanlis istikamette giderseniz,kendinizi yanlış yerlerde bulursunuz...umarım bu saf ama kirli hislerinizden kurtulup,kendinizden utandiginiz güne en kısa zamanda kavuşursunuz...

O ailenin başını yakmayın. Sizin ahlaksız düşünceleriniz yüzünden o masum aile dağılmasın. Masum diyorum çünkü adam beni sevmiyor eminim dediniz.

Yazık. Eşinize odaklanın ve bu düşünceleri bastırın.

Back
X