• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklımdan çıkmıyor

Asaara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
162
32
28
Aklımdan çıkmayan biri var. Ne yapsam gitmiyor, olmuyor, nefret ediyorum bu duygudan. Platonik bir aşk mı takıntı mı bilmiyorum ama kurtulamıyorum. Yaklaşık 4 ay falan oldu bir anda aşık oldum ona gidip tanıştım bir süre konuştuk sonra o istemediği için olmadı. Ya aramızda hiçbir şey olmadı. Hiç bir şey. Neden unutamıyorum? Telefon numarası yok bi hesabımda ekliydi ordanda sildim. Ve profili kapalı olduğu için resmini bile görmüyorum bakmıyorum da. Yani onu hatırlatıcak hiçbir şey yok. bir süredir karşılaşma ihtimalimiz de yoktu. Dedim bu surede onu görmem unuturum ama yok olmadı olmuyor. Daha önce de sevdiğim oldu ve çok kısa bir süre içinde unutmuştum. Bu konuda olgun bir insanım hatta umursamaz rahat bir insanım yani ne kadar sevsem de eğer karşımdaki beni uzduyse soguyorum ve bir şekilde unutuyorum. Ama bunda neden böyle oldu bilmiyorum bir an olsun çıkmıyor aklımdan deliricem. Hani sürekli beynime telkin veriyorum " neyini unutamiyosun, ne yasadiniz sanki, o istemedi seni." Falan filan ama olmuyor. Ne yapabilirim neden böyle oldu? :(

Yaşanmamışlıklardan dolayı böyle oluyo zaten.. birlikte olup iç yüzünü görseydiniz emin olun daha farklı olurdu.. yani illa ki sizi soğutucak bi hali tavrı sevmediğiniz alışkanlıkları olucaktı.. ve içinde besleyip büyüttüğü öküzü görünce hatırlamak bile istemiycektiniz muhtemelen :KK66:

Yaşanmamışlıklardan dolayı böyle oluyo zaten.. birlikte olup iç yüzünü görseydiniz emin olun daha farklı olurdu.. yani illa ki sizi soğutucak bi hali tavrı sevmediğiniz alışkanlıkları olucaktı.. ve içinde besleyip büyüttüğü öküzü görünce hatırlamak bile istemiycektiniz muhtemelen :KK66:
Keşke öyle olsaydı da unutsaydim. Yani hiç bir kötü yanını görmedim tanıdığım süre zarfında. İstemediğini de güzelce söyledi o da bir sebep değil ama ilk başta ister gibiydi ve ben en son neden olmayacağını sormadım. Sormak istemedim artık . Bu da aklıma geliyor sürekli neden neden diye yani aramızda geçen tüm diyaloglar sürekli beynimde dönüyor. Soyledigim şeyler için şunu mu deseydim bunu mu deseydim şu mesajı atmasa mıydım. Falan filan ama iki ay oldu olalı hala sanki dün olmuş gibi olaylar aklimda.

Siz fazla boş kalmışsınız :) yok mu aklınızı meşgul edicek başka şeyler?

Ben 5.5 yıllık evliyim ve toplamda 8 yıldır beraberim eşimle ve ara ara bilmediğim huylarını gördüğüm oluyo.. yani hiçbi şey yaşamamışsınız ki nerdn biliyosunuz iyi biri olduğunu.. herkesin alacası içinde gizli diye bi laf var..

Bi de neden diye düşünmeyin artık.. size bi şey hissetseydi zaten zincirle de bağlasalar bi şekilde sizinle olmak isterdi.. yeteri kadar zaman ayırmışsınız aklınızı onunla meşgul etmeyin artık

Ben 5.5 yıllık evliyim ve toplamda 8 yıldır beraberim eşimle ve ara ara bilmediğim huylarını gördüğüm oluyo.. yani hiçbi şey yaşamamışsınız ki nerdn biliyosunuz iyi biri olduğunu.. herkesin alacası içinde gizli diye bi laf var..

Bi de neden diye düşünmeyin artık.. size bi şey hissetseydi zaten zincirle de bağlasalar bi şekilde sizinle olmak isterdi.. yeteri kadar zaman ayırmışsınız aklınızı onunla meşgul etmeyin artık
Yok keşke tanisaydim daha çok da sogusaydim demek istedim bende. Yani bir şeyini göremedim tam tanımadığım için. İşin kötü tarafı aksine yoğun bir donemdeyim. İşime gücüme odaklanamiyorum. Karsima çıkan kişiler de var ama yok yani hiç birisi yok sanki benim için

Olmadığı için tatlı geliyo ya zaten.. benim de yıllaaarr evvel kendi kendime aşık olduğum bi adam vardı.. bigün artık dayanamadım ve açıldım ona içimdekileri olduğu gibi döktüm.. o da ister gibi davranıp sonra kestirip attı.. tabi ben deli oluyorum ona.. bi zaman sonra bu deda o yanaştı bana ama ne ilgi alaka anlatamam.. bigün tamam görüşelim dedim ve ilk buluşmamızda bile dayanamadım :)) orda bıraktım çocuğu.. ulaşılabilir hale gelince tüm cazibesini kaybetti gözümde..

İlla ki ilginizi çeken birileri olucaktır.. eşim karşıma öyle bi dönemde çıktı ve arkadaşça görüşürken aşık olduk evlendik.. o yüzden günlük hayatınızı zora sokucak kadar yapmayın bunu kendinize.. ummadığınız bi anda biri çıkar karşınıza şans verirseniz eğer bu yoğun duygularınız zamanla söner gider zaten

Olmadığı için tatlı geliyo ya zaten.. benim de yıllaaarr evvel kendi kendime aşık olduğum bi adam vardı.. bigün artık dayanamadım ve açıldım ona içimdekileri olduğu gibi döktüm.. o da ister gibi davranıp sonra kestirip attı.. tabi ben deli oluyorum ona.. bi zaman sonra bu deda o yanaştı bana ama ne ilgi alaka anlatamam.. bigün tamam görüşelim dedim ve ilk buluşmamızda bile dayanamadım :)) orda bıraktım çocuğu.. ulaşılabilir hale gelince tüm cazibesini kaybetti gözümde..

İlla ki ilginizi çeken birileri olucaktır.. eşim karşıma öyle bi dönemde çıktı ve arkadaşça görüşürken aşık olduk evlendik.. o yüzden günlük hayatınızı zora sokucak kadar yapmayın bunu kendinize.. ummadığınız bi anda biri çıkar karşınıza şans verirseniz eğer bu yoğun duygularınız zamanla söner gider zaten
Tam olarak benim yaşadığım gibi olmuş. Umarım devamı da aynı olur da çıkar aklımdan, içimde soğumuş olur :) çok teşekkür ederim bu arada yorumlarınız için umarım çıkar karşıma doğru kisi

Ben okuyunca şu yorumu yaptım "Allah'ın sevdiği kuluymuşsunuz"
Aslında yanlış kişilerle tanıştığımızda her şey yolunda gitse de birden o kişiyle yollarımız ters düşüyo ve bence burda bize bir mesaj mı veriliyo diyip, uzaklaşmamız gerekiyor. Ya da tam tersi bazen olmayacak kişiler hayatımıza giriveriyor. Bazı şeyler bizim kontrolümüz dışında oluyo ve bizim de bunda bir hayır var diyip uymamız gerek bence.

Te
Ben okuyunca şu yorumu yaptım "Allah'ın sevdiği kuluymuşsunuz"
Aslında yanlış kişilerle tanıştığımızda her şey yolunda gitse de birden o kişiyle yollarımız ters düşüyo ve bence burda bize bir mesaj mı veriliyo diyip, uzaklaşmamız gerekiyor. Ya da tam tersi bazen olmayacak kişiler hayatımıza giriveriyor. Bazı şeyler bizim kontrolümüz dışında oluyo ve bizim de bunda bir hayır var diyip uymamız gerek bence.
Teşekür ederim belki de öyledir

Yaşlarınız küçük mü?
Neden konuşuyorken istemedi ki?

Biz kadınlar beynimizde oluşturduğumuz profile aşık olmayı severiz. Çocuk ile görüşmeye devam etseydin beğenmeyeceğin bir sürü özelliğini farkedip sen istemeyebilirdin belki de. Seni reddeden biri için bu kadar üzülmek neden?

21 yasindayiz. Benim ve çok yakın bir erkek arkadaşimin tahmini ben cok adım attım bunun için cepte gördü.
Ego yapmıştır doğru.
Çok boşta görürse döner.
Ama önerim kabul etme tabiki.

Bak benimde aynisi oldu 3 yil plotonik sevdim ama gel gor ki baskasiyla aylardir cikiyor gayet mutlu. Somdi yapman gereken 2 sey var biricisi onu sana hatirlatan herseyden kurtul sosyal medya vs ikinciside aklina her geldiginde asla dusunme onu yani bi an once aklindan atmaya calis soylede dusunebilirsin elinde sicak fincan var solona gotucen acele ediyosun bi an once birakman lazim elin yaniyo onuda bi an once aklindan at mesela ben makyajla ilgilenmeye basladim kocaman dolap makyaj malzemeleriyle doldu ve sonuc olarak unuttm :) denemelisin

+1111

Bak benimde aynisi oldu 3 yil plotonik sevdim ama gel gor ki baskasiyla aylardir cikiyor gayet mutlu. Somdi yapman gereken 2 sey var biricisi onu sana hatirlatan herseyden kurtul sosyal medya vs ikinciside aklina her geldiginde asla dusunme onu yani bi an once aklindan atmaya calis soylede dusunebilirsin elinde sicak fincan var solona gotucen acele ediyosun bi an once birakman lazim elin yaniyo onuda bi an once aklindan at mesela ben makyajla ilgilenmeye basladim kocaman dolap makyaj malzemeleriyle doldu ve sonuc olarak unuttm :) denemelisin
İşte sorun da bu onu bana hatırlatıcak hiçbir şey yok . Ama seviyorum deyip ağlayan biride değilim olgun bir şekilde unutmak için elimden geleni yapıyorum ama yok :63:

Back
X