- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 27
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Hatırlamasa bile '' Merhaba X beni hatırladın mı vs.'' diye konuşmayı başlatabilirsiniz.
Böylece sırf tanıdığınız için eklediğinizi de anlatmış olursunuz. Yani oooo beni çok beğendi de ekledi diye havalara da girmez.
Simdi bi hikaye paylasmis meyve tabagi hazirliyo videolu hikayesine yani versemmi diye dusundum ama ne diyecegimi bilemedim yaa
Size mesaj atmasını sağlayacak birşey paylaşın. Kendi fotoğrafınızı değil. Mesela profilindem ilgi duyduğu şeylere bakın. Bilgi alışverişi yapabileceğini, üzerine derin derin konuşabileceğiniz birşey
Afiyet olsun. De
Ya bu konuyu daha once okudum sanki yoksa sahur basima mi vurdu?
Sizde atmayın. Çok ilgisini çekmiş olursanız emin olun dayanamayıp atar. Ama hayalleirnize kadar giren biriyse atın, atın dicemde ne diceksiniz ki.Denedim ama mesaj atmiyo
Sizde atmayın. Çok ilgisini çekmiş olursanız emin olun dayanamayıp atar. Ama hayalleirnize kadar giren biriyse atın, atın dicemde ne diceksiniz ki.
Yaa bana kalırsa siz mesaj atmayın ya sanki o yazacak gibi. Ayrıca öyle tam olarak sosyal medya ilişkisi sayılmaz aslında. Reelde gormussunuz zaten başta. Ama dedigim gibi henüz atmayın mesaj bir süre daha bekleyin :)Merhaba kknin mantikli dusunen guzel kadınları sizden fikir almaya geldim . Ben 23 yasindayım daha once basimdan uzun yillar bi iliskim oldu ve nisan attim cok aci cektim kimseyi sevemem derken kimseye o gozle bakmazken 1 bucum yil sonra kiz arkadasimla instagramda dolasirken eskiden lise zamaninda cafede fln denk geldigimiz yakisikli bir beye denk geldik . Dedimki ekleyim ya ben cok merak ettim dedim hic yapmam huyum degildir ilk defa yaptim inanin . Cocukta kabul etti beni takip etti hikaye atiyorum hemen izliyo ve giriyo bir fotografimi begeniyo ben onunkini begeniyorum sonra fotograf begenerek karsilik veriyo . Ben istiyorumki mesaj atsin . Hep derdim asla sosyal medyadan iliski istemiyorum diye hic bi zaman istedigi erkegi elde eden bi insan olamadim yada bi bakis atip etkileyen biri ama bu cocuktan cok etkilendim sacma ama hep hayal kuruyorum o beni tanimiyo ilk defa instagramda gordu yani lise zamanindan hatirlamaz tanidigimi da bilmiyo mesaj atsam ne diyecem zaten begense yazardi diyorum 2 hafta oldu aklimdan hic cikmiyo ne yapcam ben ?
Yaa bana kalırsa siz mesaj atmayın ya sanki o yazacak gibi. Ayrıca öyle tam olarak sosyal medya ilişkisi sayılmaz aslında. Reelde gormussunuz zaten başta. Ama dedigim gibi henüz atmayın mesaj bir süre daha bekleyin :)
Yok ya basit olur. Biraz daha bekleyin . Daha iyi bi zamanı kollayınSimdi bi hikaye paylasmis meyve tabagi yapiyo afiyet olsun fln yaziyim diye dusundum ama devami nasil gelir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?