- 12 Kasım 2016
- 162
- 32
- 28
Aklımdan çıkmayan biri var. Ne yapsam gitmiyor, olmuyor, nefret ediyorum bu duygudan. Platonik bir aşk mı takıntı mı bilmiyorum ama kurtulamıyorum. Yaklaşık 4 ay falan oldu bir anda aşık oldum ona gidip tanıştım bir süre konuştuk sonra o istemediği için olmadı. Ya aramızda hiçbir şey olmadı. Hiç bir şey. Neden unutamıyorum? Telefon numarası yok bi hesabımda ekliydi ordanda sildim. Ve profili kapalı olduğu için resmini bile görmüyorum bakmıyorum da. Yani onu hatırlatıcak hiçbir şey yok. bir süredir karşılaşma ihtimalimiz de yoktu. Dedim bu surede onu görmem unuturum ama yok olmadı olmuyor. Daha önce de sevdiğim oldu ve çok kısa bir süre içinde unutmuştum. Bu konuda olgun bir insanım hatta umursamaz rahat bir insanım yani ne kadar sevsem de eğer karşımdaki beni uzduyse soguyorum ve bir şekilde unutuyorum. Ama bunda neden böyle oldu bilmiyorum bir an olsun çıkmıyor aklımdan deliricem. Hani sürekli beynime telkin veriyorum " neyini unutamiyosun, ne yasadiniz sanki, o istemedi seni." Falan filan ama olmuyor. Ne yapabilirim neden böyle oldu?