- 11 Aralık 2018
- 41.520
- 258.005
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gurbetçiler bu şekilde evleniyor görücü usulü olması garip birşey değil bence
Tabi benlik birşey değil ama yadırgamam
Aileler bir kız görsün zaten hemen alalım seni diye ümitlendiriyorlar kızları
Sanki karpuz alıyorlar pazardan
Arkadas da çok heyecanlı davranmış hemen hevesli olmuş
Çok yanlış yapmış
Cevap alamamış engellenmiş yine de konuşmaya çalışmış
Bilmiyorum ben anlamıyorum fazla gururluyum heralde ben
Ortada bir ilişki olsa ok da
Tanımadığım biri için bu kadar didinmezdim
Bunu ben de çok merak ediyorumAklıma çok çılgın bi sıru geldi
İlk mesajı atarken ne yazdınız gerçekten?
Beni istemeye gelecekmişsiniz, ben hazırım filan mı![]()
Bence arkadas evlenmek istiyor hemen uygun birini de bulunca hemen olsun diye fazla hevesli davrandıbizim gurbetteki akrabaların hepsinin çocukları kendi seçtikleri evlendi ile
birininki yunan, diğerinin türk ötekininki de müslüman bir afrikalı :)
ama tabi "aman gavurla evlenmesin" diyip atılan aileler çoktur eminim.
bence sizinki fazla gurur değil. sonuçta bir tanışıklık yok. hani ilişki olur, duygu çok fazladır insan emek verir gene anlarım.
uzaktan uzağa, karakterini bilmeden beğenip sonra böyle bir vesile ile adım atmak tehlikeli
belki çok uyumsuzlar, belki tanısa nefret edecek
Tmm da isteği varsa bile isteği olan kişi yazar bütün adımları sizin atmanıza gerek yoktu .Neyse olan olmuş artık önünüze bakınHaklisiniz hepiniz ne diyebilirim ki, ailecek haberlerinin oldugunu sanip onun da dahil isteginin oldugunu sandim. Yani kestiremedim ondan habersiz böyle birseyin söz konusu olabilecegini
Konu sahibi hiç cevap vermiyor nedenseBu kadar ısrar neden?
Yaşınız kaç?
Toplum baskısından dolayı evde kaldığınızı falan mı düşünüyorsunuz?
Yargılamak için sormuyorum gerçekten merak ettim bu ısrarınızdan dolayı.
Ki bu kadar ısrarla ben olsam ülkeyi terk ederdim.
aman Allah'ın sen resmen böyle bir koca bekliyormuşsun. Böyle bir durum varsa bile, sen istiyor olsan bile onun sana ulaşmasını beklemen lazımdı. Yazmışsın seni engellemiş, başka hesaptan yazmışsın, nişanlıyım demiş. Bir kzıla kendi arasında yapmıştır belki. Kendini çok fazla küçük düşürüp de sonra onurum kırıldı diye konu açmışsın.Avrupa olunca bir de ayni memleketten olunca haliyle buyuklerimiz birbirlerini taniyabiliyor. Yillardir uzaktan izledigim sosyal medyadan takip ettigim bir oglan var, annesiyle tesadufen babamla havaalanindayken karsilastik. Cok begenmis beni kocasi gelip babama anlatmis bunu, ben artik bi adim atmam gerektigimi dusundum aklimda oldugu icin her ne kadar zorlansamda takip istegi gönderdim instagramdan. Kabul etmedi istegimi ama babasi da bu zaman suresinde, babamla karsilastiginda size bir kahve icmeye gelelim demis. Babamda su an icin okuyor ama 6 ay sonra bitiyor dedi. Ben de sevindim onun da istedigini dusunerek ihtimal veremedim bunlari duyunca ve oglana yazmak istedim bu sefer duyduklarimdan yola cikarak.. bana geri dönus sagladi fakat okuyamadan ne yazdigini engelledi beni. Sasirdim kaldim gunlerdir.. sonra baska bir hesaptan duyduklarimdan yola cikarak hareket ettigimi ve kirildigimi ifade ettim cevabini okuyamadim dedim. O da nisanli oldugunu söyledi ve ben bu duruma kalakaldim sanki basimdan kaynar sular dökulmus gibi. Ve beni tekrar engelledi... Yok yere onurum kirildi. Babasi oglunun nisanli oldugu halde neden öyle bir istekte bulundu hala anlayamiyorum