Aklımdan çıkramıyorum onu :(

ftma40

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
49
0
16
Kırşehir
Merhaba arkadaşlar,

Ben 16 yaşındayım. Babamın yanında çalışan oğlanı bi türlü aklımdan çıkaramıyorum. Bi şeyler sürekli beni ona çekiyor. Hem babamın çalışanı hemde 22 yaşında diye ondan soğumak istiyorum ama her geçen gün daha çok bağlanıyorum.. Bi kaç kere göz göze geldik ve ben bi türlü çıkaramıyorum aklımdan.. İçinde bulunduğum durum ondan hoşlanmam falan çok saçma. O da bana karşı aynı duyguları besliyor olsa bile babamdan dolayı yaklaşamaz demişti bi arkadaşım.. Ne yapmalıyım yardım edin !

Merhaba arkadaşlar,

Ben 16 yaşındayım. Babamın yanında çalışan oğlanı bi türlü aklımdan çıkaramıyorum. Bi şeyler sürekli beni ona çekiyor. Hem babamın çalışanı hemde 22 yaşında diye ondan soğumak istiyorum ama her geçen gün daha çok bağlanıyorum.. Bi kaç kere göz göze geldik ve ben bi türlü çıkaramıyorum aklımdan.. İçinde bulunduğum durum ondan hoşlanmam falan çok saçma. O da bana karşı aynı duyguları besliyor olsa bile babamdan dolayı yaklaşamaz demişti bi arkadaşım.. Ne yapmalıyım yardım edin !

bence yaşının getirdiği bi durum, aşık falan değilsin bence, dikkatini başka konulara yoğunlaştır derim, ya da bi hobi edin, başka bi konuda hırs yap, lys girmeyi düşünüyorsundur sanırım

yasak olduğuna inandığın için sana cazip geliyordur .yaşın verdiği durumlar heyecanlar bunlar.başka şeylere odaklan :34::34:

Merhaba arkadaşlar,

16 yaşın gerektirdiği bi durum bence ilerde aklına geldiğinde gülüp geçeceğin anılar işte sana :31::31:

maalesef evet aşk mı takıntı mı anlamadım.. Yakında askere gidiek zatn :(

tabiki takıntı canım bu çoçukca birşey senin içinn çok büyük bi durum olsada
senin yaşında kardeşim var benim senin dediklerini onun yaptığını düşündümde gerçekten gülünç :9::9:
takılma bence öle derslerıne çalış ;) daha neler çıkıcak senın karşına :16::16:

Benimde o yaşlarda kendimden büyüklere karşı bi beğeni hoşlantı olurdu :)
Yasak olduğu için bu kadar çekici geliyor belkide.

Ulaşamayacağını düşünmen onu bu kadar çekici yapan zaten.. Eğer önemsemezsen zamanla geçer..

Back
X